Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(robertaslt @ 2009 01 24, 23:47)
franko ir salon+ tai ta pati firma. pas juos ten fotkes garsenybiu su parasais salone.

Tai nekokie kirpejai, ar ka? blink.gif
Atsakyti
nezinau sito dalyko.
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 01 25, 01:02)
Tai nekokie kirpejai, ar ka? blink.gif

Teko lankytis, tai blogos nuomones neturiu, bet kad ir apkirptu kaip super - irgi ne
Atsakyti
kiek zinau tai Robertas is Toni&Guy salono dabar perejo dirbti i kita vieta - Domininkonu 16. siaip labai geras plauku koloristas, puikiai pritaiko plauku spalva smile.gif
Atsakyti
Na,laukiau laukiau atsiliepimu apie kirpeja prie Elfu teatro ,bet nieko nesulaukiau ax.gif doh.gif ,girdejau is mano pazystamu thumbup.gif atsiliepimu ,tad palaukus virs sawaiteles -einu ryt ax.gif ax.gif ,leisiu daryt ka nori ,nes jau geriau vaiksciosiu eziuku ,nei su beformiais ,bevaizdziais plaukuciais g.gif .O poto jau uzauginsiu -ojoj ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 26, 22:59)
Na,laukiau laukiau atsiliepimu apie kirpeja prie Elfu teatro ,bet nieko nesulaukiau  ax.gif  doh.gif ,girdejau is mano pazystamu  thumbup.gif atsiliepimu ,tad palaukus virs sawaiteles -einu ryt  ax.gif  ax.gif ,leisiu daryt ka nori ,nes jau geriau vaiksciosiu eziuku ,nei su beformiais ,bevaizdziais plaukuciais  g.gif .O poto jau uzauginsiu -ojoj !  biggrin.gif

butinai parasyk, kaip pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 26, 23:14)
butinai parasyk, kaip pavyko  mirksiukas.gif

Butinai,tik ar kam bus aktualu pusiau eziukas biggrin.gif ,as silpnuciu neilguciu garbanotu plaukuciu biggrin.gif (pries tai aisku turejau netrumpucius ir sweikesnius,bet kai po sviesios spalvytes uzsimaniau tapt juoda,ir poto po kazkurio laiko uzejo bizas vel gryzt i balta... doh.gif schmoll.gif ,tai po triju balinimu ,galim isivaizduot kas liko)...

bash.gif box.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif - MANE BUTU PER MAZA !
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2008 12 29, 12:04)
berods "Rutos kirpykloj" netoli Sereikiskiu parko  mirksiukas.gif

Rutos studijoje
Atsakyti
Sveikos mergaitės, turiu toki klausimėlį:
visos jūs daug maž jaunos, jums plaukučių stilių parinkti gan lengva manau, bet va mamytė mano kai tik nenueina pas kirpėją tai jai vis baisiai nukerpa jos trumpus plaukus sad.gif moteris jau metuose, virš 50. Tai va, parekomenduokis prašau gera stilistą, kuris gerai pritaikytu šukuoseną vyresnei moteriai, kad ir brangų, bet kad nenusiviltų eilinį kartą (kad gerai dirbtu su trumpais plaukučiais).
Ačiūkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 16, 13:00)
Tikiuosi, kad patiks, nes paskui mane į šuns dienas išdėsi lotuliukas.gif

Aciu uz rekomendacijas, labai patiko ir tiko, eisiu vasario pradzioj dazytis mirksiukas.gif
Aisku, kad kalba rusiskai biskuti atrodo zodziu man rusisku pritruksta susikalbeti, bet suprato ir taip ko noriu smile.gif
Atsakyti
gal kartais Olga is Simonos jau rizo i darba?
Atsakyti
Kita savaite einu pas Eugeniju is Bomondo ..paziuresime ka gero padarys biggrin.gif
Atsakyti