Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

MamaEgle, bandysiu šiandien vadybą laikyt.. doh.gif O tie testo klausimai sutampa su savitikros, ar kitokie? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 22, 12:48)
MamaEgle, bandysiu šiandien vadybą laikyt..  doh.gif  O tie testo klausimai sutampa su savitikros, ar kitokie?  ax.gif

palauk kiek, pažiūrėsiu tuoj juos, o tai aš jų visų buvau nežiūrėjus blush2.gif , tik pradžioj kelis testus ir viskas. blush2.gif blush2.gif

kaip filosofija? man šiurpas ima..... doh.gif doh.gif
Papildyta:
Bent jau mano variante tai nelabai panašu buvo. va ką staigiai radau
"Kurios iš išvardintų organizacijų priklauso .............. organizacijoms", paskui "Valdymo funkcijos pagal A. Fajolį yra skirstomos:......." ir prie duotų kelių variantų atsakymų "čoa ne pagal Fajolį, o pagal .....". Bet šiaip tai kiek dabar permečiau tai pasirodė kiek kitokie klausimai....
Atsakyti
Ai, nu filosofija tai vainikuos visą šios sesijos "žvaigždyną"! doh.gif Ypač Sartrą skaitydama keikiaus, vienas prirašo vėjų, o kiti turi tai mokytis - kažkios ežiūkizmas rūke doh.gif
Antrą kartą dar ne viską perskaičiau, bet vieno karto tai niekaip neužteks..
Šiaip tai labai nevienalytė mdžiaga, kai ką eina suvokt, o kai ko schmoll.gif
Atsakyti
nežinau ir aš kaip suspėsiu antram kartui su perskaitymu, nors jau antrą kartą skaitant ir aiškiau kiek, bet vis tiek... o ir kuo daugiau skaitant, tuo daugiau klausimų kyla... iš tiesų darosi viena aišku "aš žinau, kad nieko nežinau"
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 22, 12:48)
MamaEgle, bandysiu šiandien vadybą laikyt..  doh.gif  O tie testo klausimai sutampa su savitikros, ar kitokie?  ax.gif

na tai lauksim rezultatų smile.gif

Man baisu pagalvojus apie filosofiją, man dar liko 6 skyrių perskaityti doh.gif testų tai net nesprendžiau unsure.gif tikiuosi išlaikyti pavyks, nes ir taip skolų turiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 22, 14:23)
nežinau ir aš kaip suspėsiu antram kartui su perskaitymu, nors jau antrą kartą skaitant ir aiškiau kiek, bet vis tiek... o ir kuo daugiau skaitant, tuo daugiau klausimų kyla... iš tiesų darosi viena aišku "aš žinau, kad nieko nežinau"

daabr pasirinkau siuos dalykus - teises istorija, psichologija, filosofija, viesasis administravimas, lotynu kalba, logika ir metodologija...baisu pagalvoti kiek skaitymo laukia
Atsakyti
Nu va, man liko tik filosofija!!! yahoo.gif
Aišku, jei neskaičiuoti SV blush2.gif

Šiaip vadybai mokantis siūlau atkreipti dėmesį ne tk į tai kas sakoma vienu ar kitu klausimu, bet ir kas sako cool.gif Testas daug sudėtingesnis už savitikros, bent jau man buvo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 22, 19:32)
Nu va, man liko tik filosofija!!!  yahoo.gif
Aišku, jei neskaičiuoti SV  blush2.gif

Šiaip vadybai mokantis siūlau atkreipti dėmesį ne tk į tai kas sakoma vienu ar kitu klausimu, bet ir kas sako  cool.gif  Testas daug sudėtingesnis už savitikros, bent jau man buvo..  doh.gif

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 22, 12:39)
tikrai taip. Aš irgi užsienyje, tik sesijai dabar parvažiavau. Bet jinai dabar jau nespėjo, reikėjo dokumentus paduot iki sausio 16 d., dabar jai reikės rugsėjo laukti. O ir tau bus daugiau laiko ją įkalbėti.  4u.gif

aciu uz ats:)
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciuke_25 @ 2009 01 22, 17:12)
daabr pasirinkau siuos dalykus - teises istorija, psichologija, filosofija, viesasis administravimas, lotynu kalba, logika ir metodologija...baisu pagalvoti kiek skaitymo laukia

na va tai psichologijoj ir logikoj susitiksime drinks_cheers.gif o VAP'ą noriu kitą šeštadienį išsilaikyti, tai tada jau nebus man jos ax.gif
Atsakyti
Gijagi, ta plytelė stebuklinga thumbup.gif dabar manau reiks kiekvieną kartą būnant Vilniuj eiti ir apsisukti biggrin.gif o jei dar prieš kiekvieną egzaminą, tai būtų thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 25, 14:09)
Gijagi, ta plytelė stebuklinga  thumbup.gif dabar manau reiks kiekvieną kartą būnant Vilniuj eiti ir apsisukti  biggrin.gif  o jei dar prieš kiekvieną egzaminą, tai būtų  thumbup.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano noras irgi išsipildė! Tiesa, nežinau kaip ilgam ax.gif
thumbup.gif
Šiandien man pachmielas. Švenčiau vakar sesijos pabaigą blush2.gif
Atsakyti