Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

Na bet nepatinka man ir dabartine mano plauku spalva, kazkoks vario atspalvis... Kaip ji galima panaikint? Gal tie dazantys balzamai padetu zaliuose buteliukuose kur buna eurokose pirkt? kiek zinau, juodi ir raudoni atspalviai sunkiausiai issiima, na bet negaliu apsiprast, manau kaskart plaunant galva spalva taps vis sviesiau morkine...
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 25, 05:06)
Ojej? O labai trumpai? verysad.gif  siaubas, kaip baisu dabar paciai eit kazka daryt, nors mano nera ilgi, bet irgi planuose ju atsiauginimas yra...

Ne, ne labai trumpai, visumoj gal iki smakro liko.. Bet pas mane buvo iškarpyti, t
ai viršutinius sluoksnius irgi teko trumpint, tai jie trumpoki. Dabar jau auginsiu kažkaip, net nežinau, ką ir bedaryt, bijau vėl kokia mėlyna nepalikt biggrin.gif O gal dabar dažysiu tamsiau, ir nuaugusius pilkuosius nukirpus balinsiu, net nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 24, 10:26)
bigsmile.gif Aš eisiu antradienį thumbup.gif , sakai pakenkė?Labai? g.gif Biški baisu,bet būtent, man ir jau juoda atsibodo ax.gif , tik nezinau kokia spalva pasirinkti dabar rolleyes.gif

kaip sekesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Vitutexe Paskelbta Šiandien, 18:05
  QUOTE(Manija69 @ 2008 08 24, 10:26)
Aš eisiu antradienį  , sakai pakenkė?Labai?  Biški baisu,bet būtent, man ir jau juoda atsibodo  , tik nezinau kokia spalva pasirinkti dabar

kaip sekesi? 

Na aš ir jau ne juoda bigsmile.gif . Spalva plauku ruda, bet bijau,kad nepradėtų plautis doh.gif , tada būsiu ryžavota unsure.gif . Tikiuosi ne lotuliukas.gif , o plaukučiai irgi švelnūs, daug nenualino, man atrodo tokie kokie ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 26, 09:46)
Ir sumokejau 60 lt (!) thumbup.gif aciu uz sveikinimus yahoo.gif  4u.gif  4u.gif

imesk fotkytes idomu paziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 26, 20:23)
Na aš ir jau ne juoda bigsmile.gif . Spalva plauku ruda, bet bijau,kad nepradėtų plautis doh.gif , tada būsiu ryžavota unsure.gif . Tikiuosi ne lotuliukas.gif , o plaukučiai irgi švelnūs, daug nenualino, man atrodo tokie kokie ir buvo thumbup.gif

O plaukai kokio tamsumo rudi? Isvis be atspalvio gavosi? Pas mane kazkoks varis, erzina db labai doh.gif
Atsakyti
Man irgi iš pradžių buvo kažkoks vario atspalvis, bet po poros mėnesių iš naujo nusidažiau plaukus rudai ir neliko jo.
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 08 27, 09:12)
Man irgi iš pradžių buvo kažkoks vario atspalvis, bet po poros mėnesių iš naujo nusidažiau plaukus rudai ir neliko jo.

dziugi naujiena tada, aciu uz info 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Ydomu kaip bus po plovimo,dabar ir pas mane kai kur rudesni,kai kur vario atspalvio rolleyes.gif . Aš ir jau galvoju,kad reiks dažyti kokia spalva ant viršaus, tik galvoju,jei dar pašviesinti,ar nesigausiu auksinė??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 27, 18:36)
Ydomu kaip bus po plovimo,dabar ir pas mane kai kur rudesni,kai kur vario atspalvio rolleyes.gif . Aš ir jau galvoju,kad reiks dažyti kokia spalva ant viršaus, tik galvoju,jei dar pašviesinti,ar nesigausiu auksinė??? doh.gif

Dabar manau kenktu bet koks dazymas, reiketu truputeli palaukt, nors paciai noris kazka irgi daryt... gal bandyt sviesiai rudus det dazus be raudono atspalvio, bet abejoju, ar tas vario atspalvis taip ims ir pranyks, gal reikia palaukt kol bent kiek pasiplaus spalva... g.gif jei ka sumastysit, pasidalinkit idejomis, kazkaip nesmagiai dabar man tokie plaukai ziurisi...
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 27, 18:36)

Na bandet gal ka nors? ax.gif
Atsakyti
as siandien paskutini karta einu sviesint bigsmile.gif
Atsakyti