Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2009 01 30, 18:03)
Na nieko gal išlaikysi  smile.gif kaip nusiteikus VAP?

Bandysiu ax.gif nors dabar baisiai jau miego noriu, važiuoju į bazę, gal kiek prasivėdinsiu, paskui per naktį mokysiuos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 30, 18:12)
Bandysiu  ax.gif nors dabar baisiai jau miego noriu, važiuoju į bazę, gal kiek prasivėdinsiu, paskui per naktį mokysiuos  doh.gif  doh.gif

nemanau, kad gera mintis per naktį mokytis, o dar ypač VAP'ą smile.gif
Na tai lengvų klausimų per egzą 4u.gif ir laukiam ataskaitos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 30 sausio 2009 - 19:49
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 30, 19:48)
nemanau, kad gera mintis per naktį mokytis, o dar ypač VAP'ą  smile.gif
Na tai lengvų klausimų per egzą  4u.gif ir laukiam ataskaitos  smile.gif

Tikriausiai nei vieno dalyko per naktį negalima mokytis. Bet jau reikėjo kiek galvą pravėdinti, o tai akys visai merkėsi....

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Viskas, išsilaikiau assa.gif assa.gif assa.gif karsta.gif didis.gif didis.gif
Jau pakuoju daiktus, šiandien išskrendu....
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 01, 09:26)
Viskas, išsilaikiau  assa.gif  assa.gif  assa.gif  karsta.gif  didis.gif  didis.gif

SUPER thumbup.gif 4u.gif Tai jau ruoškis dovanai mirksiukas.gif
Gero skrydžio! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 01, 09:26)
Viskas, išsilaikiau  assa.gif  assa.gif  assa.gif  karsta.gif  didis.gif  didis.gif

Sveikinu 4u.gif gero skrydžio ir dovanos mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai ką, oficialiai nuo šiandien startuojam su naujais dalykais? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiukas už linkėjimus user posted image kelionė puikiai thumbup.gif o su dovana tai matyt teks palaukti..... verysad.gif kažkaip vakar jau apie tai nebekalbėjo schmoll.gif o gal tikėjosi, kad neišlaikysiu tiek daug mastau.gif hihihi.gif

Laukiam naujų dalykų doh.gif kaip seksis šį semestrą? Juk dar tiek skolų aš prisirinkus blush2.gif doh.gif
Papildyta:
Jau yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lekiu žiūrėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 02 vasario 2009 - 11:04
Keistokai taip. pas mane tai dar tik konfliktų studijų pagrindai atsirado, o kitų dar nėra.. g.gif
Kaip Tau politologija? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 02 02, 11:29)
Keistokai taip. pas mane tai dar tik konfliktų studijų pagrindai atsirado, o kitų dar nėra..  g.gif
Kaip Tau politologija?  bigsmile.gif

pas mane jau visi nauji yra, o ir tave kurso dalyvių sąrašuose mačiau ir kituose dalykuose. Gal tuoj tuoj ir tu pamatysi. Pas mus tikriausiai bus viena dėstytoja dviem dalykams, abiem admin.teisem.
Blogyte, kaip tau pirmas įspūdis? Kiek medžiagos daug atrodo bus.... Ir labai mažai bendravimo su dėstytojais... bent jau toks mano pirmas įspūdis....
Atsakyti
Tiesa, o kaip Tu mane matai, su fotke ar be? ax.gif
Atsakyti
Net dar kartą pažiūrėjau. Be fotkės schmoll.gif ir ten kur aprašymas tavo yra visi senis dalykai (net OE ir SV ir pan.), tik ne konfliktai....
Atsakyti