Na bet nepatinka man ir dabartine mano plauku spalva, kazkoks vario atspalvis... Kaip ji galima panaikint? Gal tie dazantys balzamai padetu zaliuose buteliukuose kur buna eurokose pirkt? kiek zinau, juodi ir raudoni atspalviai sunkiausiai issiima, na bet negaliu apsiprast, manau kaskart plaunant galva spalva taps vis sviesiau morkine...
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 25, 05:06)
Ojej? O labai trumpai?
siaubas, kaip baisu dabar paciai eit kazka daryt, nors mano nera ilgi, bet irgi planuose ju atsiauginimas yra...

Ne, ne labai trumpai, visumoj gal iki smakro liko.. Bet pas mane buvo iškarpyti, t
ai viršutinius sluoksnius irgi teko trumpint, tai jie trumpoki. Dabar jau auginsiu kažkaip, net nežinau, ką ir bedaryt, bijau vėl kokia mėlyna nepalikt

QUOTE(Manija69 @ 2008 08 24, 10:26)

kaip sekesi?

Vitutexe Paskelbta Šiandien, 18:05
Aš eisiu antradienį , sakai pakenkė?Labai? Biški baisu,bet būtent, man ir jau juoda atsibodo , tik nezinau kokia spalva pasirinkti dabar
kaip sekesi?
Aš eisiu antradienį , sakai pakenkė?Labai? Biški baisu,bet būtent, man ir jau juoda atsibodo , tik nezinau kokia spalva pasirinkti dabar
kaip sekesi?
Na aš ir jau ne juoda

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 26, 09:46)
imesk fotkytes idomu paziuret

QUOTE(Manija69 @ 2008 08 26, 20:23)
Na aš ir jau ne juoda
. Spalva plauku ruda, bet bijau,kad nepradėtų plautis
, tada būsiu ryžavota
. Tikiuosi ne
, o plaukučiai irgi švelnūs, daug nenualino, man atrodo tokie kokie ir buvo 

O plaukai kokio tamsumo rudi? Isvis be atspalvio gavosi? Pas mane kazkoks varis, erzina db labai

QUOTE(fresh @ 2008 08 27, 09:12)
Man irgi iš pradžių buvo kažkoks vario atspalvis, bet po poros mėnesių iš naujo nusidažiau plaukus rudai ir neliko jo.
dziugi naujiena tada, aciu uz info

Ydomu kaip bus po plovimo,dabar ir pas mane kai kur rudesni,kai kur vario atspalvio
. Aš ir jau galvoju,kad reiks dažyti kokia spalva ant viršaus, tik galvoju,jei dar pašviesinti,ar nesigausiu auksinė???

QUOTE(Manija69 @ 2008 08 27, 18:36)
Ydomu kaip bus po plovimo,dabar ir pas mane kai kur rudesni,kai kur vario atspalvio
. Aš ir jau galvoju,kad reiks dažyti kokia spalva ant viršaus, tik galvoju,jei dar pašviesinti,ar nesigausiu auksinė??? 

Dabar manau kenktu bet koks dazymas, reiketu truputeli palaukt, nors paciai noris kazka irgi daryt... gal bandyt sviesiai rudus det dazus be raudono atspalvio, bet abejoju, ar tas vario atspalvis taip ims ir pranyks, gal reikia palaukt kol bent kiek pasiplaus spalva...

QUOTE(Manija69 @ 2008 08 27, 18:36)

Na bandet gal ka nors?

as siandien paskutini karta einu sviesint