Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 03 10, 18:51)
Laba diena  4u.gif  Pagaliau radau sia tema user posted image Jeigu atvitai, tai ieskojau  Mišelio Montinjako  blush2.gif  Tai, kad jo sistema veikia duodu 100 %  thumbup.gif  tik reikia laikitis pastoviai.  doh.gif  Po gimdimo buvau numetusi 30 Kg, pradejau kai dar maitinau , bet meciau ir 20 grizo labai greitaiuser posted image  o po to ir dar beveik 5 per visus mano bandymus, atrasti ka nors kita  doh.gif 
Asmeniskai man padeda tik sita sistema user posted image esu isbandziuti tikrai daug, bet jokio rezultato: ta kopustu sriubos, Dukano, Kremliaus ir t.t.
Dabar vel jos laikausi, tai jei atsiras bendraminciu bus labai malonu wink.gif Ar jei kam kils klausimu, galiu pasidalinti savo mintimis.

O gal galetumete smulkiau aprasyti sia dieta, i ankstesne tema nekelia, tai info labai truksta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 03 10, 17:51)
Dabar vel jos laikausi, tai jei atsiras bendraminciu bus labai malonu wink.gif Ar jei kam kils klausimu, galiu pasidalinti savo mintimis.

as laikiausi ir labai sekmingai, bet po gimdymo nu niekaip negaliu grizti doh.gif saldainiai mano draugai
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2011 03 10, 19:13)
O gal galetumete smulkiau aprasyti sia dieta, i ankstesne tema nekelia, tai info labai truksta.  ax.gif

Labutis,
as irgi issamesnes informacijos nerandu g.gif butu idomu suzinoti, bent pagrindinius principus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2011 03 10, 21:55)
Labutis,
as irgi issamesnes informacijos nerandu  g.gif  butu idomu suzinoti, bent pagrindinius principus  ax.gif

Pagrindinis principas maisto produktu turinciu zema glikejimos indeksa vartojimas ir atsisakymas produktu turinciu auksta GI t.y. batonai, miltai, ryziai, bulves, saldumynai
Atsakyti
Labas rytelis,
perskaiciau visa temele ir daug ka suzinojau smile.gif Reik jungtis prie jusu burelio. 4u.gif Vasara ant nosies, reikia formas pagerint. Per kelis metus "uzsimeciau" beveik 10 kg...Kasmet vis po pora kg priaugu ir susidare apvalus skaicius. Reik suimt save i rankas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrinutė: 11 kovo 2011 - 08:13
QUOTE(citrinutė @ 2011 03 11, 08:07)
Labas rytelis,
perskaiciau visa temele ir daug ka suzinojau smile.gif Reik jungtis prie jusu burelio.  4u.gif Vasara ant nosies, reikia formas pagerint. Per kelis metus "uzsimeciau" beveik 10 kg...Kasmet vis  po pora kg priaugu ir susidare apvalus skaicius. Reik suimt save i rankas smile.gif

Pirma karta kai meciau svori per nepilnus 3 meesius numeciau 10 kg, net nepastebejau kaip tai ivyko bigsmile.gif Bet dabar nors nusisauk, negaliu prisiversti doh.gif geda man geda

Tiesa, kas nori issamaus metodo aprasymo idealu, tureti knyga... as ir dabar ja vis istraukiu paskaityti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 11 kovo 2011 - 10:07
Reiks knygynuose paziurineti knygeles. Bet kiek internete radau info, is to susidariau vaizdeli, kad neapsiryti ir nevalgyti cukru, krakmolu reik. Zodziu, daugiau darzoviu ir maziau batono su uogiene smile.gif Bandysiu ziuret ka i pilva dedu smile.gif Jau praeita savaite porcijas sumazinau, nes lapnojau tiek pat kiek ir mano vyras..DAUG !!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2011 03 11, 11:40)
Reiks knygynuose paziurineti knygeles. Bet kiek internete radau info, is to susidariau vaizdeli, kad neapsiryti ir nevalgyti cukru, krakmolu  reik. Zodziu, daugiau darzoviu ir maziau batono su uogiene smile.gif Bandysiu ziuret ka i pilva dedu smile.gif Jau praeita savaite porcijas sumazinau, nes lapnojau tiek pat kiek ir mano vyras..DAUG !!!! smile.gif

citrinutė, leiskit nesutikti schmoll.gif

Maisto kiekio M.M. neriboja, kiek prisimenu tai tik varskes negalima per viena karta daugiau negu 180-200 gr. g.gif bet daugiau ir nesuvalgysi schmoll.gif
Todel man asmeniskai it tiko sita sistema, kad tai ka galima - gali nors kilogramais valgyti user posted image

Nemoku valgyti mazai user posted image

Cia galima pasiskaityti rusiskai, ne s LT info neradau
http://www.dieta.ru/avtordiets/montin/

Kai pasveiks mano dukryte, turesiu daugiau laiko ir galesiu parasyti , ka su kuo galima valgyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 12 kovo 2011 - 13:21
Dekui uz paaiskinimus, Žaislų Karalienė 4u.gif
Na, kadangi, as neturiu knygeles, tai kiek radau info internete, tai tiek smile.gif Nezinau, kaip ten su tom porcijom. Na, mano didziausai beda ta (as taip manau), kad pagrinidinis valgymas vakare, o visa diena jokio rimto pavalgymo, tai kai griztu is darbo-prisikemsu, kad ridinejuosi biggrin.gif
Reiks butinai normalios literaturos isigyti ir pasiskaityti apie sita M.M. metoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrinutė: 12 kovo 2011 - 15:04
Sveikutes 4u.gif
Laikiausi saziningai ,buvo super ,efektas ant akiu thumbup.gif Paskui atsipalaidavau ,bet kai ko laukausi iki siol ,jau 6 metus ,ir tikrai svoris neauga stipriai .Zinau ,kad jei laikyciausi ir vel saziningai ,tikrai nukristu tie nelemti 3 kg biggrin.gif kurie man trukdo doh.gif
Mano mokytoja buvo si knyga
http://www.patogupir...N=9955-567-70-8
Tebeturiu ja ,jau planuoju vel atsiversti biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos, kodėl ši tema numirusi? Nejaugi nesiruošiate pavasariui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2011 04 10, 17:43)
Sveikos, kodėl ši tema numirusi? Nejaugi nesiruošiate pavasariui? smile.gif

Oi doh.gif tiktai, vis uzeinu, o cia tyla verysad.gif

Bet valgau pagal sia sistema, tik savaitgaliais sugriesinu, sauso vyno isgeriu blush2.gif , tai del to ir svoris letai krenta, kaz kur nuo vasario numeciau 8 Kg
Atsakyti