Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

mes keliames kas 2-3val. mano pienuko pazist. Gal cia ne i tema, bet man labai grazus jusu vaikucio vardas Hubertas
Atsakyti
Mums 4 mėn. ir mes keliamės apie 4 kartus blink.gif Įdomu, kada pagaliau leis kaip žmogui išsimiegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2009 11 12, 08:52)
mes keliames kas 2-3val. mano pienuko pazist. Gal cia ne i tema, bet man labai grazus jusu vaikucio vardas Hubertas

Dėkojam blush2.gif
Atsakyti
nu kazkaip viliuosi kad ir toliau mano maze taip elgsis...ismiega nuo 23 val iki 6ar 7 ryto.... clap.gif atsigeria MP ir dar valandziuke pamiega thumbup.gif nzn ar ilgai tas geris toks bus... g.gif doh.gif
Atsakyti
Mano dukryte tai nuo gimimo koki menesi keldavosi kokiu 3 kartus, po to iki pat kokiu 8 menesiu 2 kartus, o po to sugalvojau, kad nebenoriu nakti MP maitinti, tai pratinau 1k per nakti ir galiausiai nei vieno thumbup.gif Sunku buvo kokias 3 naktis, kai atsibusdavo, verkslendavo, betas nuramindavau, rankyte paglostydavau ir uzmigdavo, kartais atrodydavo, kad truks kantrybe ir pasiimsiu pas save i lova pamaitinti, tai bent miegot galesiu vietoj to kad raminus vaika, bet nepasirinkau to lengviausio kelio ir dabar dziaugiuosi rezultatu smile.gif
Atsakyti
mano mazei menuo ir mes keliames pirma, trecia ir sesta valanda,kartais buna, kad nuo 9 vakaro uzmiega tik pirma nakties.
Atsakyti
na mamytes jus tik dziaugites , kad tokie maziukai vaikiukai 3-4-5 menesiu keliasi po 2-3 kartus. Va mano vaikinas 1 metai ir 7 men vis dar bunda kokius 4-5 kartus per nakti... tai jis vandens atsiget nori( taigi mitas kad kai pieno negers- vaikas miegos!) tai soskiuko neranda tai siaip paverkti nori... taigi as jau pusantru metu nesu miegojusi , o nuo kokiu 6 men iki 1 metu jis busdavo kas valanda, taoi atrodziau kaip zombis cray.gif . Taip kad zinokit buna ir blogesniu vaikiuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 11 13, 12:58)
nu kazkaip viliuosi kad ir toliau mano maze taip elgsis...ismiega nuo 23 val iki 6ar 7 ryto.... clap.gif  atsigeria MP ir dar valandziuke pamiega thumbup.gif  nzn ar ilgai tas geris toks bus... g.gif  doh.gif

tikrai jau geris, man tai kaip stebuklas atrodo bigsmile.gif nors ir manoji buna iskrecia vat tokiu labai jau maloniu pokstu, bet deja jie trunka tik viena nakti doh.gif

QUOTE(Tahoe @ 2009 11 13, 15:54)
Mano dukryte tai nuo gimimo koki menesi keldavosi kokiu 3 kartus, po to iki pat kokiu 8 menesiu 2 kartus, o po to sugalvojau, kad nebenoriu nakti MP maitinti, tai pratinau 1k per nakti ir galiausiai nei vieno  thumbup.gif Sunku buvo kokias 3 naktis, kai atsibusdavo, verkslendavo, betas nuramindavau, rankyte paglostydavau ir uzmigdavo, kartais atrodydavo, kad truks kantrybe ir pasiimsiu pas save i lova pamaitinti, tai bent miegot galesiu vietoj to kad raminus vaika, bet nepasirinkau to lengviausio kelio ir dabar dziaugiuosi rezultatu  smile.gif

na ne visi vaikai vienodi ir ne visi nakti keliasi pavalgyti mirksiukas.gif manoji is visu kartu kiek ji keliasi tik viena ar du kartus papraso papulio, o kitus kartus tiesiog nori but pasupama. ir gerai jeigu jusu mazyle neverkdavo stipriai. manoji jeigu ji noretu valgyti ir tu ja vat taip bandytum pamigdyti, tai pamelynuotu nuo rekimo doh.gif
QUOTE(Pinka @ 2009 11 14, 15:14)
( taigi mitas kad kai pieno negers- vaikas miegos!)

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 14, 18:08)
tikrai jau geris, man tai kaip stebuklas atrodo bigsmile.gif nors ir manoji buna iskrecia vat tokiu labai jau maloniu pokstu, bet deja jie trunka tik viena nakti doh.gif
na ne visi vaikai vienodi ir ne visi nakti keliasi pavalgyti mirksiukas.gif manoji is visu kartu kiek ji keliasi tik viena ar du kartus papraso papulio, o kitus kartus tiesiog nori but pasupama. ir gerai jeigu jusu mazyle neverkdavo stipriai. manoji jeigu ji noretu valgyti ir tu ja vat taip bandytum pamigdyti, tai pamelynuotu nuo rekimo doh.gif

Praejusia nakti mano aziukas pirmus du kartus kelesi tikrai valgyti, nes vos paimtasor ant ranku pradejo burnyte ieskoti papo. O ko jis kelesi kitus 3 kartus, tai gal ne pats nezino biggrin.gif Nors as maitinti bandziau, nes baisu, kad vaikui svoris nelabai auga...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2009 11 14, 18:39)
Praejusia nakti mano aziukas pirmus du kartus kelesi tikrai valgyti, nes vos paimtasor ant ranku pradejo burnyte ieskoti papo. O ko jis kelesi kitus 3 kartus, tai gal ne pats nezino biggrin.gif Nors as maitinti bandziau, nes baisu, kad vaikui svoris nelabai auga...

na jei svoris nelabai auga, tuomet kuo dazniau matinti. nors siaip kaip paskaiciavau jums jau 5 menesiai, tai svorio daug ir neturetumet priauginet. minimum 400g. ar ir to nepriaugat? nors manoji jau nuo 3 men priauga nuo 400 iki 600 g.
Atsakyti
pirma men. kelemes kas 3 val.
poto ismiegodavom 5-6 val.b et eidavom miegot 23-00 val. doh.gif
Dabar einam miegoti apie 22 val. , buna ismiega iki 6 -7val. , buna kelias 1-2 kartus. Ryte 6-7 val. atsikelia, pavalgom, pazaidziam valandele ir iki 11 val. vel. miegam rolleyes.gif
Atsakyti
Keliamės du kartus dažniausiai, jei vėliau nueinam miegoti, tada vieną kartą .
Atsakyti