Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Na as keldavausi 4-5 kartus per nakti bet dabar sumazejo keliuosi 2-3 katus per nakti,kiek kartu jus keliates? ax.gif tongue.gif g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mes dabar galime pasigirti, kad nuo 3men pradejome keltis tik du kartus apie 2val ir 5val thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O pries tai budavo kas tris valandas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmarak: 09 liepos 2008 - 12:19
na 2 ar 3 kartus. buna kartais stebuklu, kad ir tik 1 karta prabundam. aisku buna ir nemiegiu nakteliu - ak tie dantys........
Atsakyti
mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti biggrin.gif dabar dygstant pirmiems dantukams visa diena buna irzli,o ismiega vistiek visa nakti nuo 22val. iki 7-8val. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 09, 13:13)
mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti  biggrin.gif dabar dygstant pirmiems dantukams visa diena buna irzli,o ismiega vistiek visa nakti nuo 22val. iki 7-8val. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 09, 12:13)
mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti  biggrin.gif dabar dygstant pirmiems dantukams visa diena buna irzli,o ismiega vistiek visa nakti nuo 22val. iki 7-8val. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pavydziu... blush2.gif Na mes keliames 2 kartus per nakti,bet buna taip isiblasko,kad pora valandu migdai, o jos akys stacios ir viskas... doh.gif
Atsakyti
sveikos, mes labai vargom pirma menesi(manau cia visom taip) doh.gif poto vis geriau geriau, ir nuo kokio 4menesiuko pradejom miegoti visa naktele thumbup.gif
Atsakyti
schmoll.gif o man įsikibęs visą naktį su menkom pertraukom doh.gif tai nemnina turbūt 5-10 kartų per naktį blush2.gif kadangi išmokau ilsėtis, tai ir nesirūpinu perlabiausiai
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2008 07 11, 00:58)
schmoll.gif o man įsikibęs visą naktį su menkom pertraukom  doh.gif tai nemnina turbūt 5-10 kartų per naktį blush2.gif kadangi išmokau ilsėtis, tai ir nesirūpinu perlabiausiai

Mes iki šiol taip miegam... (10 mėn) doh.gif Ir galo nesimato dar tokiam miegojimui. Jau pavargau truputėlį, bet nesiryžtu rėkintis, kad atprastų...
Atsakyti
Mes pirma menesi viena karta per nakti keldavomes, kad pavalgyt. O nuo antro miegam visa nakti ir nera reikalo keltis. Pora naktu buvo, kad sugalvojo 4 val. ryto pakalbet, bet kai niekas nekalba, tai po 15 min uzmigdavo. Ir keliames tarp 8-9 val ryte.
Atsakyti
keltis tenka 3-4 kartus smile.gif jei miegam kartu,lelius keliasi reciau.matyt vienam salta miegot...
Atsakyti
mes iki 8 mėn. keldavomės 6-8 kartus per naktį, kartais dar daugiau, arba išvis būdavome be miego verysad.gif o dabar pora mėn. keliames 2-3 katus. tai mums čia jau labai gerai thumbup.gif mes jau galime kokias 5 val. nepertraukiamai pamiegoti.
Atsakyti