QUOTE(Blogytė @ 2008 10 23, 12:16)
Sveikos, o aš dar prie moklsų nepriėjau

jau pašalino mano protinį dantį, tai jau geriau, nes daug problemų man sukėlė, tik dbr temperatūra pakilus, tai poliklinikoj po puse dienos prasėdžiu, vieni pas kitus siuntinėja
Laikykis, Blogyte

Sveik greičiau

Gerai, kad šį kartą jums ne tiek daug dalykų, o ir iš pradėtų nelabai kas juda į priekį.
QUOTE(lauryte21 @ 2008 10 22, 20:53)

man irgi smagu ,kad tokia tema radau,pasirinkau:logika ir mokslo metodologija,viesojo administravimo pagrindai,lotynu k.,angluk.,teises istorija,filosofija ir psichologija...na rimkausi kaip sake jie pagal mru neakivaizdininku kurso teise ir valdymas programa...20 kreditu-semestrui,taip studijos prasides vasario 1d.,bet sake lygtai nebutina toj ivadinej paskaitoje dalyvauti,nes jie filmuoja ir paskui ideda i puslapi,ar istikruju taip yra?ir dar noreciau toki klausimeli:ar jiie ideda visa medziaga kuria reikia ismokti,ar tik uzduotys?ir ar reikia kazkokiu knygu pirktis,ar jie paraso kokias knygas?atleiskite jei pasirodys kvaili klausimai,tiesiog esu naujoje situose nuotolinese studijose

as gyvenu siuo metu anlijoje,netoli londono,cambrigde...o tu kokioje salyje?ir beje ar daug jau kreditu susirinkus?ir tu bakalaura ar magistra studijuoji?
Daug visko prisirinkai, sunkoka gali būti
Įvadinėj paskaitoj dalyvauti nebūtina, ją filmuoja ir paskui įkelia į Moodle puslapį (prisijungimo vardą ir slaptažodį gausi kai prasidės mokslai tau). Taip pat visa reikalinga mokslui medžiaga bei papildomos užduotys yra sudėtos tenai. Kartais dėstytojai dar įkelia kokią knygą, tačiau literatūrą reikia ieškotis pačiai, yra duotas jos sąrašiukas.
O aš Airojojre. Kreditų turiu dar nedaug, nes irgi neseniai pradėjau. O studijuoju bakalaurą.
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne