Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 15, 14:52)
Gal jums naujus kodus atsiųs? Aš mūsų pasirinktų dalykų studentų sąrašuose jau jus radau  4u.gif

Tai teikia vilčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Gijagi, ar bandei žiūrėti? Kas įdomiausiai tai prie studento profilio pas mane visi dalykai surašyti, o pas jus įdomiai. Jei pasirenku jūsų kurios vienos profilį iš senų dalykų, tai rodo tik tuos senus dalykus, o jei iš naujų - tai tik naujus keturis mastau.gif
Atsakyti
Mergaitės, parašiau jums abiems po až iš jūsų profilių vadyboje, gal leis prisijungti prie naujų dalykų ir jums?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 16, 10:10)
Mergaitės, parašiau jums abiems po až iš jūsų profilių vadyboje, gal leis prisijungti prie naujų dalykų ir jums?

Jau gavau prisijungimo duomenis nauju vardu g.gif Parašiau, kad norėčiau prie to paties. Nes be ryšio kažkaip gaunasi..
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 09 16, 10:27)
Jau gavau prisijungimo duomenis nauju vardu  g.gif  Parašiau, kad norėčiau prie to paties. Nes be ryšio kažkaip gaunasi..

Kaip įdomiai g.gif kodėl nauju vardu? Matyt kažką sumaišė? Tai tikriausiai ir Blogytei bus nusiuntę naują vardą?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 16, 10:29)
Kaip įdomiai  g.gif kodėl nauju vardu? Matyt kažką sumaišė? Tai tikriausiai ir Blogytei bus nusiuntę naują vardą?

Beje, matau kad likus dar senų, pavasarinių studentų susirašinėjimai mirksiukas.gif O ir egzas filosofijos buvo vasarą, o ne bus vasarą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 09 16, 10:37)
Beje, matau kad likus dar senų, pavasarinių studentų susirašinėjimai  mirksiukas.gif  O ir egzas filosofijos buvo vasarą, o ne bus vasarą  lotuliukas.gif

bet pažiūrėjau kitų metų kalendorių, tai visos dienos šeštadieniais g.gif
Atsakyti
Prijungė mane nauju vardu, beje pasirodo aš Vilniuje gyvenu lotuliukas.gif ir nemoku pakeisti miesto blink.gif slaptažodį jau pasikeičiau.
Ačiū Gijagi už konsultaciją 4u.gif
Kelinta šį šeštadienį Jums egzai?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 09 16, 10:58)
Prijungė mane nauju vardu, beje pasirodo aš Vilniuje gyvenu  lotuliukas.gif ir nemoku pakeisti miesto  blink.gif slaptažodį jau pasikeičiau.
Ačiū Gijagi už konsultaciją  4u.gif
Kelinta šį šeštadienį Jums egzai?

Matai, net pati nežinojai kur gyveni, gerai, kad Moodle yra lotuliukas.gif
Man etikos parašė, kad bus nuo 10 iki 15 val. ir susirasti ją.
Atsakyti
Man tai VAP'as 11 val. Gal paskui susitinkam kavos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2008 09 16, 11:20)
Man tai VAP'as 11 val. Gal paskui susitinkam kavos?  mirksiukas.gif

o aš etiką nuo ryto laikysiu, dar niekaip SPA neatrašo kada pasimatymą skiria. Blogyte, o tau kokie ir kada egzaminai?
O kavos susitikti nebloga mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 16, 11:26)
o aš etiką nuo ryto laikysiu, dar niekaip SPA neatrašo kada pasimatymą skiria. Blogyte, o tau kokie ir kada egzaminai?
O kavos susitikti nebloga mintis  thumbup.gif

Man logika 13-15val.tai šiek tiek vėluosiu blush2.gif kaip gaila, kad anksčiau neišeina atlėkti, dar pažiūrėsiu gal išeis smile.gif
Atsakyti