Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(Manija69 @ 2008 08 31, 16:02)
Džiaugiuosi Vitutexe, kad dabar šypsena tavo veide thumbup.gif
Turbūt aš irgi ilgai nelauksiu mirksiukas.gif  ir bandysiu kažką wub.gif

Aciu 4u.gif Tikiuos, ir tu greit ka sumastysi ir nebekankins plauku spalvos problemos, nors dabar dar turbut ilgai kankinsimes, kol isgausim mus visiskai tenkinancia spalva doh.gif
Atsakyti
Aciu  Tikiuos, ir tu greit ka sumastysi ir nebekankins plauku spalvos problemos, nors dabar dar turbut ilgai kankinsimes, kol isgausim mus visiskai tenkinancia spalva

Tai kaip dabar atrodo plaukučiai,kada išdžiuvo? Ar vistiek dar ne ta spalva kurios norėtum??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 31, 19:11)
Tai kaip dabar atrodo plaukučiai,kada išdžiuvo? Ar vistiek dar ne ta spalva kurios norėtum??? unsure.gif

As kaip ir tu noreciau kazko pilkai rudo, o jie vistiek turi toki silta atspalvi, kuris prie mano blyskios odos manau nelabai, man gal net labiau tinka saltesni atspalviai, dabar net mano zydros akys kazkaip keistai atrodo, ne taip kaip su juodais plaukais, va jei butu zalios ar rudos - kitas reikalas, o dabar... Na siaip esu patenkinta, nebus baisu ryt i gatve iseit, kaip anksciau buvo, bet vistiek dar ne tas g.gif ziuresiu kaip plausis tie dazai ir eisiu manau po kokio menesio i kirpykla, kad padarytu spalva tokia, kokios noriu blush2.gif Bet siuo metu esu kaip ir patenkinta savo siandieniniu dazymu, nes vaizdelis tikrai pagerejo rolleyes.gif Plaukai tokie siek tiek sviesesni gal uz sokolado spalva, siltas rudas atspalvis, bet ne ryzi thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš dažų mirksiukas.gif , bet dar biški palauksiu, nedažysiu,nežinau kiek iškesiu, bet jau pasiruošusi. Pirkau rudos spalvos,ydomu koks gausis atspalvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 01, 18:38)
Nusipirkau ir aš dažų mirksiukas.gif , bet dar biški palauksiu, nedažysiu,nežinau kiek iškesiu, bet jau pasiruošusi. Pirkau rudos spalvos,ydomu koks gausis atspalvis g.gif

O kokia spalva? sviesiai ar tamsiai ruda? gal ta spalva kaip nors vadinasi? bigsmile.gif ilgalaikiai? kokios firmos? o kaip plaunasi dazai, kuriais dabar nudazyta? man tai nubega toks morkinis vanduo g.gif
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buel @ 2008 09 01, 19:27)

ka cia dabar reiskia? blink.gif
Atsakyti
O kokia spalva? sviesiai ar tamsiai ruda? gal ta spalva kaip nors vadinasi?  ilgalaikiai? kokios firmos? o kaip plaunasi dazai, kuriais dabar nudazyta? man tai nubega toks morkinis vanduo

Aš kai plaunu tai truputį rusva nubėga spalva smile.gif
O dabar norėjau Loreal Cating pirkt, bet išsirinkau Garnier Nutrisse Cream Cocoa 4 Dark Brown dar plius buvo Maybelline tušas Lash Exspansion thumbup.gif Čia Droge cool.gif Ydomu kaip šie dažai,niekad nedažiau,o ir tušo niekad Maybelline neturėjau rolleyes.gif Bandysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 01, 21:11)
Aš kai plaunu tai truputį rusva nubėga spalva smile.gif
O dabar norėjau Loreal Cating pirkt, bet išsirinkau Garnier Nutrisse Cream Cocoa 4 Dark Brown dar plius buvo Maybelline tušas Lash Exspansion thumbup.gif Čia Droge  cool.gif Ydomu kaip šie dažai,niekad nedažiau,o ir tušo niekad Maybelline neturėjau rolleyes.gif Bandysim biggrin.gif

O nebijai kad per tamsus bus dazai? As emiau middle brown, ir taip gan tamsiai nusidaze, tamsiau nei ant pakelio buvo pavaizduota g.gif gal reikejo dazyt ilgalaikiais, nes va siandien pirmakart ploviau galva po dazymo, tai toks rudas vanduo nubego, baisu pasidare, kad greit nusiplaus, ir vel plaukai ryzoki pasidarys doh.gif
Atsakyti
Vitutexe Paskelbta Šiandien, 08:18
O nebijai kad per tamsus bus dazai? As emiau middle brown, ir taip gan tamsiai nusidaze, tamsiau nei ant pakelio buvo pavaizduota  gal reikejo dazyt ilgalaikiais, nes va siandien pirmakart ploviau galva po dazymo, tai toks rudas vanduo nubego, baisu pasidare, kad greit nusiplaus, ir vel plaukai ryzoki pasidarys

Ai žinau,kad kas ant dėžutės visai kitaip ant plaukų g.gif . Net neįsivaizduoju kokia spalva gausis,labai tikiuosi,kad tokia kokia parodyta thumbup.gif
Bet pasiplaus ir ta. O pas mane tai dabar visai nieko spalva,tokia tamsi šieno,jei labai prieš šviesą pažiūrėsi,tai tokia auksinė ax.gif Dar šampūną Wellos rudiems plaukams nusipirkau,tad pradėsim rudėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 02, 18:37)
Ai žinau,kad kas ant dėžutės visai kitaip ant plaukų g.gif . Net neįsivaizduoju kokia spalva gausis,labai tikiuosi,kad tokia kokia parodyta thumbup.gif
Bet pasiplaus ir ta. O pas mane tai dabar visai nieko spalva,tokia tamsi šieno,jei labai prieš šviesą pažiūrėsi,tai tokia auksinė ax.gif  Dar šampūną Wellos rudiems plaukams nusipirkau,tad pradėsim rudėti drinks_cheers.gif

Grazi spalva, tai gal nieko ir nekeisk ax.gif , o man po plovimo vel nuryzejo doh.gif
Atsakyti
Vitutexe Paskelbta Šiandien, 18:50

Grazi spalva, tai gal nieko ir nekeisk  , o man po plovimo vel nuryzejo

Pati nežinau kaip geriau blush2.gif , bet nejaukiai jaučiuosi su tokia spalva.Vistiek ne tai ko norėtusi, bet faktas tas,kad svarbiausia jau ne juoda mirksiukas.gif . O tu sakai vėl ryžėji? tai ką galvoji daryti?Dažysi tamsiau?
Atsakyti