Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(milila @ 2008 10 31, 19:01)
Nu va matau,kad ne aš viena vargstu su logika  schmoll.gif ,nu niekaip ji man nors tu ka lyg viena tema jau perkandu kita ir vėl tamsus miškas.O tu mamaegle jai neklystu airijoj gyveni?

vargstu ir aš su ta logika frusty.gif
Airijoj 4u.gif O tu? g.gif
QUOTE(Chippie @ 2008 10 31, 21:01)
Sveikos,

gal kuti laiket Specialybes kalbos egzamina???? butu smagu jei kas galetu pasidalinti informacija.....

O čia kurios specialybės kalbos reikia? nes VA ir teisės ir valdymo tai skiriasi šitas dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 01 lapkričio 2008 - 15:09
QUOTE(mamaEgle @ 2008 11 01, 16:08)
vargstu ir aš su ta logika frusty.gif
Airijoj  4u.gif O tu?  g.gif

O čia kurios specialybės kalbos reikia? nes VA ir teisės ir valdymo tai skiriasi šitas dalykas.

Sveika,

as laikysiu teises SK, destytoja Zilinskiene.
o VA SK kokios mazdaug uzduotys egzamino metu buna???? labai jau neidomus dalykas.... taip sunku prisiversti skaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 11 01, 15:43)
Sveika,

as laikysiu teises SK, destytoja Zilinskiene.
o VA SK kokios mazdaug uzduotys egzamino metu buna???? labai jau neidomus dalykas....  taip sunku prisiversti skaityti doh.gif

Kol kas mes neturėjom schmoll.gif , dar nėra paruošta mums medžiaga, tai ir žinau kad skiriasi nuo teisės ir valdymo. Aš pas save kompe turiu tik filmuotą pirmą paskaitą teisej ir valdymui skirtą, o užduočių ne.
Atsakyti
Blogyte, Gijagi ar matot SV? Šiandien pasirodė mūsų dėstytoja, prasideda mosklai. Ir politologija pajudėjo.... bet kaip.... doh.gif skaitykit, mokytis ir važiuokit egzamino laikyti raštu.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 11 06, 20:52)
Blogyte, Gijagi ar matot SV? Šiandien pasirodė mūsų dėstytoja, prasideda mosklai. Ir politologija pajudėjo.... bet kaip....  doh.gif skaitykit, mokytis ir važiuokit egzamino laikyti raštu....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Matau SV, reikia jau susiimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 11 07, 08:30)
Matau SV, reikia jau susiimti  blush2.gif

Tai dar iki 10 d. truputį laiko yra - uždavė perskaityti studijų vadovą hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas nors girdėti dėl konstitucinės teisės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 11 12, 08:34)
Gal kas nors girdėti dėl konstitucinės teisės? g.gif

Kol kas nieko schmoll.gif O ko vakar VAP'o diskusijoj nedalyvavot?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 11 06, 20:52)
Blogyte, Gijagi ar matot SV? Šiandien pasirodė mūsų dėstytoja, prasideda mosklai. Ir politologija pajudėjo.... bet kaip....  doh.gif skaitykit, mokytis ir važiuokit egzamino laikyti raštu....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš tai nematau SV.. unsure.gif Matyt, man nebepriklauso..
O kodėl turėjome dalyvauti VAP diskusijoje? Ar čia vėl ką nors maišai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 11 12, 14:35)
Aš tai nematau SV..  unsure.gif  Matyt, man nebepriklauso..
O kodėl turėjome dalyvauti VAP diskusijoje? Ar čia vėl ką nors maišai?  mirksiukas.gif

tiksliai, jums gi nebereikia jau doh.gif doh.gif kaip aš čia taip mastau.gif vadinasi man reikia ir jums taip pat blush2.gif blush2.gif

SV liepė pirmą temą nagrinėti ir dėstytoja šią savaitę turi kažkada prisijungti (parašyta "kitas mano prisijungimas iki 13 d.) Tai galėsiu dėl Tavęs paklausti jei ką?

Aš pirmad. į LT grįžtu keliom dienom, tai negalėsiu filosofijoj dalyvauti (o gal rasiu iš kur prisijungti, jei dar laiko bus).
Atsakyti
O aš užsiėmus kelioniniais reikalais smile.gif šį savaitgalį skrendu į Paryžių smile.gif o kitą savaitę jau dalyvausiu konsultacijose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 11 12, 15:27)
O aš užsiėmus kelioniniais reikalais  smile.gif šį savaitgalį skrendu į Paryžių  smile.gif  o kitą savaitę jau dalyvausiu konsultacijose  smile.gif

OI, kaip tau smagu thumbup.gif thumbup.gif Geros kelionės, nepakartojamų akimirkų thumbup.gif Lauksim grįžtančios su įspūdžiais ax.gif
Atsakyti