Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

Maniskis tai 12 nueina miegot ir 5-6 keliasi, paksui tik 9, jei 11 uzmiega tada 4 smile.gif Aisku kelis kartus buvo kad 3 kartus kelesi, bet ir tai koki pora kartu smile.gif
Atsakyti
Aš kaip ir daugelis maitinančių mamyčių naktį keliuosi dažnai,nes mažius MP reikalauja.
Atsakyti
Na o mes keliames vid kas 3 val ir nakti ir diena.
Atsakyti
QUOTE(Egle.vb @ 2008 07 14, 22:59)
Na o mes keliames vid kas 3 val ir nakti ir diena.

jums dar taip ir priklauso,as prie saviskes is viso kas 1,5 ar 2 valandas keldavausi,uztai dabar miega nuo 23 iki 9 ryto thumbup.gif ,aisku maitinima viena suvalgo miegodama ax.gif
Atsakyti
Valgom MP bent 3 kartus per savo naktinį miegą. Miegot einam 8 vakare, pabundam 6, išleidžiam tėtį į darbą ir dar iki 8-9 nuparpiam, bet nevisada. Per visus penkis mėnesius nebuvo nakties, kad nereikėtų keltis.
Atsakyti
oi, skaudi tema doh.gif tikiuosi iki 18-os išaugs ir leis mamytei išmiegot visą naktį g.gif gulames 21,30-22val keliamės 7-8val, tame tarpe mamos reikalauja 4-8 kartus blink.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai nuo 3men ismiega visa nakti thumbup.gif na aisku buna isimciu-kai serga tada jau keliasi kelis kart smile.gif
Atsakyti
Manoji dabar apsirgusi, tai nakti miegant vis tutuko reikalauja. Ikisu i burnyte ir toliau miega. Bet taip kokius 3 kartus per nakti, o nesikeldavo niekada anksciau.
Atsakyti
Iki 4 menesiu mazius miegot eidavo apie 24 val, 4-5 atsikeldavo pavalgyt ir po to iki 9 val miegodavo. Dabar jam 9 men, tai miegot eina apie 21-22 val ir keliasi kokius 5 kartus per nakti. Valgyt nebeduodu, tik atsigert. Pagedo vaikinas.
Atsakyti
Turiu drauge, kurios vaikuciui jau metukai. Tai man nuo pat vaiko gimimo patare, kad neprisipratinciau duot gert naktimis, nes negalesiu pailset. Ji pati dar vis po 4-5 kartus keliasi naktimis.
Atsakyti
keliames nakti viena karta 4u.gif nu dar buna retkarciais,kad du bet jau retai. ax.gif
Atsakyti
dabar nakti nebesikeliam nes nuo 10 vakaro uzmiega ir ramiai miega iki pusryciu 7val ryto thumbup.gif naktimis miegoti pradejo nuo 3men
Atsakyti