Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2008 10 27, 07:28)
Sveikos, jau atsigavau po chirurgo kankinimų  smile.gif vakar filosofijos 1 skyrių perskaičiau, bet nelabai supratau, surinkau tik 53,3%  doh.gif o vadybos kiek supratau reikia laukti kažkokių teorijos papildymų? ar gal ne taip ką supratau  g.gif o referato temą iš kur rinktis?

Pagaliau jau tau geriau thumbup.gif čia tau 4u.gif
Filosofijos antrą kartą paskaičius bus aiškiau, nepergyvenk. Man pirmą kartą kai skaičiau iš viso siaubai pasirodė, o paskui visai jau nieko. Vadybos temą reikia sugalvti pačiai kuria nori rašyti. Pažiūrėk kur pokalbiai, tenai turėtų būti išsaugotas paskutinis pokalbis su dėstytoju, o ir šiandien, berods, vakare konsultacija mastau.gif ar maišau kažką mastau.gif reikia pažiūrėti unsure.gif
Atsakyti
mamaEgle, ar laikysi logiką sausio mėn.?reikia kažkaip bandyti ją perprasti, turiu egzamino užduotis, galėtume šiek tiek vėliau bandyti kartu pasimokyti ax.gif dėstytojas sakė, kad užduotys bus panašios smile.gif
Gijagi ir mamaEgle, ar pradėjote strateginį valdymą mokytis ar darbus rašyti?
Vadybos kiek supratau bus papildymas medžiagos?
Atsakyti
Kad aš su ta logika niekaip bendros kalbos nerandu schmoll.gif blush2.gif blush2.gif
SV dar nepradėjau, o ir dėstytojos nėra schmoll.gif Ir kita šį semestrą.
O dėl vadybos tai gal čia kitiems semestrams bus daugiau medžiagos, o šį kartą viskas. Nes kol kas per konsultacijas nieko nesako apie tai, kad bus daugiau medžiagos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 30, 11:14)
Kad aš su ta logika niekaip bendros kalbos nerandu  schmoll.gif  blush2.gif  blush2.gif
SV dar nepradėjau, o ir dėstytojos nėra  schmoll.gif Ir kita šį semestrą.
O dėl vadybos tai gal čia kitiems semestrams bus daugiau medžiagos, o šį kartą viskas. Nes kol kas per konsultacijas nieko nesako apie tai, kad bus daugiau medžiagos  g.gif

perskaičiau antrą kartą filosofijos 1 temą ir dbr jau 80.5% thumbup.gif
su logika ir man didelė bėda, jei kas Kaune galėtų pakonsultuoti tai būtų gerai, bet kiek klausinėju draugų ir pažįstamų, tai niekas nesimokė tokio dalyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 10 30, 12:04)
perskaičiau antrą kartą filosofijos 1 temą ir dbr jau 80.5%  thumbup.gif
su logika ir man didelė bėda, jei kas Kaune galėtų pakonsultuoti tai būtų gerai, bet kiek klausinėju draugų ir pažįstamų, tai niekas nesimokė tokio dalyko  doh.gif

Šaunuolė thumbup.gif 4u.gif sakiau, kad antrą kartą bus lengviau.
Pernai Shiubidiuby siūlėsi padėti, gal jinai kaunietė? Pašnekink ją. Arba per skaipą gal galės ką paaiškinti g.gif Aš kažkurioj vietoj "nepagaunu kampo", kad paskui viskas aišku būtų. Reikės gal pas dėstytoją žiemą prašytis konsultacijos ax.gif
Man dar VAP, psichologija šį semestrą doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 30, 12:20)
Šaunuolė  thumbup.gif  4u.gif sakiau, kad antrą kartą bus lengviau.
Pernai Shiubidiuby siūlėsi padėti, gal jinai kaunietė? Pašnekink ją. Arba per skaipą gal galės ką paaiškinti  g.gif Aš kažkurioj vietoj "nepagaunu kampo", kad paskui viskas aišku būtų. Reikės gal pas dėstytoją žiemą prašytis konsultacijos  ax.gif
Man dar VAP, psichologija šį semestrą  doh.gif  doh.gif  doh.gif

oi tau tai tikrai visko labai daug prisikaupė. Reiks kažką galvoti, nes jau norisi greičiau atsiskaityti su senais dalykais smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos

Kausiu tų kurios VA studijuoja, o tai ką žadat daryt kai visus siūlomus kreditus išnaudosit g.gif ir gal žinot maždaug kada turi būti sudaryta šita programa, nenorėčiau mokytis n metų kad gaučiau bakalaurą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 10 30, 19:47)
4u.gif Sveikos

Kausiu tų kurios VA studijuoja, o tai ką žadat daryt kai visus siūlomus kreditus  išnaudosit g.gif ir gal žinot maždaug  kada turi būti sudaryta šita programa, nenorėčiau mokytis n metų kad gaučiau bakalaurą  unsure.gif

kol kas yra viena išeitis: paskui pereiti į neakivaizdinį ar vakarinį. O kada bus pilna programa dar nežinia, bet gal kol mes surinksim viską ką dabar siūlo, bus jau ir naujų dalykų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<-Viktorija-> @ 2008 10 30, 19:47)
4u.gif Sveikos

Kausiu tų kurios VA studijuoja, o tai ką žadat daryt kai visus siūlomus kreditus  išnaudosit g.gif ir gal žinot maždaug  kada turi būti sudaryta šita programa, nenorėčiau mokytis n metų kad gaučiau bakalaurą  unsure.gif

Viešojo administravimo programa turėtų būti parengta per 2-3 metus, tokį atsakymą gavau iš metodininkės smile.gif aš galvoju pereiti į neakivaizdinį (kai surinksiu esamus kreditus), o paskui žiūrėti, jei bus per sunku galėsiu vėl į nuotolinį grįžti ax.gif
Atsakyti
Sveikos studentes,greipiuosi i jus pagalbos, gal kartais ka nors turetumete is pramonines nuosavybes ir verslo organizavimo teisiu formu.Buciau labai dekinga
Atsakyti
Nu va matau,kad ne aš viena vargstu su logika schmoll.gif ,nu niekaip ji man nors tu ka lyg viena tema jau perkandu kita ir vėl tamsus miškas.O tu mamaegle jai neklystu airijoj gyveni?
Atsakyti
Sveikos,

gal kuti laiket Specialybes kalbos egzamina???? butu smagu jei kas galetu pasidalinti informacija.....
Atsakyti