Panašu, kad ir vėl nusprogo moodlis?

Moodlis nenusprogo, o vat mano internetas vel nusproges....
Uzkeretas kazkoks, tik prasideda konsultacijos jisai dingsta
gerai dar kad toks dalykas kaip interneto kavines yra....
Ka darom su OE? Si semestra destytoja kita, tikriausiai reikia su ja bendrauti? O konstitucines teises niekaip nniekas nepasirodo.

Ka darom su OE? Si semestra destytoja kita, tikriausiai reikia su ja bendrauti? O konstitucines teises niekaip nniekas nepasirodo.
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 10, 18:22)

Va del Konstitucines tai ir man idomu ar bus kokios uzduotys ar ne ir isvis butu idomu suzinoti, kaip viskas vyks.... nes taip ir nesuratau ar KT bus tik viena semestra ar per 2 semestrus???? ir kaip ten su tuo egzaminu???? gal kas jau laike KT ir galetu pasidalinti patirtimi....
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 10, 17:22)

O tai ka su ta OA reikia daryti? Gi jau turim iskaitas

QUOTE(Gijagi @ 2008 10 11, 20:11)
O tai ka su ta OA reikia daryti? Gi jau turim iskaitas
Ne SV turejai omeny? Beje, mane jau atjunge nuo ten.. 

Sumaišiau

Gijagi, ar radai medžiagos filosofijai
?

QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 12, 13:50)
Ačiū labai už nuorodą, bet neieškojau dar.. Tiesa pasakius, neturėjau kada.. Mano mažasis teroristukas nusprendė, kad pietų miego jis daugiau nebemiegos

QUOTE(Gijagi @ 2008 10 13, 06:37)
Ačiū labai už nuorodą, bet neieškojau dar.. Tiesa pasakius, neturėjau kada.. Mano mažasis teroristukas nusprendė, kad pietų miego jis daugiau nebemiegos
Tai visą savaitgalį turėjau su juo būti..

Tai kada Tu randi laiko mokytis???
Kur Blogytė dingus?
Šiandien vadybos pokalbiai. Ar matėt? Kalendorius net raudonas nuo viskiokiausių būsimų įvykių

O man vėl moodle neatidaro....
ryte dar veikė normaliai, o dabar neįleidžia.....

O aš su protiniais dantimis kovoju
šio mėnesio 29d.operacija, bet nžn ar išlauksiu tiek...man moodle neatidaro

QUOTE(Blogytė @ 2008 10 13, 14:00)
O aš su protiniais dantimis kovoju
šio mėnesio 29d.operacija, bet nžn ar išlauksiu tiek...man moodle neatidaro 

Vargšiukė

Jau veikia moodle, kažkas vėl buvo jam atsitikę

Gijagi, ar rašysi vadybos darbą? Nors pažymio nemažins, bet parašius jį padidins. Aš taip supratau.