Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

na ar atsirado bendraminciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 06 03, 13:33)
na ar atsirado bendraminciu  mirksiukas.gif

Atsirado, kaip tik renku informacija ir gaivinsim temuke 4u.gif smile.gif Ar yra draugiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 06 21, 23:58)
Atsirado, kaip tik renku informacija ir gaivinsim temuke 4u.gif  smile.gif  Ar yra draugiu? bigsmile.gif

Laba dienele,
yra draugių yra biggrin.gif
tai susiimu ir laikausi, tai vėl užvalgau ne taip kaip reikia.. taip ir kovoju su svoriu ir savimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2011 06 28, 14:14)
Laba dienele,
yra draugių yra  biggrin.gif
tai susiimu ir laikausi, tai vėl užvalgau ne taip kaip reikia.. taip ir kovoju su svoriu ir savimi biggrin.gif

As tokia pat... blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
labai reikia palaikymo 4u.gif nuo siandienos as su Montignaku 4u.gif
ir laaabai reikia paramos 4u.gif
Mergaites, gal gaivinkim tema?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Labai malonu su savimi pasikalbeti biggrin.gif
Antra diena su Monciu smile.gif ta proga pasisveriau, nustaciau tikslus ir pasidariau liniuote biggrin.gif pries gerus 4 metus butent nuo tokio svorio ir pradejau, tikiuosi, kad ir finisa toki pati pasieksiu smile.gif
Nes tas, sukudusios jausmas, atperka bet koki saldainiu arba bulkos skoni thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 10 rugsėjo 2011 - 16:20
Labas ,labas 4u.gif
Aš 100% jau senai nesilaikau ,bet daug kas iš tos knygos jau tapo kasdienybe .Ir ne tik man , o visai šeimai biggrin.gif Galiu sakyt ,kad mano panos 4,5 ir 6,5 metų valgo pusiau montignakiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2011 09 10, 17:23)
Labas ,labas  4u.gif
Aš 100% jau senai nesilaikau ,bet daug kas iš tos knygos jau tapo kasdienybe .Ir ne tik man , o visai šeimai  biggrin.gif Galiu sakyt ,kad mano panos 4,5 ir 6,5 metų valgo pusiau montignakiškai  biggrin.gif

O kaip sekesi lekneti, kiek netekai svorio/per kiek laiko?
Ka dabar vengi valgyti? Ar itraukei bulves/virtas morkas/burokelius?
Atsakyti
Rasiau pries tai kiek netekau mirksiukas.gif Bet tai buvo pries 6 metus doh.gif doh.gif
Dabar bulves stengiuosi riboti ,duonos nevalgau visai .Makaronus perkam tik kietagrudzius .Be burokeliu sriubos negalim gyvent biggrin.gif O ten gi ir morka ir bulves ... biggrin.gif Tai taip ir gaunasi su nukrypimais biggrin.gif
Negeriu visai juodos arbatos .Uz tai kava geriu labai stipria biggrin.gif
Atsakyti
laba diena!
siaip, idomumo delei norejau paziureti kas cia per budas, bet, deja, nuoroda i senaja tema jau neveikia mastau.gif
Atsakyti
blush2.gif visai vasarai meciau Montignaca ir jis atkersijo man user posted imagesiai dienai turiu +5 kg user posted image o buvo -10

Bet dabar tiek baliu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mrs_G @ 2011 09 10, 17:55)
laba diena!
siaip, idomumo delei norejau paziureti kas cia per budas, bet, deja, nuoroda i senaja tema jau neveikia mastau.gif

viskas remiasi i glikemijos indeksa, sunku paaiskinti kai knygos neskaite.
Pagrindas 5 valgymai ir atsisakymas maisto produktu turinciu auksta GI (bulves, saldesiai, duona, batonai, bananai ir kt.)

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 10, 18:25)
Bet dabar tiek baliu  user posted image

Po baliu prasau sugrizti 4u.gif
Atsakyti