Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

Debesiuke, jei nori, gali atvažiuot ryt pas mane į darbą (jei aš tik neatkrisiu) ir duosiu atsišviest Pragmos 3.2 naudotojo žinyną. Nors jei programa legali, tai tiesiog skambink į Proringą, tai pasakys kas yra tavo konsultantas ir iš jo gali paprašyt. Pasakysi kaip yra ir turėtų duot. Ten šiaip tai stora knyga ir viskas yra iš F1 mygtuko. Pagrindiniam lauke, tai berods nemeta, bet jei nueini į pardavimo važtaražčius, tai ten tikrai atsidaryt turi.
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2008 10 06, 16:24)
Bandžiau su F1 bet man ten nieko nerodė doh.gif  Gal reiks ilgiau pamaigyt viską iš eilės, bet baisu kad nepridirbčiau kokių nesamonių  rolleyes.gif

Iš Kauno esu. O jūs gal turit kokį aprašymą ar kažką? ax.gif

turim rolleyes.gif bet bandyk dar su F1, nes tuose aprasymuose nieko kito nera.
Atsakyti
Pavyko su F1 thumbup.gif Dabar tik reikia daug skaityt ir bandyt daryt ax.gif
Ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kuri nors turit maržinio PVM žurnalo pavyzdį? labai reikia ax.gif
Atsakyti
Turiu, tik parašyk savo e-mail. Permesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2008 10 07, 09:40)
Turiu, tik parašyk savo e-mail. Permesiu  ax.gif

Jei nesunku ir man raimonda@kcs.lt
Atsakyti
sveikos biciules,

malonu , kad jus radau wink.gif)
tikiu kad cia yra daug zinanciu ir ismananciu,
tuo tarpu as savo zinias jau kazkur "pasejau" viska pamirsau, nes dirbu kitoki darba. su buhalterija jau 5 metai nieko bendro neturiu.
dabar atejo laikas viska prisiminti, bet nenoriu vartyti senu knygu, nes manau jau daug dalyku pasikete.
gal jus galetumet pamineti pagrindinius pasikeitimus apskaitoje po stojimo i ES.
ir gal zinote naudingu nuorodu i finansine , buhalterine info internete, gali buti periodiniai straipsniai, etc..
sorry, kad labai neapibreztas prasymas, bet jus geriau zinote, ka svarbaus reikia pamineti doh.gif
Atsakyti
Iris - pasikeitė turbūt viskas lotuliukas.gif Perskaityk PVM, GPM, PM, Soc. draudimo ir kitus mokestinius įstatymus, Verslo apskaitos standartus su metodinėm rekomendacijom. Tada pati padarysi išvadas mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, 'paguodet' schmoll.gif ..viskas pasikeite g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iris @ 2008 10 08, 15:56)
aciu, 'paguodet' schmoll.gif ..viskas pasikeite g.gif  g.gif

Labutis, 4u.gif

Deja, toks gyvenimas. mirksiukas.gif Ir tik pradėjusi vėl dirbti, tuos pakeitimus atrasi. Taip, kad sukaup daug kantrybės vėl viską atrasdama iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 08 spalio 2008 - 15:00
Mergaites, padekit rolleyes.gif Ar atleidziant darbuotoja, kuriam priskaiciuota maziau nei 800 lt. iseitines, reikia atimti neapmokestinama minimuma ar skaiciuoti pajamu mokesti nuo visos sumos? g.gif

Vyr buhaltere susirgo, tai kankinuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 10 09, 11:16)
Mergaites, padekit  rolleyes.gif  Ar atleidziant darbuotoja, kuriam priskaiciuota maziau nei 800 lt. iseitines, reikia atimti neapmokestinama minimuma ar skaiciuoti pajamu mokesti nuo visos sumos?  g.gif

Vyr buhaltere susirgo, tai kankinuosi  blush2.gif

jeigu is to menesio atlyginimo buvo isminusuotas NPD, tada is iseitines nereikia
Atsakyti