Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2008 09 11, 13:13)
Va tik neseniai aptikau kad VAP egzas kitą savaitgalį..  doh.gif  O aš dar vis sėkmingai neatsiverčiau nieko. Apie SV tai jau tikrai nevilty..  verysad.gif  Nu man žiauriai visa tai sudėtinga.. Gal vadybos pasimokius ir būtų paprasčiau?.. Mumi tokios nepažangios ten  doh.gif

man irgi atrodo, kad nuo vadybos reikėtų pradėti, bet net baisu dėstytojai rašyti doh.gif aš vis bandau skaityti, bet niekaip 2 temos neperskaitau blush2.gif
VA tai tikrai spėsi per trumpą laiką išmokti smile.gif jeigu net aš su savo skleroze sugebėjau, tai tau tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Laukiam naujų dalykų ax.gif Kol kas nieko nėra, tik buvau pasijungus, gal kiek vėliau bus g.gif ?
Su SV pas mane tokia pati situacija doh.gif jau baisu doh.gif Šeštadienį jau tikrai leido man etiką laikyti, kol kas SPA dėstytoja nieko neparašė, nežinau kodėl tyli. Dar psichologiją noriu sutarti, bet gal jau kitam šeštadieniui, o tai vienai dienai kaip ir daugokai būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 15, 10:55)
Sveikos  4u.gif
Laukiam naujų dalykų  ax.gif Kol kas nieko nėra, tik buvau pasijungus, gal kiek vėliau bus  g.gif ?
Su SV pas mane tokia pati situacija  doh.gif jau baisu  doh.gif Šeštadienį jau tikrai leido man etiką laikyti, kol kas SPA dėstytoja nieko neparašė, nežinau kodėl tyli. Dar psichologiją noriu sutarti, bet gal jau kitam šeštadieniui, o tai vienai dienai kaip ir daugokai būtų  doh.gif

O VAP'ą šį šeštadienį laikysi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 09 15, 10:57)
O VAP'ą šį šeštadienį laikysi?  bigsmile.gif

tikriausiai ne blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 15, 11:14)
tikriausiai ne  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

A ko truksta? Darbu? Nes medžiagos tai ten nelabai daug.. Aš dar net nepradėjau skaityt, šiandien jau bandysiu..
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 09 15, 11:23)
A ko truksta? Darbu? Nes medžiagos tai ten nelabai daug.. Aš dar net nepradėjau skaityt, šiandien jau bandysiu..

Darbų nepabaigiau, o medžiagą pradėjau skaityti, bet jau pinasi viskas doh.gif
Atsakyti
O VAP'as bus šį savaitgalį?
Atsakyti
Jau yra nauji dalykai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Mums Margarita filosofiją dėstys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane nera dar... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 09 15, 12:54)
Pas mane nera dar...  unsure.gif

O geras.... verysad.gif O kodėl? Gal tik dabar jungia visus? Aš iš karto ėjau į Moodle ir tenai sąraše yra visi nauji mūsų dalykai. Filosofijos egzas birželio mėn. Kodėl ne žiemą?
Atsakyti
Nu, tikiuosi, kad paeiliui, ir ateis ir mano eilė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 09 15, 13:03)
Nu, tikiuosi, kad paeiliui, ir ateis ir mano eilė  rolleyes.gif

Gal jums naujus kodus atsiųs? Aš mūsų pasirinktų dalykų studentų sąrašuose jau jus radau 4u.gif
Atsakyti