Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2009 01 25, 15:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Mano noras irgi išsipildė! Tiesa, nežinau kaip ilgam  ax.gif
thumbup.gif
Šiandien man pachmielas. Švenčiau vakar sesijos pabaigą  blush2.gif

Tikriausiai aš per anksti nuo jūsų atsiskyriau ax.gif reikėjo ir man ant tos plytelės pastovėti ax.gif

Gijagi, gal mineralinio?

Aš VAP'ą mokausi. Tiksliau pradedu, nes vakar dar cepelinus balius buvo, tai persirijau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 25, 15:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Mano noras irgi išsipildė! Tiesa, nežinau kaip ilgam  ax.gif
thumbup.gif
Šiandien man pachmielas. Švenčiau vakar sesijos pabaigą  blush2.gif

Na priklausė už sesjią biggrin.gif aš tai kitą savaitgalį manau už sesiją išgersiu smile.gif šį savaitgalį ilsiuosi nuo visko tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 25, 15:04)
Tikriausiai aš per anksti nuo jūsų atsiskyriau  ax.gif reikėjo ir man ant tos plytelės pastovėti  ax.gif

Gijagi, gal mineralinio?

Aš VAP'ą mokausi. Tiksliau pradedu, nes vakar dar cepelinus balius buvo, tai persirijau  doh.gif  doh.gif

ten reikia apsisukti lotuliukas.gif kitą kartą visos eisim prieš egzaminus biggrin.gif aš pradėsiu jau norus rašyti, tik bijau, kad galva per daug apsisuks lotuliukas.gif na va kas ko padaugino smile.gif kaip klasiokų susitikimas?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 25, 15:07)
ten reikia apsisukti  lotuliukas.gif kitą kartą visos eisim prieš egzaminus  biggrin.gif aš pradėsiu jau norus rašyti, tik bijau, kad galva per daug apsisuks  lotuliukas.gif na va kas ko padaugino  smile.gif  kaip klasiokų susitikimas?

Kaip prigalvosi norų, tai teks iš vakaro atvažiuoti, kad į egzą nepavėluoti hihihi.gif
Susitikimas labai smagiai praėjo thumbup.gif gal 11 ar 12 klasiokų buvo (iš 32 buvusių). kaip visada visi, kad reikia dažniau, kur nors vasarą į kokią sodybą nuvažiuoti, bet kaip visada nėra kam užsiimti.... bet visi visai nepasiketę schmoll.gif labai gražiai visi atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 25, 15:17)
Kaip prigalvosi norų, tai teks iš vakaro atvažiuoti, kad į egzą nepavėluoti  hihihi.gif
Susitikimas labai smagiai praėjo  thumbup.gif gal 11 ar 12 klasiokų buvo (iš 32 buvusių). kaip visada visi, kad reikia dažniau, kur nors vasarą į kokią sodybą nuvažiuoti, bet kaip visada nėra kam užsiimti.... bet visi visai nepasiketę  schmoll.gif labai gražiai visi atrodo  thumbup.gif

tai taip dažniausiai ir būna, kad visi nori, o apsiimti viską suorganizuoti nėra kam. Smagu, kad viskas gerai praėjo smile.gif
Atsakyti
tai kai kavinėje sutinki visai gerai, o kur nors toliau tai vis atsiranda kokoų problemų kam nors: tai per toli tai per brangu tai dar kas nors.... o vasarą dar visokie sodai, sodybos ir t.t. tai visai galimybės artėja prie minimumo...
Atsakyti
Nepatikėsit.. Skaitau SV.. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 27, 16:50)
Nepatikėsit.. Skaitau SV..  blush2.gif  doh.gif

swoon.gif swoon.gif swoon.gif tikriausiai vėl atšals.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 27, 17:31)
swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif tikriausiai vėl atšals....  ax.gif

O aš ir galvoju kodėl vėl atšalimą prognozuoti pradėjo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitau politologiją... doh.gif pradėjo patikti.... ax.gif