Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Reiškia, dalykai išmėtyti, kai kurie prie seno prijungti, o kai kurie prie naujo.. schmoll.gif Kaip nervina tokie dalykai! blink.gif
Einu, bandysiu dar prie senojo prisijungti. Kažkada buvau bandžius, neleido..
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 02 02, 11:43)
Reiškia, dalykai išmėtyti, kai kurie prie seno prijungti, o kai kurie prie naujo..  schmoll.gif  Kaip nervina tokie dalykai!  blink.gif
Einu, bandysiu dar prie senojo prisijungti. Kažkada buvau bandžius, neleido..

Bet jeigu prijungs prie seno tai gal dar geriau gausis tau, matysi SV bus lengviau su dėstytoja bendrauti
Atsakyti
Pirmas įspūdis, tai doh.gif tikrai daug medžiagos, rašto darbų įtariu taip pat bus, teks susiimti biggrin.gif man rodo visus dalykus smile.gif
Atsakyti
Jooo. panašu kad šį semestrą blaškysiuos tarp 2-jų prisijungimo vardų.. verysad.gif
Atsakyti
Gal dar sutvarkys. arba pati paprašyk, kad sujungtų, bus patogiau, bet tada SV nematysi. Blogyte, o tu ar matai SV?

Politologijos dar nežinau. Rašysiu vėliau dėstytojai laiškelį, sakė parašyt pirmadienį ar antradienį... doh.gif
Atsakyti
Jooo, bet medžiagytės tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ir pats minimumas dėstytojų bendravimo..... bent jau sprendžiat iš forumų. Dar su dokumentalistika tai žinom, perspėjo jau, bet ir kiti ypatingai daug dėmesio neskiria schmoll.gif nebent pokalbiai vyksta g.gif
Atsakyti
Matau SV smile.gif reiks jau pradėti mokytis tą SV ir vadybą, kol dar nereikia rašto darbų rašyti
Atsakyti
Pirmiau vadybą. cool.gif Man dabar visai kitaip SV skaitosi smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 02 02, 14:11)
Pirmiau vadybą.  cool.gif  Man dabar visai kitaip SV skaitosi  smartass.gif

Tuomet pradėsiu nuo vadybos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 02 02, 14:28)
Tuomet pradėsiu nuo vadybos  smile.gif

O tai nelaikysi vadybo vasario mėn?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 02, 15:52)
O tai nelaikysi vadybo vasario mėn?

Dar dėl laiko nesusitariau, tai, kai matysiu, kad jau kažkiek moku, tai tarsiuos dėl laiko
Atsakyti