Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 13, 20:33)
Gijagi, ar rašysi vadybos darbą? Nors pažymio nemažins, bet parašius jį padidins. Aš taip supratau.  g.gif

Šiuo metu tvirtai pasiryžus rašyti pioneer.gif
O Tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 10 14, 07:03)
Šiuo metu tvirtai pasiryžus rašyti  pioneer.gif
O Tu?  mirksiukas.gif

Ir aš taip pat ax.gif bet kiek ilgam to entuziazmo užteks man mastau.gif
Atsakyti
sveikutes,kaip gerai kad radau sia tem... bigsmile.gif klausykite as turiu jums klausimeli.. blush2.gif .as pati istojau i ktu neakivaizdziai i verslo administravima,bet ziuriu kad nebegaliu istempti,taip daznai reikia gryzineti,ir sesijai reikia visa menesi buti,nelabai man iseina,nes dirbu ir gyvenu anglijoje,ir suzinojau apie mru nuotolines studijas,ar yra lengva mokintis kai gyveni kitoj salyje,gal paprasciau nei neakivaizdziai?gal kuri nors gyvenate uzsienyje ir mokinaties?prasau padekit nuspresti ar verta keisti neakivaizdines studijas i nuotolines?labai dekui... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte21: 15 spalio 2008 - 14:34
Sveika, Lauryte 4u.gif
Aš gyvenu ne Lietuvoje, mes kaimynės pagal salas mirksiukas.gif
Mokintis gal net lengviau nuotoliniu būdu, nes yra konsultacijos internetu su dėstytojais, visa medžiaga duodama. Sesijos būna kaip ir visur du kartus per metus. Tik gal jos kiek trumpresnės, gerai susiplanavus kokius 4-5 dalykus gali išsilaikyti per du atėjimus į universitetą. Mokymosi tempą pasirenki pati, kiek nori dalykų per semestrą tiek pasirenki.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 15, 16:56)
Sveika, Lauryte  4u.gif
Aš gyvenu ne Lietuvoje, mes kaimynės pagal salas  mirksiukas.gif
Mokintis gal net lengviau nuotoliniu būdu, nes yra konsultacijos internetu su dėstytojais, visa medžiaga duodama. Sesijos būna kaip ir visur du kartus per metus. Tik gal jos kiek trumpresnės, gerai susiplanavus kokius 4-5 dalykus gali išsilaikyti per du atėjimus į universitetą. Mokymosi tempą pasirenki pati, kiek nori dalykų per semestrą tiek pasirenki.

labai dekui uz atsakyma... 4u.gif o kelintam tu kurse,ar is vis yra kursai?o susitari su destytojais del sesiju,kada atvyksi?ar labai sudetinga tavo manymu,nes ktu neakivaizdiam labai daug grizineti reikia...ir dabar esu labai pasimetusi ka daryti geriausia butu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2008 10 15, 15:37)
labai dekui uz atsakyma... 4u.gif o kelintam tu kurse,ar is vis yra kursai?o  susitari su destytojais del sesiju,kada atvyksi?ar labai sudetinga tavo manymu,nes ktu neakivaizdiam labai daug grizineti reikia...ir dabar esu labai pasimetusi ka daryti geriausia butu.... g.gif

Tokių kaip kursų čia nėra, renkiesi dalykus, mokaisi ir kaupi kreditus. Jei laikai kartu su visais tada yra paskirta konkreti data, bet su dėstytojais visada galima susitarti laikyti kitu laiku. O neakivaizdžiai seniai mokiausi, tikriausiai labai viskas pasikeitė, tai negaliu lyginti.

O kaip geriau tavo atveju? Va čia jau tau pačiai reikia spręsti ir rinktis 4u.gif
Atsakyti
Parašiau Margaritai dėl politologijos ir konst. teisės. Tai sakė dėstytojus vis paragina prisijungti, jie vis žada. O konst. teisės dėstytojas yra perspėtas apie mums reikalingą 3-jų kreditų kursą 4u.gif Belieka kantriai laukti jų toliau ax.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif ,na va jau uzpyldziau paraiska internetu ir kita menesi griztu i lt ir priduosiu dokumentus i teise ir valdyma,taigi noreciau ir as prisijunkti i jusu bureli,aisku jeigu priimsite... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kur dingusios visos g.gif ? Jau politologijos dėstytoja pasirodė, beliko konst. teisė. Ilgokai kažko tai nieko nėra tenai unsure.gif
QUOTE(lauryte21 @ 2008 10 22, 15:22)
laba diena 4u.gif ,na va jau uzpyldziau paraiska internetu ir kita menesi griztu i lt ir priduosiu dokumentus i teise ir valdyma,taigi noreciau ir as prisijunkti i jusu bureli,aisku jeigu priimsite... blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Smagu, kad mūsų daugėja thumbup.gif Kokius dalykus pasirinkai? Tau studijos greičiausiai prasidės nuo vasario 1 d.
Beje, kokioj šaly gyveni šiuo metu?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 22, 17:35)
Sveikos  4u.gif
Kur dingusios visos  g.gif ? Jau politologijos dėstytoja pasirodė, beliko konst. teisė. Ilgokai kažko tai nieko nėra tenai  unsure.gif

Sveika prisijungus  4u.gif Smagu, kad mūsų daugėja  thumbup.gif Kokius dalykus pasirinkai? Tau studijos greičiausiai prasidės nuo vasario 1 d.
Beje, kokioj šaly gyveni šiuo metu?

4u.gif man irgi smagu ,kad tokia tema radau,pasirinkau:logika ir mokslo metodologija,viesojo administravimo pagrindai,lotynu k.,angluk.,teises istorija,filosofija ir psichologija...na rimkausi kaip sake jie pagal mru neakivaizdininku kurso teise ir valdymas programa...20 kreditu-semestrui,taip studijos prasides vasario 1d.,bet sake lygtai nebutina toj ivadinej paskaitoje dalyvauti,nes jie filmuoja ir paskui ideda i puslapi,ar istikruju taip yra?ir dar noreciau toki klausimeli:ar jiie ideda visa medziaga kuria reikia ismokti,ar tik uzduotys?ir ar reikia kazkokiu knygu pirktis,ar jie paraso kokias knygas?atleiskite jei pasirodys kvaili klausimai,tiesiog esu naujoje situose nuotolinese studijose blush2.gif as gyvenu siuo metu anlijoje,netoli londono,cambrigde...o tu kokioje salyje?ir beje ar daug jau kreditu susirinkus?ir tu bakalaura ar magistra studijuoji? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte21: 22 spalio 2008 - 20:56
Sveikos, o aš dar prie moklsų nepriėjau verysad.gif jau pašalino mano protinį dantį, tai jau geriau, nes daug problemų man sukėlė, tik dbr temperatūra pakilus, tai poliklinikoj po puse dienos prasėdžiu, vieni pas kitus siuntinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 10 23, 12:16)
Sveikos, o aš dar prie moklsų nepriėjau  verysad.gif jau pašalino mano protinį dantį, tai jau geriau, nes daug problemų man sukėlė, tik dbr temperatūra pakilus, tai poliklinikoj po puse dienos prasėdžiu, vieni pas kitus siuntinėja  doh.gif

Laikykis, Blogyte console.gif Sveik greičiau 4u.gif Gerai, kad šį kartą jums ne tiek daug dalykų, o ir iš pradėtų nelabai kas juda į priekį.
QUOTE(lauryte21 @ 2008 10 22, 20:53)
4u.gif man irgi smagu ,kad tokia tema radau,pasirinkau:logika ir mokslo metodologija,viesojo administravimo pagrindai,lotynu k.,angluk.,teises istorija,filosofija ir psichologija...na rimkausi kaip sake jie pagal mru neakivaizdininku kurso teise ir valdymas programa...20 kreditu-semestrui,taip studijos prasides vasario 1d.,bet sake lygtai nebutina toj ivadinej paskaitoje dalyvauti,nes jie filmuoja ir paskui ideda i puslapi,ar istikruju taip yra?ir dar noreciau toki klausimeli:ar jiie ideda visa medziaga kuria reikia ismokti,ar tik uzduotys?ir ar reikia kazkokiu knygu pirktis,ar jie paraso kokias knygas?atleiskite jei pasirodys kvaili klausimai,tiesiog esu naujoje situose nuotolinese studijose  blush2.gif as gyvenu siuo metu anlijoje,netoli londono,cambrigde...o tu kokioje salyje?ir beje ar daug jau kreditu susirinkus?ir tu bakalaura ar magistra studijuoji? smile.gif

Daug visko prisirinkai, sunkoka gali būti g.gif
Įvadinėj paskaitoj dalyvauti nebūtina, ją filmuoja ir paskui įkelia į Moodle puslapį (prisijungimo vardą ir slaptažodį gausi kai prasidės mokslai tau). Taip pat visa reikalinga mokslui medžiaga bei papildomos užduotys yra sudėtos tenai. Kartais dėstytojai dar įkelia kokią knygą, tačiau literatūrą reikia ieškotis pačiai, yra duotas jos sąrašiukas.
O aš Airojojre. Kreditų turiu dar nedaug, nes irgi neseniai pradėjau. O studijuoju bakalaurą.

Atsakyti