Gal kas laike vadyba pas Vanaga?
Ir mano dra nėra rezultatų.....
laukiu pirmadienio
Laikiau letvirtadienį
Labai greitai ir paprastai: testas. Parašai, iš karto patikrina ir pasako įvertinimą. Jei prieini prie moodle's tai klausimai ir testai praktiškai viskas iš tos medžiagos. Tikrai nėra baisu
QUOTE(Google @ 2009 01 18, 13:05)
Sveikos,
Kita savaitgali pas ji laikau, bet nzn net ko tiketis... 
Laikiau letvirtadienį
Blogyte, sveikinu tave su išlaikytu KT egzaminu
(vakar greitai greitai prie kompo, tai pamiršau
, kai išungiau prisiminiau, kad nepasveikinau
) Šaunuolė

Papildyta:
Oi, dar ką tik radau filosofijoj apie egzaminą
"Egzaminas vyks raštu. Jis bus sudarytas iš dviejų dalių: 1) testas, kuris jums leis surinkti 4,5 balo iš 10; 2) reiks atsakyti į tris klausimus, už atsakymą į kiekvieną gausite 0, 1 arba 2 balus. Šio egzamino rezultatas bus sudėtas su tarpinio atsiskaitymo rezultatu (proporcija 1/3) ir taip gautas galutinis jūsų studijų įvertinimas. Egzamino metu jokia literatūra nebus galima naudotis - klausimai bus daugiau ne "mąstyminio", bet informacijos įsisavinimo pobūdžio."
Papildyta:
Oi, dar ką tik radau filosofijoj apie egzaminą
"Egzaminas vyks raštu. Jis bus sudarytas iš dviejų dalių: 1) testas, kuris jums leis surinkti 4,5 balo iš 10; 2) reiks atsakyti į tris klausimus, už atsakymą į kiekvieną gausite 0, 1 arba 2 balus. Šio egzamino rezultatas bus sudėtas su tarpinio atsiskaitymo rezultatu (proporcija 1/3) ir taip gautas galutinis jūsų studijų įvertinimas. Egzamino metu jokia literatūra nebus galima naudotis - klausimai bus daugiau ne "mąstyminio", bet informacijos įsisavinimo pobūdžio."
Ajajai!
Baisu jau daros
KADA BUS KT rezultatai?
KADA BUS KT rezultatai?
Dėkui už sveikinimus
dabar vis įlendu į moodle pažiūrėti ar Jūsų rezultatai yra
gal parašykit Margaritai
Man irgi dėl filosofijos baisu darosi
Man irgi dėl filosofijos baisu darosi
Chebryte, visos išlaikėm!!!!!
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 20, 16:48)
Kaip gerai
gal yra studijuojanciu nuo vasario 1 d. teise ir valdyma, butu smagu susipazinti
QUOTE(Mergaiciuke_25 @ 2009 01 22, 12:29)
rašyk pagal dalykus ką pasirinkai. Nes studijuojančių yra ir nesvarbu nuo kada startuoji. Svarbiausiai, kad pasirinkti dalykai sutaptų
sveiko as ir mru studijuoju, bet neakivaizdziai. administravimo fakultete.
norejau pasiteirauti del tu nuotoliniu. mano drauge uzsienyje gyvena, tai bandau ikalbet stoti i mru-nuotolines. zodziu atvaziuoji tik egzus ishsilaikai ir viskas taip?
norejau pasiteirauti del tu nuotoliniu. mano drauge uzsienyje gyvena, tai bandau ikalbet stoti i mru-nuotolines. zodziu atvaziuoji tik egzus ishsilaikai ir viskas taip?
QUOTE(Nortiu @ 2009 01 22, 12:36)
sveiko as ir mru studijuoju, bet neakivaizdziai. administravimo fakultete.
tikrai taip. Aš irgi užsienyje, tik sesijai dabar parvažiavau. Bet jinai dabar jau nespėjo, reikėjo dokumentus paduot iki sausio 16 d., dabar jai reikės rugsėjo laukti. O ir tau bus daugiau laiko ją įkalbėti.