Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(Manija69 @ 2008 08 29, 20:37)
Oi nea lotuliukas.gif , jau miltelių gana, šiaip kokiais kreminiais dažais šviesinti. Kad patamsinti tai tikrai greit galima, tikiu. Bet ydomu kaip su šviesinimu??? g.gif

o ar imanoma paprastais dazais pasviesinti plauka? blink.gif kazkaip nemanau... verysad.gif neteko girdet..
Atsakyti
Vitutexe Paskelbta Šiandien, 20:43
  QUOTE(Manija69 @ 2008 08 29, 20:37)
Oi nea  , jau miltelių gana, šiaip kokiais kreminiais dažais šviesinti. Kad patamsinti tai tikrai greit galima, tikiu. Bet ydomu kaip su šviesinimu???

o ar imanoma paprastais dazais pasviesinti plauka?  kazkaip nemanau...  neteko girdet..

Tai va, nežinau rolleyes.gif , gal ir nepašviesinsi.... ax.gif
Atsakyti
Tai va... tuo labiau dazytu... nebent...gal dabar padetu tie lengvi dazu nuemejai, kuriais man bande nuimt juodus dazus, bet tik saknys nusieme? jie tikrai nekenkia, man kai bande nuimt, jokio salutinio poveikio nebuvo, plaukai net labiau blizgejo rolleyes.gif
Atsakyti
Ydomu su tais nuėmėjais, klausiau kirpykloje kirpėjos,apie tuos skystus spalvos nuėmėjus,sakė viena dažė,bet po kurio laiko plaukai vėl tokios pačios spalvos kaip buvo pasidarė g.gif . Bet manau ir beamoniakiniai dabar nepakenktų,aišku spalvą pakeistų tik tamsesni dažai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 30, 10:25)
Ydomu su tais nuėmėjais, klausiau kirpykloje kirpėjos,apie tuos skystus spalvos nuėmėjus,sakė viena dažė,bet po kurio laiko plaukai vėl tokios pačios spalvos kaip buvo pasidarė  g.gif . Bet manau ir beamoniakiniai dabar nepakenktų,aišku spalvą pakeistų tik tamsesni dažai rolleyes.gif

Na kaip jie gali tokios pacios spalvos pasidaryt... man kai nueme su tuo skystu nuemeju, tai tik arciau saknu plaukai nusieme, bet gavosi tokie ryzi kaip ir su milteliais nuemus, tai nemanu, kad spalva gali begrizt i pradine, bet uztat dazus ant galvos laikyt tereikia apie 10 min, nes nuo to nuemejo plauku zvyneliai atsiveria ir labai greitai viska pasisavina... jei nori dar sviesesniu, vien dazai tikrai nepades...o as nebenoriu nei tamsint nei sviesint, tik atspalvi pakeist, bet dar nervina, kad jie dabar netolygiai nudazyti, kai kur tamsiau, kai kur sviesiau... doh.gif
Atsakyti
Ai nežinau, bet man taip kirpėja pasakojo blush2.gif .
O man ir su milteliais kada blondavo labai trumpai laikė,gal 5 min ir perplaudinėjo su vandeniu,ir ne grynus miltelius naudojo,o per pusę su šampūnu, tai ir plaukučiams nieko blogo nenutiko. Bent man taip atrodo mirksiukas.gif . Nu jo, o ta ryškų atspalvį aš ir neisivaizduoju kaip reiktų panaikinti schmoll.gif , bet man tai geriau toks,negu būtų raudonas. Nes dabar vis spalva arčiau natūralaus atspalvio, o raudoni plaukai man biauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 30, 16:13)
Ai nežinau, bet man taip kirpėja pasakojo blush2.gif .
O man ir su milteliais kada blondavo labai trumpai laikė,gal 5 min ir perplaudinėjo su vandeniu,ir ne grynus miltelius naudojo,o per pusę su šampūnu, tai ir plaukučiams nieko blogo nenutiko. Bent man taip atrodo mirksiukas.gif . Nu jo, o ta ryškų atspalvį aš ir neisivaizduoju kaip reiktų panaikinti schmoll.gif , bet man tai geriau toks,negu būtų raudonas. Nes dabar vis spalva arčiau natūralaus atspalvio, o raudoni plaukai man biauru doh.gif

na gal ir taip, bet ir toks atspalvis man nenaturalus atrodo, kai pacios plaukai tokie lietuviskai rudi su pelenu atspalviu doh.gif va va tik 5 min, o man tai ilgai laike... kol visa galva istepe, pirmi plaukai, kuriuos tepe, jau buvo balti doh.gif tai tokia nevienoda dabar visa galva unsure.gif na bet jau po truputi apsiprantu, gal ir pakentesiu, kol plaukas atsigaus, ir tada dazysiu.. o kiek sumokejai uz procedura, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
Man kartą irgi šviesino plaukus vietinėj kirpykloje,tai taip pat tik šaknys ryžos buvo,o likę plaukai juodi doh.gif , jau dabar geriau. Tai ėjau pas savąją kirpėją į saloną,sumokėjau daug,bent jau man 140 litu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 30, 16:44)
Man kartą irgi šviesino plaukus vietinėj kirpykloje,tai taip pat tik šaknys ryžos buvo,o likę plaukai juodi doh.gif , jau dabar geriau. Tai ėjau pas savąją kirpėją į saloną,sumokėjau daug,bent jau man 140 litu verysad.gif

na as sumokejau 60 lt, bet va ir rezultatas atitinkamas, plaukai kaip reikiant pazaloti...na man dabar visos galvos juoduma nueme, bet ji ne nuo saknu pradejo, o nuo visu galiniu plauku, tai gale gavosi kazkiek sviesesni, bet gerai, kad bent jau as nematau tos savo nugaros, kaip ten viskas doh.gif Na 140 tikrai normaliai thumbup.gif as va 200 lt pries tai sumokejau, ir tik saknis tenueme, nieko galima sakyt nepadare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitutexe: 30 rugpjūčio 2008 - 15:50
Aš kai paskaičiau čia forume,kad moka po 300 - 400 lt už spalvos nuėmimą,tai net baisu pasidarė, iš kart puoliau klaust savo kirpėjos iek man tai kainuos. Aš plaukus dabar nusikirpus trumpai,nes susilyginti norėjau visus ir dabar jau auginu,tai daug dažų nereikėjo,bet vis tiek...Man tai pradžioje ant vienos sruogos bandė,gale,žiūrėjo,kaip spalva keičiasi,pamatė kad neblogai,tada tą sruogą nuplovė ir dažė likusius. Tai tikrai profesionaliai elgėsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 30, 20:09)
Aš kai paskaičiau čia forume,kad moka po 300 - 400 lt už spalvos nuėmimą,tai net baisu pasidarė, iš kart puoliau klaust savo kirpėjos iek man tai kainuos. Aš plaukus dabar nusikirpus trumpai,nes susilyginti norėjau visus ir dabar jau auginu,tai daug dažų nereikėjo,bet vis tiek...Man tai pradžioje ant vienos sruogos bandė,gale,žiūrėjo,kaip spalva keičiasi,pamatė kad neblogai,tada tą sruogą nuplovė ir dažė likusius. Tai tikrai profesionaliai elgėsi thumbup.gif

Na jau susidomejau, o kur cia tokiu kirpeju buna? ax.gif na taip, man vienoj kirpykloj siule spalva nuimt uz 350 lt blush2.gif dar neatradau kazkaip savo kirpejos, vis keiciu... blush2.gif
Atsakyti
su blykste:
http://public.fotki....picture016.html
be blykstes:
http://public.fotki....picture017.html
is priekio:
http://public.fotki....ai/picture.html
zinau, zinau spalva nelabai vienoda doh.gif labai nesilazdavokit ax.gif
Atsakyti