Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(krabux @ 2008 09 03, 23:35)
nieko tokio...iki vasario ne tiek ir daug beliko... biggrin.gif
be to jis sake kad sis dalykas  kuri pasirnkau  nera pilnai paruostas ,labiau rekomenduojama teise ir valdymas...bet manau su laiku viskas viskas issipres:)

Nu jo... laikas greitai eina, o jei turi noro tai dar kiek palauksi... O aš jau buvau apsidžiaugus, kad bus draugė kartu važinėti į sesijas ax.gif
Teisės ir valdyme tikrai daugiau dalykų yra paruoštų, kažkaip jie pirma ją stipriau ruošia, bet gal ir mūsų eilė ateis?

Vakar sumokėjau už savus dalykus, nusiunčiau Margaritai kvito kopijas, jau ramu mokausi toliau thumbup.gif Tik dabar šituos egzaminus išlaikyti doh.gif Kaip jums su SV? Ar darot ką nors?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 04, 12:43)
  Kaip jums su SV? Ar darot ką nors?

Net neatsiverčiau dar.. doh.gif doh.gif
Ir dabar apsižiūrėjau, kad sutarčių neišsiunčiau. Tikiuosi, dar nebūsiu pavėlavus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 09 04, 15:42)
Net neatsiverčiau dar..  doh.gif  doh.gif
Ir dabar apsižiūrėjau, kad sutarčių neišsiunčiau. Tikiuosi, dar nebūsiu pavėlavus?  ax.gif

O aš jau maniau, kad aš viena tokia užmaršuolė smile.gif manau, kad nebus per vėlu ax.gif kažkaip reikia pradėti nuo kitos savaitės SV blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 09 04, 15:42)
Net neatsiverčiau dar..  doh.gif  doh.gif
Ir dabar apsižiūrėjau, kad sutarčių neišsiunčiau. Tikiuosi, dar nebūsiu pavėlavus?  ax.gif

Tikriausiai svarbiausiai laiku užsiregistruoti, o popieriukus ir vėliau gal galima g.gif Aš buvau Margaritos klausus ar galiu atvežti rugsėjo pab., tai labai prieš nebuvo, tik pasakė kad geriau atsiųsčiau ankščiau, tai išsiunčiau.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Nelabai turiu laiko skaityt jūsų temukės, tad labai prašyčiau mane apšviest blush2.gif
Jūs čia studijuojat nuotoliniu būdu?
Kiek jums tai kainuoja, na ir kaip ten viskas vyksta?
Būkit geros, keliais žodeliais bendram supratimui 4u.gif ax.gif 4u.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Namuera @ 2008 09 05, 18:29)
Sveikos mergaitės,
Nelabai turiu laiko skaityt jūsų temukės, tad labai prašyčiau mane apšviest  blush2.gif
Jūs čia studijuojat nuotoliniu būdu?
Kiek jums tai kainuoja, na ir kaip ten viskas vyksta?
Būkit geros, keliais žodeliais bendram supratimui  4u.gif  ax.gif  4u.gif  ax.gif  bigsmile.gif

Studijuojam nuotoliniu būdu
Kaina - šiai dienai 1 kreditas - 50 litų, vienas dalykas turi 2-8 kreditus (kaina manau aiški), norint gauti bakalaurą reikia surinkti 160 kreditų.
Visą medžiagą gaunam internetu, vyksta konsultacijos, tarpiniai atsiskaitymai internetu, siunčiam namų rašto darbus, o įskaitas egzaminus reikia laikyti MRU patalpose.
kas dar? klausk 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus biggrin.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif
O studijos trunka tiek kiek ir įprastos, 4 metai?
Atsiskaitymai visi būna taip pat ten nustatyta tvarka ir data?
Kaip įstoti? blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Namuera @ 2008 09 06, 09:31)
Ačiū už atsakymus  biggrin.gif  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
O studijos trunka tiek kiek ir įprastos, 4 metai?
Atsiskaitymai visi būna taip pat ten nustatyta tvarka ir data?
Kaip įstoti?  blush2.gif  wub.gif

Svarbiausiai surinkti 160 kreditų, o per kiek tai padarysi tavo reikalas. Mes per semestrą imame kokius 4-5 dalykus, o dieniniam, vakar., neakv. daugiau gaunasi, bet aišku, jei turi noro ir užsispyrimo galima ir daugiau imti.
Atsiskaitymai internetu kai būna, tai jau reikia prisijungti nustatytu laiku, nes ir parašyti darbus reikia per tam skirtą laiką, o su egzaminu laikymu galima tartis su dėstytojais. Aš vasarą negalėjau parvažiuoti, tai dabar laikysiu.
Stoji internetu, MRU nuotolinės studijos, tik dabar priėmimas baigėsi, o sekantis bus iki vasario 1 d.
Atsakyti
Na visai geras dalykas tos nuotolinės studijos thumbup.gif
Kai nėra galimybės kas vakarą/kas dieną keliauti į paskaitas, tai tikrai idealiausia thumbup.gif
Labai džiugu, kad užtikau šią temą, dėkoju už informaciją biggrin.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Manau jau nuo kito priėmimo, jei pavyks viskas, jungsiuosi ir aš į jūsų temą bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Namuera @ 2008 09 07, 12:50)
Na visai geras dalykas tos nuotolinės studijos  thumbup.gif
Kai nėra galimybės kas vakarą/kas dieną keliauti į paskaitas, tai tikrai idealiausia  thumbup.gif
Labai džiugu, kad užtikau šią temą, dėkoju už informaciją  biggrin.gif  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
Manau jau nuo kito priėmimo, jei pavyks viskas, jungsiuosi ir aš į jūsų temą  bigsmile.gif  ax.gif

lauksim tavęs 4u.gif
Atsakyti
mamaEgle, iš avataro vis maniau, kad ne į tą temą pataikiau doh.gif lotuliukas.gif
Ar būsi logikos egzamine? Aš dabar logiką mokausi, juk reikia kažkaip išlaikyti g.gif jei ką tai kitais metais vėl laikysiu smile.gif
Gijagi, kaip sekasi VA mokytis?
O kaip su SV? ar pradėjote mokytis?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 09 11, 11:55)
mamaEgle, iš avataro vis maniau, kad ne į tą temą pataikiau  doh.gif  lotuliukas.gif
Ar būsi logikos egzamine? Aš dabar logiką mokausi, juk reikia kažkaip išlaikyti  g.gif jei ką tai kitais metais vėl laikysiu  smile.gif
Gijagi, kaip sekasi VA mokytis?
O kaip su SV? ar pradėjote mokytis?

Va tik neseniai aptikau kad VAP egzas kitą savaitgalį.. doh.gif O aš dar vis sėkmingai neatsiverčiau nieko. Apie SV tai jau tikrai nevilty.. verysad.gif Nu man žiauriai visa tai sudėtinga.. Gal vadybos pasimokius ir būtų paprasčiau?.. Mumi tokios nepažangios ten doh.gif
Atsakyti