Kiek žinau, karvės pienas nerekomenduotinas vaikams iki metų.
Beje, mes keliamės porą kartų per naktį.
Beje, mes keliamės porą kartų per naktį.
QUOTE(9kristina @ 2009 11 10, 15:10)
o nuo kiek laiko kazi galima jau leliui duoti pienuka isvirinta, dar maitinames misiniu ?
mes 1 kart keliames
QUOTE(9kristina @ 2009 11 10, 13:10)
o nuo kiek laiko kazi galima jau leliui duoti pienuka isvirinta, dar maitinames misiniu ?
karves pienukas nerekomenduojamas iki metu, bet galima duoti ozkos pienuko. neriebaus. ir pradzioje per puse skiesto su vandenuku. ozkos pienas yra lengvai virskinamas ir artimiausias motinos pienui
Sveikos mamytes, mano maziukei 3 menesiukai ir kelios dienos o ji uzmiega apie 11 val o keliasi tik 8 ryto. Bet uztat diena mazai miega:)
Ji jau koki menesiuka turi toki rezima:)
QUOTE(rusnesmamyte @ 2009 11 11, 13:20)
Sveikos mamytes, mano maziukei 3 menesiukai ir kelios dienos o ji uzmiega apie 11 val o keliasi tik 8 ryto. Bet uztat diena mazai miega:)
auksas, o ne vaikas
Del miegelio tai auksas:) Bet kitos problemos kankino:0
QUOTE(rusnesmamyte @ 2009 11 11, 12:20)
Kiba visos Rusnės tokios
QUOTE(Jurgitamarija @ 2009 11 10, 13:14)
sveikos, tai aš pati prisižadinu pamaitinti, kad pienas gamintųsi, nes pasiskaičiau, kad nektį pieniukas yra valgymui, o dieną -pagėrimui. Vaikučiui labai svarbu valgyti naktį, taip ir ligoniinėj sakė. Tai aš ir keliu savo mežylę pavalgyti, tai gal neverta?
O jei pramiega naktį, svorio priauga normaliai?
O kiek jums laiko? Pradžioje vaikelį būtina žadinti kas trys valandos...Tam, kad pienuko gamyba užsivestų. Maniškį žiauriai sunku būdavo pažadinti, kai buvo mėnesio laiko. Klausiau žindymo konsultantės, kada jau galima nebežadinti ir man pasakė, tik tada, kai jau pajauti, kad susireguliavo pienuko gamyba... Dabar jau drąsiai galėčiau sakyt, kad susinormalizavo, užtat sūnelio žadint nebereikia, pats man ramybės kas 2 valandos naktimis neduoda
Mes tai pat kai gimem iki 2 menesiuku zadindavomem. Bet paskui liepe daktare nezadint. Ir ji diena daug pienuko isgeria svoris auga, taigi manau kad neverta kelti:)
Mes jau tik kartą