Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(Iris @ 2008 10 08, 14:56)
aciu, 'paguodet' schmoll.gif ..viskas pasikeite g.gif  g.gif

pabandyk www.buhalteris.lt. Ten ir straipsnių yra, ir naujienas rašo, visokių lentelių. Gal padės 4u.gif

o šiaip, teisingai mergaitės sako, reikia pradėti dirbti, o tada jau matysi. Skaityk visus įstatymus, kurie nors kiek su darbu susiję. sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2008 10 09, 11:20)
jeigu is to menesio atlyginimo buvo isminusuotas NPD, tada is iseitines nereikia

Zmogus atleidziamas 13 diena. Tai as paskaiciavau atlyginima uz 9 dd ir kompensacija uz atostogas. Bendroj sumoj gavosi 618 lt. tai kaip ir nebuvo atimtas NPD už spali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 10 09, 12:22)
Zmogus atleidziamas 13 diena. Tai as paskaiciavau atlyginima uz 9 dd ir kompensacija uz atostogas. Bendroj sumoj gavosi 618 lt. tai kaip ir nebuvo atimtas NPD už spali  ax.gif

tai is algos ir kompensacijos uz atostogas neatemei NPD?
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2008 10 09, 12:32)
tai is algos ir kompensacijos uz atostogas neatemei NPD?

Tai as to ir klausiu unsure.gif As dariau taip:

alga+kompensacija=618 lt.-320*24% ar gerai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 10 09, 12:53)
Tai as to ir klausiu  unsure.gif  As dariau taip:

alga+kompensacija=618 lt.-320*24% ar gerai?  ax.gif

gerai gerai smile.gif
o prie ko "išeitinė kompensacija"? ar supainiojai su "kompensacija už atostogas"?
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Norėjau paklausti, ar jūs indeksuojat alimentus?

http://www.antstoliu...0/articleid/385
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2008 10 09, 12:59)
gerai gerai smile.gif
o prie ko "išeitinė kompensacija"? ar supainiojai su "kompensacija už atostogas"?

Sumaisiau su "kompensacija už atostogas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa.uoga @ 2008 10 09, 13:36)
Sveikos mergaitės,

Norėjau paklausti, ar jūs indeksuojat alimentus?

http://www.antstoliu...0/articleid/385

blink.gif buhalteriui dar ir alimentus indeksuot doh.gif Aš dar nedariau nieko, ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2008 10 09, 12:34)
blink.gif  buhalteriui dar ir alimentus indeksuot  doh.gif  Aš dar nedariau nieko, ačiū už nuorodą  4u.gif

Nėr už ką, pati dabar vajavojuos su ekso buhalterija, nes antstoliai nieko papildomai nesiųs, kadangi tai buhalterijos darbas ir jie turi tai vykdyti
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2008 10 09, 14:34)
blink.gif  buhalteriui dar ir alimentus indeksuot  doh.gif  Aš dar nedariau nieko, ačiū už nuorodą  4u.gif

Iki mano atėjimo, pas mus firmoj buvo vienas toks pilietis, nuo kurio alimentus nušniodavom ir jo vaikam pervesdavom, tik kai aš atėjau tai darė vyr.buhalterė, o aš buvau viso labo vaizdybinininke, tai man neteko, o paskui ir pilietis išėjo ax.gif ir palengvino mano ir taip sunkų darbą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kolegės
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2008 10 10, 08:42)
Labas rytas 4u.gif kolegės

Labas rytukas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti