O kaip Lina Zvirblyte tvarko plaukucius?
Ji dirba Grand figaro salone.
Sveikutes, gal kuri parekomenduotumet kirpeja ploniems bet sunkiems, tiesiems plaukams
. Jau taip vargstu as su jais, kad kartais norisi vos ne plikai nusiskusti

Zodi "geriausias" kiekvienas supranta savaip. Pavyzdziui mano vyrui gera kirpeja yra ta, kuri nukerpa greitai, mano draugei - po kurios nesimato, kad buvo kirpykloj, bet plaukai atgyja ir gerai auga. Mano gero kirpejo supratimas - kirpejas neturi "prichimicinti", t.y. jei nukerpa kreivai ir tai uzmaskuoja laku, zele ar kitom priemonem - blogai; jei salone as atrodau stulbinanciai, o namie to paties pasidaryti negaliu - blogai. O visa kita - arba kirpeja pataiko i tavo skoni arba ne.
Jei sia zinute buciau rasius pries metus - buciau rekomendavusi Maxa (jis daznai keicia salonus, todel nezinau kur siuo metu dirba), bet paskutinius kartus juo nusivyliu, taigi...
Dabar rekomenduoti galeciau Irma is "Silkines bangos" - jei pasakau, kad noriu keistis - pakeicia, jei sakau, kad dabar auginu plaukus- sugalvoja ka nors siek tiek kitokio sugebedama islaikyti ilgi. Kol kas man ji patinka
Jei sia zinute buciau rasius pries metus - buciau rekomendavusi Maxa (jis daznai keicia salonus, todel nezinau kur siuo metu dirba), bet paskutinius kartus juo nusivyliu, taigi...
Dabar rekomenduoti galeciau Irma is "Silkines bangos" - jei pasakau, kad noriu keistis - pakeicia, jei sakau, kad dabar auginu plaukus- sugalvoja ka nors siek tiek kitokio sugebedama islaikyti ilgi. Kol kas man ji patinka
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 16, 17:47)
Pilaite. Mazvydo g. 9. tel.jei nepasikeite tai 219-00-70
QUOTE(Dreamm @ 2008 07 17, 11:16)
As vaikstau pas Violeta. Taip, ji tik dazo. Mano plaukai trumpi, dazau sruogelemis tai moku nuo 220 lt.
nemazai kainuoja
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 17, 22:12)
o gal ką nors galite pasakyt apie Saule is Saules studijos (Lazdynai)?
Uzsirasiau kitai savaitei dazymui (truputeli radikalesniam
) tai dabar galvoju, kaip cia bus...
Uzsirasiau kitai savaitei dazymui (truputeli radikalesniam
Sveiktutes
Gal galit rekomenduoti gera kirpeja Figaro salone Gedimino 9 arba Konstitucijos pr. Zinau, kad Zvirblyte ir Rimdzius gerai dirba, bet eilutes pas juos
Aciu uz info.
Gal galit rekomenduoti gera kirpeja Figaro salone Gedimino 9 arba Konstitucijos pr. Zinau, kad Zvirblyte ir Rimdzius gerai dirba, bet eilutes pas juos
Aciu uz info.
As po ilgu paiesku atradau savo kirpejas (taip, dvi
) Pas pirmaja dazausi - fabijoniskese, gedvydziu g. Loreta. Sruogelemis labai gerai dazo, greit dirba, maloniai aptarnauja, kainos daug zemesnes nei visur, tik aplinka kirpyklos nekokia, bet man tai netrukdo, ne uz aplinka moku
Antra, Is Divos Siaures miestelyje. Tai ji man sukure banguotu/garbanotu plauku kirpima. Siaip maloni kirpeja.
Man patinka komunikabilios kirpejos, nes juk darbas su zmonemis, man idomu, ka ir kaip daro.
Antra, Is Divos Siaures miestelyje. Tai ji man sukure banguotu/garbanotu plauku kirpima. Siaip maloni kirpeja.
Man patinka komunikabilios kirpejos, nes juk darbas su zmonemis, man idomu, ka ir kaip daro.
as eisiu po poros savaiciu pas Diana Kinderiene i Simona Lux,mama kerpasi,tai panorau ir as galu gale isbandyti ja,nes kirpdavausi pas jos mokinius