Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2008 08 28, 11:17)
Sakyčiau, net labai geranoriška  bigsmile.gif

Nu vat ir man drąsiau bus ax.gif
Gijagi, kokio ilgio esė turi būti? Ir rašyti iš "Filosofinių veikalų ištraukos"?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 08 27, 21:39)
Tai, kad etikos dėstytoja mūsų programai nepritarė, man taip ji pati sakė, o filosofijos tikėkimės, kad geresnė bus  smile.gif

Apsimelavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2008 08 28, 17:09)
Apsimelavau  blush2.gif

nesupratau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 08 28, 11:22)
Nu vat ir man drąsiau bus  ax.gif
Gijagi, kokio ilgio esė turi būti? Ir rašyti iš "Filosofinių veikalų ištraukos"?
4u.gif

Pasirink vieną kokią ištrauką ir parašyk pagal ją. Mano esė pilnai 2-jų lapų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 08 29, 12:39)
Pasirink vieną kokią ištrauką ir parašyk pagal ją. Mano esė pilnai 2-jų lapų  ax.gif

Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras studentes..smile.gif su MamaEgle raginimais prisijungiu ir as prie jusu ..tik nezinau ar nepavelavau..tik dabar susgribau ,gal dar priims mane?Kyla labai daug klausimu,tai labai gerai ,kad yra tokia tema..smile.gif
dar norejau paklausti,ar baigus sias studijas isduodamas normalus bakalauro diplomas?ar yra galimybe atlikti praktika..smile.gif?
Atsakyti
Sveika dar kartą ir jau dabar mūsų namučiuose 4u.gif
Diplomą gausi normalų, nieko nesiskiriantį nuo dieninių (bent jau dabar tai žada). Kiek dabar sako, kad paskutinį semestrą reikia mokytis kitu būdu (neakivaiz., vakariniu ar dieniniu). Surinkus 24 kreditus gali pati pasirinkti kaip toliau nori studijuoti.
Čia yra mūsų sena tema MRU nuotolinės studijos pasiskaičius gal rasu daugiau atsakymų į savo klausimus.
O jei kas neaišku - drąsiai klausk drinks_cheers.gif , ką žinom - pasakom ax.gif
Atsakyti
Sveikos, tikriausiai mokotės, kad čia taip tylu g.gif
Aš net nežinau kaip prisiversti SV ir logiką mokytis doh.gif
O aš tik šiandien išsiunčiau sutartis ir kvitus į Mru, visai pamiršus buvau blush2.gif

Gal kas gali priminti ką reikia SV padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 03 rugsėjo 2008 - 14:14
koks moodle isirasymo raktas? kaip ten prisiungti? 4u.gif
Atsakyti
sveikos ,as gavau is Margaritos laiska pasirodo pavelavau su savo norais..smile.gif na bet nieko ,sekantis istojimas vasario 1d. bet dabar kyla klausimas ar dokumentus pateikti iki vasario 1d. ar nuo vasario 1d.?
Atsakyti
QUOTE(katutee @ 2008 09 03, 15:02)
koks moodle isirasymo raktas? kaip ten prisiungti? 4u.gif

Visus kodus tau turi atsiųsti el. paštu 4u.gif Nors prie kai kurių dalykų gali prisijungti svečio teisėmis 4u.gif

QUOTE(krabux @ 2008 09 03, 18:28)
sveikos ,as gavau is Margaritos laiska pasirodo pavelavau su savo norais..smile.gif na bet nieko ,sekantis istojimas vasario 1d. bet dabar kyla klausimas ar dokumentus pateikti iki vasario 1d. ar nuo vasario 1d.?

Kaip gaila verysad.gif Dokumentus reikia paduoti iki vasario 1 d. Kokį gruodžio - sausio mėn. pasitikrink Moodle puslapį, tenai jau turėtų būti surašyta visa info.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 03, 21:53)
Visus kodus tau turi atsiųsti el. paštu  4u.gif Nors prie kai kurių dalykų gali prisijungti svečio teisėmis  4u.gif
Kaip gaila  verysad.gif Dokumentus reikia paduoti iki vasario 1 d. Kokį gruodžio - sausio mėn. pasitikrink Moodle puslapį, tenai jau turėtų būti surašyta visa info.

nieko tokio...iki vasario ne tiek ir daug beliko... biggrin.gif
be to jis sake kad sis dalykas kuri pasirnkau nera pilnai paruostas ,labiau rekomenduojama teise ir valdymas...bet manau su laiku viskas viskas issipres:)
Atsakyti