Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 13, 00:02)
geriausia kirpejos Vilniuje man yra Pilaitei "ambicija " kirpykla..bet lig tais jau grozio salonas ten...Natalija Kuklyte...
ir geriausia dar yra Staneviciaus gatvei prie simono staneviciaus mokyklos..grozio salonas..Bozena.cia vieninteles dvi kirpejos kurios man nerealiai patiko...ju darbas.as atrodziau,kaip zmogus...buvau kazkada prie Bigo kirpykloje..pasakiau nukirpt pora cm...plaukai denge papus...o apkirpo taip ,kad plaukai iki peciu pasidare..tai jai ten buvo pora cm ohmy.gif tai vat. Kurias minejau yra geriausios..
Papildyta:
o kaina,ambicijoj pries du metus buvo gan maza..nes mane apkirpo ,nudaze dviem spalvom..ir tik 80lt kainavo...bet dbr visur pakele...tai uz dazyma sruogelem ( vienos spalvos) ir galu pakirpima 100lt

o banguotiem plaukam padarytu kanors grazaus ir tinkancio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 13, 17:26)
o banguotiem plaukam padarytu kanors grazaus ir tinkancio?  blush2.gif

Manau tikrai padarytu..nes eiles bent ,kai ambicija buvo fabijoniskese ,buvo dideles smile.gif daug diplomu padeku turi tas grozio salonas..tai manau tikrai padarytu..man jos nerelios.smile.gif))) persikele ambicija i pilaite..tai vietoj jos atsidare kitas...smile.gif kur sakiau,kad Bozena:)
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 13, 17:38)
Manau tikrai padarytu..nes eiles bent ,kai ambicija buvo fabijoniskese ,buvo dideles smile.gif daug diplomu padeku turi tas grozio salonas..tai manau tikrai padarytu..man jos nerelios.smile.gif))) persikele ambicija i pilaite..tai vietoj jos atsidare kitas...smile.gif kur sakiau,kad Bozena:)

gal galima butu gauti kontaktus to kur diplomu daug gave yra ? blush2.gif ir pas kokia kirpeja buvai? 4u.gif
Atsakyti
Na, mergaites, noriu pasidalinti ispudziais. Buvau pas kirpeja Toma is "Figaro", Europoje. Labai patiko. Tiesa, kirpima dariausi nelabai mandra, o tiksliau, norejau, kad ankstesnes kirpejos klaidas istaisytu. Nors ir sake, kad prireiks puses metu, kol atrodysiu taip kaip noriu, bet rezultatu , koki isvydau po pirmojo apsilankymo tikrai likau patenkinta. Ir aplinkiniai iskart pastebejo, kad mano plauku forma pasikeite(nors,kaip ir sakiau,tik taise kitos kirpejos broka). Kirpimas isliko kaip ir ankstesnis, bet atlikimo technika ir darbas is kart pasako apie kirpejos meistriskuma. Na, tikrai likau patenkinta jos profesionalumu ir patarimais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balerina @ 2008 07 14, 12:40)
Na, mergaites, noriu pasidalinti ispudziais. Buvau pas kirpeja Toma is "Figaro", Europoje. Labai patiko. Tiesa, kirpima dariausi nelabai mandra, o tiksliau, norejau, kad ankstesnes kirpejos klaidas istaisytu. Nors ir sake, kad prireiks  puses metu, kol atrodysiu taip kaip noriu, bet rezultatu , koki isvydau po pirmojo apsilankymo tikrai likau patenkinta. Ir aplinkiniai iskart pastebejo, kad mano plauku forma pasikeite(nors,kaip ir sakiau,tik taise kitos kirpejos broka). Kirpimas isliko kaip ir ankstesnis, bet atlikimo technika ir darbas is kart pasako apie kirpejos meistriskuma. Na, tikrai likau patenkinta jos profesionalumu ir patarimais.  thumbup.gif

Dziugu , kad atradai gera kirpeja kuris tau tinka thumbup.gif
Atsakyti
Ryt einu pas kirpeja Rima is TONY & GUY. Gal kas ka zinot apie ja ir kainas? Nelabai cia yra atsiliepimu apie sia kirpykla...
Atsakyti
laba diena, nugi labai graziai apie asta parasyta, kuri anskciau dirbo labeloje. tai gal galiet sufleruoti kiek kainuotu tik kirpimas, bet toks ne galiuku, bet labai rimtas:) ir kokiu numeriu galima jai skambinti? ar tiesiai i ta salona nauja?
Atsakyti
QUOTE(Riesk @ 2008 07 15, 15:44)
Ryt einu pas kirpeja Rima is TONY & GUY. Gal kas ka zinot apie ja ir kainas? Nelabai cia yra atsiliepimu apie sia kirpykla...

Kirposi draugas pas ja, sumokėjo 80 Lt ax.gif Na graziai, stilingai apkirpo smile.gif O kaip moteris kerpa, tai neteko girdet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 13, 20:05)
gal galima butu gauti kontaktus to kur diplomu daug gave yra  ? blush2.gif  ir pas kokia kirpeja buvai?  4u.gif

Ji yra Natalija Kuklyte smile.gif bet adresa reik tiksliai susizinot..ir tel.nr.nes ziuriu,kad pameciau duomenys verysad.gif tai klausiu kitu panu.nes jos irgi ja patenkintos:P
tai butinai kai suzinosiu parasysiu
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 15, 22:21)
Ji yra Natalija Kuklyte smile.gif bet adresa reik tiksliai susizinot..ir tel.nr.nes ziuriu,kad pameciau duomenys verysad.gif tai klausiu kitu panu.nes jos irgi ja patenkintos:P
tai butinai kai suzinosiu parasysiu

Lauksim lauksim ir man praverstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 11, 20:13)
ar Violeta is Simonos tik dazo plaukus? kiek kainuoja pas ja dazymas mazdaug? ar gerai dazo? mano plaukai nesiekia peciu (tiksliau jie tik iki kaklo), noreciau, kad siek tiek pakeistu man plauku spalva, tiksliau noriu, kad man issimtu kazkaip raudona atspalvi is rudu plauku  doh.gif

As vaikstau pas Violeta. Taip, ji tik dazo. Mano plaukai trumpi, dazau sruogelemis tai moku nuo 220 lt.
Papildyta:
Gal kas turi nuomone apie SARMA STYLE? g.gif
Atsakyti
QUOTE(issitaskius @ 2008 07 15, 14:48)
laba diena, nugi labai graziai apie asta parasyta, kuri anskciau dirbo labeloje. tai gal galiet sufleruoti kiek kainuotu tik kirpimas, bet toks ne galiuku, bet labai rimtas:) ir kokiu numeriu galima jai skambinti? ar tiesiai i ta salona nauja?

Vakar uz kirpima ir dazyma pas Asta sumokejau 150 litu. Tai manau, vien tik kirpimas kainuotu apie 80 litu. Bandyk skambint tiesiai i salona mirksiukas.gif
Atsakyti