Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 28, 12:45)
nu jo imames smile.gif

o tau daug numest reik??

Kokius tris kilus. Liniuote keiciau pries pora sav., bet dabar kokiu kilu daugiau rodo del neaiskiu priezasciu.
O kokiais tempais su sita dieta krenta svoris? As nusiteikus tris sav. saziningai pasilaikyt ir numest tuos tris kilus g.gif
Atsakyti
Na saunu, kuo daugiau musu - tuo smagiau ir linksmiau mesti.. (kai/jei krenta) blush2.gif
tik jau geda man tai baisiausia, kad niekaip knygos neisigiju ir normaliu lenteliu nesusidarau.. Na, nieko rolleyes.gif viskas bus!

Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2008 07 28, 15:14)
Kokius tris kilus. Liniuote keiciau pries pora sav., bet dabar kokiu kilu daugiau rodo del neaiskiu priezasciu.
O kokiais tempais su sita dieta krenta svoris? As nusiteikus tris sav. saziningai pasilaikyt ir numest tuos tris kilus g.gif

Man pagal Monti dar nespejo pradeti kristi, nes vis nuklystu i lankas. Bet kai neauga, tai irgi dziaugsmo daug smile.gif
Atsakyti
oj tai tau pepilota ner cia ka mest...tie trys kg kaip mat nureides smile.gif pasilaikyk menesi ir kaip nieko bus smile.gif

Kerida, jo..paimk ir siandien nusipirk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2008 07 28, 15:26)
oj tai tau pepilota ner cia ka mest...tie trys kg kaip mat nureides smile.gif pasilaikyk menesi ir kaip nieko bus smile.gif

Kerida, jo..paimk ir siandien nusipirk smile.gif

gera mintis tongue.gif atrodo, kad Mandarine dar yra knygyne. Reiks siandien patikrinti g.gif
Atsakyti
as ir siandien pasistengsiu gera but...gavau siandien sokoladiniu saldainiu dezute (uz paslauga) tai kad darbe pagundos nekiltu, nesiu namo seimai tegul gardziuojasi:)
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif
Atsokau visu draugu vestuves ir mergvakarius, tai bandau i dorybes kelia grizti ax.gif siandien taip tyliai tyliai pradejau, nesiruosiau, bet paemiau ir pradejau. Zinoma, dar ne visai pagal taisykles, bet kaip sakoma"kaip moku taip ir soku" smile.gif isivaziuosiu manau ir principus prisiminsiu.
Surasysiu ka siandien valgiau (pati pakomentuosiu ka mano manymu padariau gerai, o kas blogai)

Pusryciai:
8.00
3 ruginiai duoniukai aptepti tepama varske su zalumynais ir raug. agurkais+juoda kava su sauksteliu fruktozes. Na kavos ryte niekaip negaliu atsisakyti, spaudimas labai zemas (teks gal kokio zensenio pagerti vietoje kavos)
Pietus:
11.00
Omletas su vistiena ir darzovemis. Valgiau pietus is pusryciu meniu lotuliukas.gif + juoda kava su sauksteliu cukraus blush2.gif Manau pietus per anksti (mazas laiko tarpas tarp valgymu), bet veliau galejau likti visai be pietu
Uzkandis:
16.00
Buteliukas sulciu gerimo (negerai, bet daugiau nieko neturejau, o kirminas grauze)
Vakariene:
18.20
Sali misinys (slopinu vakarini alki), dvi pieniskos desreles ir du pomidorai su grietine. Cia atrodo viskas gerai smile.gif
Veliau planuojam tik arbatas gerti ir vandenuka.
Atsakyti
Alleksandra, saunuole tu thumbup.gif nors as ten tu plonybiu ir nesuprantu dar iki galo, bet tu pati viska puikiai aprasei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerida: 28 liepos 2008 - 17:50
Sveikos 4u.gif Na man siendien nepasiseke blush2.gif Iseigine, tai pas drauge ledu pakapojom. Bet prisipirkau produktu. prisiviriau grikiu kose i darba nestis ir nuo ryt rimtai startuoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kur pradinge? Tikiuosi laikotes? cool.gif

As tai siandien sekmingai. Skaniai valgau ir alkis visai nekamuoja thumbup.gif Pirma diena laikau uzskaityta thumbup.gif Ziuresiu, kaip seksis toliau bigsmile.gif

Kaip sekasi jums?????
Atsakyti
Merginos, as kadangi neturiu knygeles, tai noreciau jusu paklausti, del kcal. Ar tikrai visai nereikia riboti kcal ir uztenka tik GI ziuret?

As primeciau, kad man kcal tai visai nedietiskai gavosi g.gif labai laukiu jusu atsakymo bigsmile.gif
Atsakyti
labukas..

reik man prasivalyt, tai uo ryt laikaus biski grikiu dietos...uzsimerkiau grikiu ir ziuresiu kiek dienu istemsiu..tikiuosi bent 5 islaikyt..o paskui grisiu prie monciu..

Del kaloriju, tai nu kiek skaiciau tai skao nereik riboti..
Atsakyti
Sveikos!
o man grikiai nelabai padejo. Gal beda, kad megstu juos, tai kirtau sau i sveikata lotuliukas.gif nors organizmas issivale, tas tai taip. Dabar dar negyvenu pagal Monti, riboju maisto kieki, daugiau geriu skysciu, porcijas mazinu valgiu, bet nederinu specialiai. Noriu, kad skrandis priprastu prie mazesniu porciju. Tada pradesiu pagal Monti. Negaliu vienu metu dvieju dalyku daryt biggrin.gif stai tokia mano ispazintis bigsmile.gif
Atsakyti