Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2009 01 16, 09:03)
Parašiau dėl vadybos egzamino, kai gausiu atsakymą - parašysiu  smile.gif

Labai laukiu ziniu ir galvoju, gal ir man parasyt? Kai dvi parasys, gal palengvintu apsisprendima? rolleyes.gif Ar rasei kad dvi butume? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 16, 09:11)
Labai laukiu ziniu ir galvoju, gal ir man parasyt? Kai dvi parasys, gal palengvintu apsisprendima?  rolleyes.gif Ar rasei kad dvi butume?  ax.gif

Rašiau, kad būsim 2 smile.gif
Atsakyti
Blogyte, kaip grįžai?
Gijagi, kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 16, 09:20)
Blogyte, kaip grįžai?
Gijagi, kaip tau?

Aš tai gerai, nuo pat ryto į moodlę lindau, o vdrug rezultatai yra? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 16, 09:20)
Blogyte, kaip grįžai?
Gijagi, kaip tau?

Gerai grįžau, tik dar kol miegoti nuėjau, tai dbr darbe sedžiu ir žiovauju biggrin.gif
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 16, 09:27)
Aš tai gerai, nuo pat ryto į moodlę lindau, o vdrug rezultatai yra?  hihihi.gif

Aš irgi į moodle lindau lotuliukas.gif taip smalsu kokie rezultatai smile.gif
Atsakyti
Ir aš taip pat..... ax.gif
Atsakyti
Valio išlaikiau KT clap.gif thumbup.gif thumbup.gif jau turiu 22 kreditus ir galima sakyti, kad jau 1 semestras baigtas thumbup.gif taigi šį savaitgalį nusipelniau vacation4.gif ax.gif biggrin.gif
Ar jau žinot rezultatus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 16 sausio 2009 - 16:24
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 16, 14:11)
Valio išlaikiau KT  clap.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jau turiu 22 kreditus ir galima sakyti, kad jau 1 semestras baigtas  thumbup.gif  taigi šį savaitgalį nusipelniau vacation4.gif  ax.gif  biggrin.gif

sveikinimai, turejau ir as laikyti, bet pilvukas neleido mirksiukas.gif o kokie klausimai buvo ir kokia eiga egzamino, labai aciu uz atsakymus. ar labai sunku buvo
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 16, 16:11)
Valio išlaikiau KT  clap.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jau turiu 22 kreditus ir galima sakyti, kad jau 1 semestras baigtas  thumbup.gif  taigi šį savaitgalį nusipelniau vacation4.gif  ax.gif  biggrin.gif

Nežinau, iš kur sužinojai? unsure.gif
Negi neišlaikiau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2009 01 16, 21:14)
sveikinimai, turejau ir as laikyti, bet pilvukas neleido  mirksiukas.gif  o kokie klausimai buvo ir kokia eiga egzamino, labai aciu uz atsakymus. ar labai sunku buvo

klausimai priklausė nuo to kokį dalyką studijuojI, mums, kaip VA, priklausė 3 kreditai, tai buvo 2 klausimai apie konstitucijos priėmimą ir rinkimus, kitiems nžn klausimų g.gif
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 17, 13:43)
Nežinau, iš kur sužinojai?  unsure.gif
Negi neišlaikiau..  verysad.gif

Margarita parašė, kad gavo mano dokumentus ir prašymą dėl vadybos ir tuo pačiu parašė, kad 7 gavau iš KT smile.gif manau kitų rezultatai bus pirmadienį paskelbti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 17 sausio 2009 - 15:14
Super 4u.gif Na ką gi, nekantriai laukiu pirmadienio rolleyes.gif
Atsakyti
Vadybos negalėsim penktadienį laikyti ir dėstytojas klausia ar vasario mėn.mums tiktų g.gif arba gali bandyti tartis kurią nors kitą savaitės dieną, gal tave priimtų smile.gif
Atsakyti