Debesiuke, jei nori, gali atvažiuot ryt pas mane į darbą (jei aš tik neatkrisiu) ir duosiu atsišviest Pragmos 3.2 naudotojo žinyną. Nors jei programa legali, tai tiesiog skambink į Proringą, tai pasakys kas yra tavo konsultantas ir iš jo gali paprašyt. Pasakysi kaip yra ir turėtų duot. Ten šiaip tai stora knyga ir viskas yra iš F1 mygtuko. Pagrindiniam lauke, tai berods nemeta, bet jei nueini į pardavimo važtaražčius, tai ten tikrai atsidaryt turi.
QUOTE(debesiuke:) @ 2008 10 06, 16:24)
Bandžiau su F1 bet man ten nieko nerodė
Gal reiks ilgiau pamaigyt viską iš eilės, bet baisu kad nepridirbčiau kokių nesamonių
Iš Kauno esu. O jūs gal turit kokį aprašymą ar kažką?

Iš Kauno esu. O jūs gal turit kokį aprašymą ar kažką?

turim

Pavyko su F1
Dabar tik reikia daug skaityt ir bandyt daryt
Ačiū visoms

Ačiū visoms

Turiu, tik parašyk savo e-mail. Permesiu

QUOTE(ignasser @ 2008 10 07, 09:40)
Jei nesunku ir man raimonda@kcs.lt
sveikos biciules,
malonu , kad jus radau
)
tikiu kad cia yra daug zinanciu ir ismananciu,
tuo tarpu as savo zinias jau kazkur "pasejau" viska pamirsau, nes dirbu kitoki darba. su buhalterija jau 5 metai nieko bendro neturiu.
dabar atejo laikas viska prisiminti, bet nenoriu vartyti senu knygu, nes manau jau daug dalyku pasikete.
gal jus galetumet pamineti pagrindinius pasikeitimus apskaitoje po stojimo i ES.
ir gal zinote naudingu nuorodu i finansine , buhalterine info internete, gali buti periodiniai straipsniai, etc..
sorry, kad labai neapibreztas prasymas, bet jus geriau zinote, ka svarbaus reikia pamineti
malonu , kad jus radau

tikiu kad cia yra daug zinanciu ir ismananciu,
tuo tarpu as savo zinias jau kazkur "pasejau" viska pamirsau, nes dirbu kitoki darba. su buhalterija jau 5 metai nieko bendro neturiu.
dabar atejo laikas viska prisiminti, bet nenoriu vartyti senu knygu, nes manau jau daug dalyku pasikete.
gal jus galetumet pamineti pagrindinius pasikeitimus apskaitoje po stojimo i ES.
ir gal zinote naudingu nuorodu i finansine , buhalterine info internete, gali buti periodiniai straipsniai, etc..
sorry, kad labai neapibreztas prasymas, bet jus geriau zinote, ka svarbaus reikia pamineti

Iris - pasikeitė turbūt viskas
Perskaityk PVM, GPM, PM, Soc. draudimo ir kitus mokestinius įstatymus, Verslo apskaitos standartus su metodinėm rekomendacijom. Tada pati padarysi išvadas

aciu, 'paguodet'
..viskas pasikeite

QUOTE(Iris @ 2008 10 08, 15:56)
Labutis,

Deja, toks gyvenimas.

Mergaites, padekit
Ar atleidziant darbuotoja, kuriam priskaiciuota maziau nei 800 lt. iseitines, reikia atimti neapmokestinama minimuma ar skaiciuoti pajamu mokesti nuo visos sumos?
Vyr buhaltere susirgo, tai kankinuosi

QUOTE(Tučka @ 2008 10 09, 11:16)
Mergaites, padekit
Ar atleidziant darbuotoja, kuriam priskaiciuota maziau nei 800 lt. iseitines, reikia atimti neapmokestinama minimuma ar skaiciuoti pajamu mokesti nuo visos sumos?

jeigu is to menesio atlyginimo buvo isminusuotas NPD, tada is iseitines nereikia