Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Labas, merginos,

Maciau kalbat apie logika - is tiesu nera ko ten bijot smile.gif viskas daug paprasciau nei atrodo smile.gif

As siaip neakivaizdininke smile.gif 3 kurse jau, bet su prasymu as pas jus smile.gif
mums vioenu metu leido jungtis prie nuotoliniu studiju mokslu medziagos, bet dabar uzdejo slaptazodzius prie kikevieno dalyko smile.gif
Gal netycia kasnors galit pasakyt juos, nes ten lb gera medziaga mokymuisi sudeta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seamouse @ 2008 11 13, 11:00)
Labas, merginos,

Maciau kalbat apie logika - is tiesu nera ko ten bijot smile.gif viskas daug paprasciau nei atrodo smile.gif

As siaip neakivaizdininke smile.gif 3 kurse jau, bet su prasymu as pas jus smile.gif
mums vioenu metu leido jungtis prie nuotoliniu studiju mokslu medziagos, bet dabar uzdejo slaptazodzius prie kikevieno dalyko smile.gif
Gal netycia kasnors galit pasakyt juos, nes ten lb gera medziaga mokymuisi sudeta smile.gif  4u.gif

Tai čia teisinga, kai supranti, tada nebaisu, bet vat kai yra kažkurioj vietoj "kabliukas", kuris laikos, neleidžia judėti į priekį, tada ojjjj.... doh.gif

Mes kiekviena turim savus slaptažodžius ir matom tiktai savų, tą semestrą pasirinktų dalykų medžiagą. Pvz. jei iš mano turimų dalykų tau tiktų kas nors, galėčiau permesti tau į paštą ką turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 11 12, 15:54)
OI, kaip tau smagu  thumbup.gif  thumbup.gif Geros kelionės, nepakartojamų akimirkų  thumbup.gif Lauksim grįžtančios su įspūdžiais  ax.gif

Dėkui, tikiuosi, kad viskas bus gerai biggrin.gif įspūdžius raportuosiu čia smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau stoti i nuotoliniu studiju teises ir valdymo programa jau rugseji, bet kazkaip suabejojau... blush2.gif Bet dabar, kai matau, kad jus esat gan patenkinotos, bent tok susidaro vaizdas skaitant jusu forumus, tai meginsiu ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Na va grizau po keliones, labai patiko Paryžius thumbup.gif tikrai nuostabus miestas į kurį grįžčiau dar ne vieną kartą smile.gif
O dabar apie mokslus ax.gif parašiau Margaritai laišką dėl konstitucinės teisės, atsakymą pranešiu smile.gif nuo šiandien pradedu mokytis.
Kaip sekasi su mokslais? Tylu čia kažkaip g.gif
Atsakyti
Blogyte, šaunu kad kelionė patiko thumbup.gif Linkiu dar ne vienos tokios įspūdingos kelionės 4u.gif
Šią savaitę Lietuvoje. Blašlausi su reikalais po Lietuvą, nežinau ar galėsiu rytoj filosofijoj dalyvauti....
O KT skatėt ką man parašė? Mokėt reikia viską tą patį, tik klausinėsiu gal kiek mažiau.... doh.gif tai gal ir 7 kreditus mums gali duoti? Aš jau norėjau skambinti Margaritai, bet tada pažiūrėsim ką atsakys....
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 11 18, 12:31)
Blogyte, šaunu kad kelionė patiko  thumbup.gif Linkiu dar ne vienos tokios įspūdingos kelionės  4u.gif
Šią savaitę Lietuvoje. Blašlausi su reikalais po Lietuvą, nežinau ar galėsiu rytoj filosofijoj dalyvauti....
O KT skatėt ką man parašė? Mokėt reikia viską tą patį, tik klausinėsiu gal kiek mažiau....  doh.gif tai gal ir 7 kreditus mums gali duoti? Aš jau norėjau skambinti Margaritai, bet tada pažiūrėsim ką atsakys....

nesąmonė doh.gif tegu sumažina apimtį, šitiek išmokti gi labai daug gaunasi verysad.gif doh.gif arba 7 kreditus tada tegu užskaito blink.gif

Gavau atsakymą:
" Laba diena, zinau as visa situacija. Kalbejom su prof. G. Mesoniu apie tai. Jis sake, kad reiktu skaityti visa medziaga, taciau reiktu klausimai buv tik is vienos dalies. Teisybe pasakius, pamirsau, kas Jums priklausytu - Lietuvos ar lyginamoji - konstuticine teise. Todel butu gerai, kad destytojo budejimo metu pabandytumete issiaiskinti si klausima. Ji budi ketvirtadieniais 11.00-12.00 val., tel (8 5) 27 14 546. Tik sia savaite jo nebus. Arba dar geriau, jei parasytumete i foruma."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 18 lapkričio 2008 - 15:03
Aš rašiau į forumą, tai man taip ir parašė "mokykitės viską, o paskui gal mažiau klausinėsiu"..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 11 19, 21:53)
Aš rašiau į forumą, tai man taip ir parašė "mokykitės viską, o paskui gal mažiau klausinėsiu"..... doh.gif

niu jo gal maziau, o gal ir daugiau klausines..... jei visiems ta pati medziaga tai ir kreditu skaicius turetu buti vienodas. kreditai duodami pagal valandu skaiciu, kuri trunka dalyko "destymas" ir savarankiskas studentu pasiruosimas, o ne pagal tai kad vienus daugiau klausineja, o kitus maziau....
labai idomus destytojo poziuris g.gif
Atsakyti
Skrendu šįvakar į Dubliną.. rolleyes.gif Kaip ten airiuose oras? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 11 28, 10:43)
Skrendu šįvakar į Dubliną..  rolleyes.gif  Kaip ten airiuose oras?  mirksiukas.gif

O geras blink.gif blink.gif gal pas mane užsuksi mirksiukas.gif ? Būtų labai smagu thumbup.gif
Kaip pas mus tai neišpasakyti šalčiai doh.gif šalta, bet saulėta ir taip iki antradienio žada. O šalta, tai: naktimis -2-5, o dienomis - apie +3- +5, Dubline gali būti šilčiau, aš šiauriau gyvenu. Ir vėjas šaltokas, tačiau su gera apranga pasivaikščiojimams oras pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 11 28, 10:43)
Skrendu šįvakar į Dubliną..  rolleyes.gif  Kaip ten airiuose oras?  mirksiukas.gif

Geros kelionės mirksiukas.gif smile.gif
o aš ryt jubiliejų švęsiu, tai vėl mokslai į šalį nustumti blush2.gif bet nieko jau baigiasi visi reikalai su kelionėm ir šventimais, iki kalėdų galėsiu mokytis ramiai smile.gif
Atsakyti