Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

gali but, montis juk leidzia valgyt kiek nori...as ir istikro kai seniau laikiaus, pastebedavau, kd valgau neazai..ale kudejau...dabar vis nesusiimu..vos pradedu ir nuklystu..

o fiksuoti duomenis galim..seksim kaip kas kusta (arba storeja doh.gif )
Atsakyti
unsure.gif as jau nebesuprantu kaip maitintis... maisalyne galvoje ir valgiarastyje.
Totalus apsileidimas.. doh.gif
na, bet su jusu palaikymu viskas imanoma .. thumbup.gif
Dublis Nr. 376..
Atsakyti
Davai susiimam smile.gif man ir sudetinga...
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 07 17, 16:28)
Sveikos. Norėjau paklausti ar daugumai pavyko sulieknėti šio metodo dėka? Ar nesugrįžo seni įpročiai? Ar svoris neataugo?

Mano nuomone, šita dieta tikrai nebloga, jei ji tampa gyvenimo būdu, nes taip maitinantis natūraliai suvartojama mažiau kalorijų. Juolab kad nelabai daug ko reikia atsisakyti. Nesilaikiau jos labai griežtai, ir saldainių kartais suvalgydavau. Kažkur prieš 6 metus svoris lengvai nukrito 5 kg ir tvarkingai laikėsi, kol nepakeičiau valgymo įpročių, t.y. nepradėjau smarkiai per daug valgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 21, 08:40)
Davai susiimam smile.gif man ir sudetinga...

ok, susiimam. pioneers.gif
Taigi duomenys
2008-07-25 -- svoris 83 kg; ugis 170; tikslas - 60 kg.
karta i savaite rasom? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Kerida @ 2008 07 25, 11:29)
ok, susiimam.  pioneers.gif
Taigi duomenys
2008-07-25 -- svoris 83 kg; ugis 170; tikslas - 60 kg.
karta i savaite rasom? ar kaip?

Karta i savaite smile.gif tik as kai tik sisiimsiu taip ir parasysiu... bet jau fruktozes ir kavos be kofeino nusipirkau (bet dabar suedziau ledu ir isgeriau kavos 3 in 1) doh.gif
Atsakyti
Sveikos, bandysiu ir as prisijungt, kazkaip vis nepavyksta issilaikyti, nors si dieta man geriausiai tinka, ir veiksminga, matyt motyvacijos trukumas blush2.gif
bet gal si karta pavyks, laaaabai reikia numest svorio, nebegaliu ziuret i save veidrodyje.. verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas...as ir vis sakau sakau kad susiimu, bet vis nepataikau i vezias..
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

As kazkada laikiausi sitos dietos ir man ji tikrai patiko, nes valgai kai nori, nebuni alkanas, maistas gaunasi tikrai sveikas ir krinta svoris. Tiesa, as nelabai jau pamenu kokiu tempu tas svoris krito g.gif

Man liko numesti paskutinius kg ir staiga organizmas sudurniavo. Kcal suvartoju nedaug, o svoris ne tik, kad nestovi vietoj, bet dar ir i virsu soktelejo blink.gif
Kai perzvelgiau ka valgiau paskutiniu metu, tai gal koks 80% auksto GI produktai doh.gif

Galvoju pamegint pagal Montignaca pasimaitint kokia savaitele ir paziuret kas darysis su svoriu.

Jeigu priimsit, tai mielai prie jusu kuriam laikui prisijungciau ax.gif

Dar tureciau klausimu:

1. Kur galeciau rasti daugiau medziagos apie si metoda. Radau jo internetini psl., bet gal kas turit koki kompiuterini knygos var.?

2. Gal bendrais bruozais galit apibudint, kuo jis skiriasi nuo GI dietos?

3. Ar teisingai suprantu, kad pagrinde galima valgyti darzoves, vaisius, mesa.

Kaip yra su tokiais sveikais produktais, kaip riesutai. suriai, kruopos?

Labai buciau dekinga uz atsakymus ir jau nuo siandien jungciausi prie jusu mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinoma junkis prie musu smile.gif tik mes va tokios vis nuklystancios smile.gif

O siaip del klausimu..

Daugiau medziagos..siaip knyga popierine geriausiai..O dar yra internetinis puslapis to Montignako, bet jis anglu kalba.. Cia

Kuo skiriasi montis nuo Gi nelabai zinau..ten buna produktai biski skiriasi, t.y. ju GI...Bet realiai esme ta pati..

Pagrinde valgyti galima ir darzoves ir vaisius ir mesa ir kruopas visokias smile.gif ir pieno produktus nereibius..

Del riesutu, zinau akd daugelis ju leidziama, svarbu nepadauginti.ypac jie rekomenduojami uzkandziui..Suriai labai tinkami (tik as nezinau ar visi), bet knygoje juos akcentuoja kaip gerus maistus..O kruopos taip pat labai leidziamos ir rekomenduojamos smile.gif

Nu bandau susiimti..mano svente uz menesio..reik gi biski nukratyti bent kelis kg..
Atsakyti
Na tai susiimk mirksiukas.gif JUolab, kad ir motyva turi mirksiukas.gif

As irgi turiu motyva - jau noriu pagaliau pasidziaugti pasiektu tiklsu ir tai padaryti dar vasara, kad nors kazkiek galeciau tuo pasidziaugti smile.gif

Tai imam kartu. Bus smagiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu jo imames smile.gif

o tau daug numest reik??
Atsakyti