Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

mes keliamės 2 kartus naktį dažniausiai kol kas smile.gif
Atsakyti
Mes keliames 3-4 kartus,bet miega mazule ramiai ir uzmiega is karto pavalgius,tai ir as galiu pailseti naktim ax.gif
Atsakyti
O mano mažius nuo pat pirmos savo gyvenimo dienos naktį keliasi tik 1 kartą pavalgyt. Pradžioj būdavo apie 3 val., po to 4, dabar apie 5-5.30. O ryte miegam iki 9-10. Todėl nespėjau per 4 mėnesius pervargt. Dabar laukiu kada visai nebesikels naktį.
Gal kas žino, kas geriau - naktį duot valgyt ar arbatos atsigert? Dar girdėjau kad galima duot vandens su gliukoze. Tai geriau nei arbatos, o be to 4 mėn. kūdikiui nedidelis arbatų pasirinkimas. (Pankolio gert negalim - beria.)
Atsakyti
Man tokia moteryte sake, kad duodama arbatos nakti, ismokino vaika visai nesikelt naktimis. Koks tikslas, jei valgyt negauna? biggrin.gif
Atsakyti
O mes dazniausiai pavalgom apie 23.00 val. ir po to keliames apie 5-6 val. biggrin.gif O kartais buna kad ir pries 7 mirksiukas.gif
Atsakyti
Valgo mano mažasis 21.00 paskutinį kartą, o keliamės 5.00 ir tai jau nuo 3 mėnesiukų ax.gif
Atsakyti
mes dar mazi, todel keliames 3-4 k.per nakti, o diena beveik nemiegam..
Atsakyti
mes visai nesikeliame nakti smile.gif nei karto. Uzmiegame apie 23 val. iki 7-8 val. ir nesikeliame valgyti nei karto ax.gif
Atsakyti
Dukrelei metai, keliuosi 4-5kartus, bet buna ir daugiau ir maziau. Gal ir neprabunda, bet labai nusispardo ir migruoja po lovele. rolleyes.gif
Atsakyti
Jau kuri laika keliames du kartus tuo paciu metu. As keliuos 3 val. pamaitint, o mama apie 6-7 val., kadangi tuo metu vaikas gauna papa, o jei neuztenka, tai prisijungiu prie nemieganciu ir as paruosti misini ir test maitinima.
Atsakyti
Kol kas mes keliames 3-4 kartus per nakti. Bet, tikiuosi, kad ateityje kelsimes reciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 09, 15:13)
mano maze jau nuo 1men.ismiega visa nakti  biggrin.gif dabar dygstant pirmiems dantukams visa diena buna irzli,o ismiega vistiek visa nakti nuo 22val. iki 7-8val. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Baltas pavydas tau 4u.gif mano berniukas nors jau 7 menesiuku, bet nakti kas 3 valandas MP reikia doh.gif
Atsakyti