As grynai apie
plauku dazyma:
Sv. Stepono g. 7. yra toks grozio salonas. Ten dirba tokia Marina, pas kuria vaikscioju dazyt plaukus(nors jauciu dbr keisiu)... Siaip graziai nudazo, negeda i gatve iseit... bet kartais per daug subtiliai, kai nusidazau, retai kas pastebi, kad daziausi...na zodziu, jei nori kazka labiau pasikeisti, tada nzn, ar lb rekomenduoju ja:) be to, ir tie dazai dar greit atsiplauna...
O pylimo g., priesais ta jurates akmenelius mazdaug....yra kirpykla, kur zinau toks geras kirpejas su dredais dirba, tipo graziai apkerpa
Ko nerekomenduoju, tai Ugnes is Gatineau salono totoriu g.... Nuejau pas ja, pasakiau , ko noriu tai ji nesuprato....valanda aiskinomes, nesuprato....sako atnesk geriau foto kita karta...kita karta atejau su foto, tai kol ju tas letas kompas pasikrove, kol ji padare dazus dar valanda praejo....nudaze lb siaip sau , o nulupo 230lt... Is pradziu galvojau, faina, kad kirpeja stengias, nenori bet kaip nudazyt...bet dbr pradeda atrodyt, kad specialiai vaidino kad nesupranta, kad daugiau laiko uzgaistu...ale uz konsultacija tipo dar nulupo

O siaip mano manymu, jeigu nebutu gaila pinigu, tai eiciau pas Siguti (kuris dirba Forum palace)... Pussesere zinau eina pas ji..... moka netoli 300 lt(uz dazyma ir kirpima) , dazo visa galva.... Bet kazkaip juo pasitikiu. Jis tipo 2 vietos laimetojas pagal kirpima ar kazkas tokio. Pries 2metus kirpausi pas ji uz 100lt. Graziai apkirpo. bet kirptis aisku daugiau neiciau, nes mane ir uz 30lt lb gerai apkerpa(tuo labiau kai dbr as kerpu plaukus tiesiai...be jokiu iskarpimu...tik galiukus...tai butu nesamones uz galiukus simtus moket:D)
Bet va dazyt pas Siguti galvoju gal ir eit....bet jauciu 200lt tai tikrai suplosiu...bet jei persigalvosiu, matyt tada pati dazysiu namie

va va, aš irgi apie Sigutį norėjau pasiteirauti. Kerpuosi pas jį jau kuris laikas, iš pradžių labai patiko, nu bet paskui pradėjo truputį nervinti. Kerpa jis mane tris valandas, suplojau paskutinį kartą 140, čia už trumpus plaukus, be dažymo. Tai dabar svarstau, ar verta toliau pas jį lankytis, ar gal kur kitur bandyti... Kartais atrodo, kad specialiai taip lėtai krapštosi... Ar dar kas pas jį lankosi?