Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

thumbup.gif ,super kirpeja prie elfu teatro (minejus esu kazkada,kai klausiau nuomones).

Rekomendavo drauge ,o db dar sena drauge sutikau ,isikalbejom ,pasirodo ,irgi pas ja kerpasi ,ir visa jos sporto draugiu sutve vaiksto biggrin.gif (o patikekit,komanda nemaza,tai is ju kokios 8 lankosi ten ).

Kainos kirpimu 60-70 lt ,kadangi viena dirba sau ...Tik minusas ,kad sawaitgaliais schmoll.gif nedirba...Va ,drauge vestumems nori sukuosenos ,o tartis sunkoka g.gif

Bet siaip tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2008 07 13, 12:19)
O gal kokia nebloga kirpykla galetumete rekomenduoti Pylimo g (Pylimo 11 pati lankiausi) ar Stepono gatvej?  4u.gif

kaip tik as lankausi pas toki kirpeja-stilista Stepono gt. labai fainas vyruskas, malonus ir tikras profesionalas. Dirba Kadus dazais, jei dazymas aktualu. Ir tikrai ne "branginykas" smile.gif lankausi pas ji jau eile metu ir nieko uz ji geriau neradau.
jei idomu, galesiu atsiusti telefona smile.gif
Atsakyti
parekuomenduokit kirpeja, kuri dirba su dazais kaip selective, joico ar kitais augaliniais , kad gerai dazytu ir kad nebrangininke butu.
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 02 03, 16:53)
thumbup.gif ,super kirpeja prie elfu teatro

o ka padare tavo plaukams? kokio jie pas tave ilgio?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 02 03, 20:48)
parekuomenduokit kirpeja, kuri dirba su dazais kaip selective, joico ar kitais augaliniais , kad gerai dazytu ir kad nebrangininke butu.

tai pvz salon+ dazo su joico... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 02 03, 21:55)
o ka padare tavo plaukams? kokio jie pas tave ilgio?

Mano trumpi ,garbanoti ...Buvo paauge,nusiure labai ,tai db esu patenkinta ,nes sake -liko gyvas plaukas smile.gif . O garbanotiems plaukams nelabai ka gali ir prigalvot,ypac ,kai pasakiau ,kad augint noriu... Kadangi galejo padaryt su pakelimu ,paskutimu ar dar kazka,bet sakaiu ,kad augint noriu.. ax.gif ax.gif .

Bet kitos paneleytes ir su ilgais plaukuciais pas ja kerpasi ir jau ne vienus metus..
Atsakyti
QUOTE(bananinha @ 2008 11 01, 16:54)
As grynai apie plauku dazyma:

Sv. Stepono g. 7. yra toks grozio salonas. Ten dirba tokia Marina, pas kuria vaikscioju dazyt plaukus(nors jauciu dbr keisiu)... Siaip graziai nudazo, negeda i gatve iseit... bet kartais per daug subtiliai, kai nusidazau, retai kas pastebi, kad daziausi...na zodziu, jei nori kazka labiau pasikeisti, tada nzn, ar lb rekomenduoju ja:) be to, ir tie dazai dar greit atsiplauna...

O pylimo g., priesais ta jurates akmenelius mazdaug....yra kirpykla, kur zinau toks geras kirpejas su dredais dirba, tipo graziai apkerpa smile.gif

Ko nerekomenduoju, tai Ugnes is Gatineau salono totoriu g....  Nuejau pas ja, pasakiau , ko noriu tai ji nesuprato....valanda aiskinomes, nesuprato....sako atnesk geriau foto kita karta...kita karta atejau su foto, tai kol ju tas letas kompas pasikrove, kol ji padare dazus dar valanda praejo....nudaze lb siaip sau , o nulupo 230lt... Is pradziu galvojau, faina, kad kirpeja stengias, nenori bet kaip nudazyt...bet dbr pradeda atrodyt, kad specialiai vaidino kad nesupranta, kad daugiau laiko uzgaistu...ale uz konsultacija tipo dar nulupo smile.gifsmile.gif

O siaip mano manymu, jeigu nebutu gaila pinigu, tai eiciau pas Siguti (kuris dirba Forum palace)... Pussesere zinau eina pas ji..... moka netoli 300 lt(uz dazyma ir kirpima) , dazo visa galva.... Bet kazkaip juo pasitikiu. Jis tipo 2 vietos laimetojas pagal kirpima ar kazkas tokio. Pries 2metus kirpausi pas ji uz 100lt. Graziai apkirpo. bet kirptis aisku daugiau neiciau, nes mane ir uz 30lt lb gerai apkerpa(tuo labiau kai dbr as kerpu plaukus tiesiai...be jokiu iskarpimu...tik galiukus...tai butu nesamones uz galiukus simtus moket:D)
Bet va dazyt pas Siguti galvoju gal ir eit....bet jauciu 200lt tai tikrai suplosiu...bet jei persigalvosiu, matyt tada pati dazysiu namie biggrin.gif:D

va va, aš irgi apie Sigutį norėjau pasiteirauti. Kerpuosi pas jį jau kuris laikas, iš pradžių labai patiko, nu bet paskui pradėjo truputį nervinti. Kerpa jis mane tris valandas, suplojau paskutinį kartą 140, čia už trumpus plaukus, be dažymo. Tai dabar svarstau, ar verta toliau pas jį lankytis, ar gal kur kitur bandyti... Kartais atrodo, kad specialiai taip lėtai krapštosi... Ar dar kas pas jį lankosi?
Atsakyti
Sveikutės
paskaičiau paskaičiau čia ir nieko nesužinojau. Tiksliau daug geru, bet ar tai ko aš ieškau taip ir nesupratau... doh.gif
Gal patarsite man gera vietą apsikirpti Vilniuje, centre, fabuose, šeškinėj, žveryne ar dar kur netoli...
Matot man reikia apsikirpti iš ilgu plauku trumpai.Radau keletą nuotraukų svajonių šukuosenų bet kai toks stiprus apsikeitimas bijau rizikuoti, todėl norėtusi kad profesjonalas pagal mano veido formą ir bruožus, patartu kuri šukuosena iš mano rąstu labiausiai tiktu. Beto kadangi aš studentė tai norėtusi iki 100 lt. Ar per daug noriu? g.gif

Prašau merginos padėkite...Visą gyvenimą kirpausi pas mamos pažystamą namie, tik paskutinį kartą buvau pas vieną profesjonalą, labai patiko ką padarė bet nepatiko kad buvo vulgarus ir grubūs unsure.gif todėl nelabai malonu buvo bendrauti su juo. Tuo mano patirtis ir baigiasi, o jus čia daug išbandžiusios tai gal patarsite blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 02 04, 16:17)
Sveikutės
paskaičiau paskaičiau čia ir nieko nesužinojau. Tiksliau daug geru, bet ar tai ko aš ieškau taip ir nesupratau... doh.gif
Gal patarsite man gera vietą apsikirpti Vilniuje, centre, fabuose, šeškinėj, žveryne ar dar kur netoli...
Matot man reikia apsikirpti iš ilgu plauku trumpai.Radau keletą nuotraukų svajonių šukuosenų bet kai toks stiprus apsikeitimas bijau rizikuoti, todėl norėtusi kad profesjonalas pagal mano veido formą ir bruožus, patartu kuri šukuosena iš mano rąstu labiausiai tiktu. Beto kadangi aš studentė tai norėtusi iki 100 lt. Ar per daug noriu?  g.gif

Prašau merginos padėkite...Visą gyvenimą kirpausi pas mamos pažystamą namie, tik paskutinį kartą buvau pas vieną profesjonalą, labai patiko ką padarė bet nepatiko kad buvo vulgarus ir grubūs unsure.gif todėl nelabai malonu buvo bendrauti su juo. Tuo mano patirtis ir baigiasi, o jus čia daug išbandžiusios tai gal patarsite blush2.gif  4u.gif

As nekisu ikyriai ,bet rekomenduoju centre ,priesais Forum palace. Profesionale ,o kainos 60-70 lt,kadangi kabinetukas didelem pastate(manau nuoma nera kosmine) ,pati sau dirba -nereik puse atidavinet (cia del kainu).
Manau nuejuspasikonsultuot su sawo svajoniu nuotraukytemis -pasakys viska...
Tiesa, ji saltoka ,ir pasakys tiesiai sviesiai, pvz ,kas cia per sawadarbis kirpimas lotuliukas.gif ,arba ,matau ziauriai nukankinta plauka....
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 02 04, 16:23)
As nekisu ikyriai ,bet rekomenduoju centre ,priesais Forum palace. Profesionale ,o kainos 60-70 lt,kadangi kabinetukas didelem pastate(manau nuoma nera kosmine) ,pati sau dirba -nereik puse atidavinet (cia del kainu).
Manau nuejuspasikonsultuot su sawo svajoniu nuotraukytemis -pasakys viska...
Tiesa, ji saltoka ,ir pasakys tiesiai sviesiai, pvz ,kas cia per sawadarbis kirpimas  lotuliukas.gif ,arba ,matau ziauriai nukankinta plauka....

Vat šiuo metu ir norėtusi kad man tiesiai šviesiai ir pasakytu viską. Nes atsimenu buvau nusikirpus irgi trumpokai, bet gal ne man tinkančia šukuosena, kad iš draugu girdėjau tik : keistoka, neįprasta, įpratom prie kitos taves...tik mama man tiesiai šviesiai "atrodai siaubingai" doh.gif Tai vat...Ačiu už rekomendacija, beto ir kainytė super thumbup.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau ir nusorendziau pas Irina uzsirasyti (laimiss salonas). Is tikruju tai kirpausi rugseji, tai ataugo visiskai be formos plaukai, vos zemiau peciu, palaidais negaliu vaiksciot nes kaip iskramtyta, kiekvienas plaukas ziuri kur jam patinka, o ne kur reikia. Irinai is karto pasakiau kad man reikia tokio kirpimo kad butu ale "wash and go", sakau nemegstu fenu, zodziu kai isplaunu galva, galeciau taip ir eiti. Tai ji is karto sako ok, suprato. Kirpo sausus plaukus, isplove, iszdiovino ir kirpo. Paaiskino kodel, tipo kad ji nukirps plaukus pagal ju augimo krypti, tada nereikes net dziovinti, pakedeni rankom ir gal eiti, jie sukris kaip reikia. Kirpo daugiau nei valanda, daug pas mane plauku. Bet ka galiu pasakyti, kol kas po daugelio metu tai vienintelis man is tikruju itikes kirpimas, kadangi taip ir yra, issimaudziau, pasipurciau, net nedziovinau su fenu, nieko nepurskiau, sakes kaip graziai guli plaukai. Dabar noriu atsiauginti, paziuresiu kaip ataugineja po kirpimo. Nes po daugelio kirpeju ojoj kaip negraziai man atauginejo. Antra karta eisiu pas ja irgi, patiko.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 02 04, 18:23)
Skaiciau skaiciau ir nusorendziau pas Irina uzsirasyti (laimiss salonas). Is tikruju tai kirpausi rugseji, tai ataugo visiskai be formos plaukai, vos zemiau peciu, palaidais negaliu vaiksciot nes kaip iskramtyta, kiekvienas plaukas ziuri kur jam patinka, o ne kur reikia. Irinai is karto pasakiau kad man reikia tokio kirpimo kad butu ale "wash and go", sakau nemegstu fenu, zodziu kai isplaunu galva, galeciau taip ir eiti. Tai ji is karto sako ok, suprato. Kirpo sausus plaukus, isplove, iszdiovino ir kirpo. Paaiskino kodel, tipo kad ji nukirps plaukus pagal ju augimo krypti, tada nereikes net dziovinti, pakedeni rankom ir gal eiti, jie sukris kaip reikia. Kirpo daugiau nei valanda, daug pas mane plauku. Bet ka galiu pasakyti, kol kas po daugelio metu tai vienintelis man is tikruju itikes kirpimas, kadangi taip ir yra, issimaudziau, pasipurciau, net nedziovinau su fenu, nieko nepurskiau, sakes kaip graziai guli plaukai. Dabar noriu atsiauginti, paziuresiu kaip ataugineja po kirpimo. Nes po daugelio kirpeju ojoj kaip negraziai man atauginejo. Antra karta eisiu pas ja irgi, patiko.

na ir as eisiu pas ja sestadieni, irgi noreciau, kad plaukai kuo maziau demesio reikalautu, bet pas mane jie banguoti, na ziuresim kaip bus
Atsakyti