Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

Na, pasviesino truputi plaukucius :

http://public.fotki.com/aiwa19/as/

cia nuotraukos pries menesi ir po vakar rolleyes.gif

Kirpeja atsisako sviesinti milteliais, nes nenori suvaryti plauku - taip kad sviesesiu dar koki pusmeti unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 18 lapkričio 2008 - 14:49
QUOTE(Hottea @ 2008 11 18, 16:47)
Na, pasviesino truputi plaukucius :

http://public.fotki.com/aiwa19/as/

cia nuotraukos pries menesi ir po vakar rolleyes.gif

Kirpeja atsisako sviesinti milteliais, nes nenori suvaryti plauku - taip kad sviesesiu dar koki pusmeti unsure.gif

uoj jau kaip atsvesejai 4u.gif bigsmile.gif
nepyk, bet tamsus man graziau atrode ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nepykstu, nes tada tektu pykti ant visu mano draugu (visi tvirtina, kad tamsus graziau), tik mama dziaugiasi, kuri uzkietejusi blondine biggrin.gif

Planuoju "nusvieseti" ir po kokiu metu vel tamsinsiu - kai kirpeja saugo plauka, tai taip palaipsniui keisti spalva visai smagu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 18 lapkričio 2008 - 14:52
QUOTE(Hottea @ 2008 11 18, 15:52)
Nepykstu, nes tada tektu pykti ant visu mano draugu (visi tvirtina, kad tamsus graziau), tik mama dziaugiasi, kuri uzkietejusi blondine biggrin.gif

Planuoju "nusvieseti" ir po kokiu metu vel tamsinsiu - kai kirpeja saugo plauka, tai taip palaipsniui keisti spalva visai smagu ax.gif

Sveikintina tai, kad megsti keistis thumbup.gif Tavo plaukas linkes siaustis, ar nuotraukoj tik taip atrodo? Toks kietas labai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 11 18, 22:25)
Sveikintina tai, kad megsti keistis thumbup.gif  Tavo plaukas linkes siaustis, ar nuotraukoj tik taip atrodo? Toks kietas labai atrodo g.gif

as ta pati pagalvojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Hottea, o kiek dar ruosiesi sviesint? as manau, dar vienu tonu sviesesnius ir uztektu. jau dabar beveik blondynka biggrin.gif pamenu kaip vos neprisiekinejai, kad blondine nenori but ir nebusi tongue.gif ir beje su kokiais dazais daze plaukus gal zinai?
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 18, 15:50)
uoj jau kaip atsvesejai  4u.gif  bigsmile.gif
nepyk, bet tamsus man graziau atrode  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif daug geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 18, 23:49)
drinks_cheers.gif daug geriau  biggrin.gif

skonio reikalas mirksiukas.gif kadaise ir as buvau blondine... ir man baisiausiai netiko doh.gif tamsi spalva visada tiko ir patiko mirksiukas.gif del to gal as ir uz tamsias blush2.gif aisku jei zmogui tinka sviesi, tai labai gerai tongue.gif svarbu paciam patinka 4u.gif
Atsakyti
Aga, mano plaukas labai storas ir reikia nuolat drekinti kaukemis - ypac dbr, po sviesinimo unsure.gif

Siaip nesu tokia sviesi, kaip nuotraukose - manau, cia blicas kiek sviesiau paeme g.gif

Taip, tikrai sakiau, kad nebusiu blondine - bet taip noriu pasikeisti lotuliukas.gif O spalvos pakeitimas - lengviausias budas kai jau sau atsibosti blush2.gif
Ziemai planuoju "numesti tuos papildomus 5 metus", kuriuos prideda tamsi plauku spalva biggrin.gif

Dazu pav neisidemejau - "Lerdi" lyg - italiski g.gif

Atsakyti
Keliu tema 4u.gif

Gal gali man papasakoti isbandziusi mano planuojama dalyka - dazyma placiomis sruogomis peroksidu ant jau dazytu plauku? g.gif
Kadaise man sviesino smulkiomis sruogomis naturalius plaukus, bet neisivaizduoju, kas gautusi siuo atveju unsure.gif

Nes su tais augaliniais per 10 metu nenusviesesiu doh.gif
Atsakyti
pries puse metu sviesinau plaukus is juodos i sviesiai ruda spalva. doh.gif
kirpykloje mane daze du kartus. Pirma silpnu peroxidu pasviesino plaukus keliais tonais. (nelabai pavyko graziai pasviesinti), ir iskart daze sviesiai ruda spalva. Dziaugiausi tik del to, kad pavyko pagaliau plaukus pasviesinti, galiukai tapo zymiai sviesesni (nes galiukai visada buvo juodi). bet ta ruda spalva nusiplove po savaites ir buvau labai nelygiai dazyta rudai-ryzai doh.gif (ko noret....)
paskui keleta kartu teko dazyti plaukus rudai, kol pagaliau isigere ta spalva ir taip greit nenusiplauna.
tiesa, plaukai issausejo, ir pradejoluzineti. Daugiau plauku nedazusiu juodai schmoll.gif nes vel reikes sviesinti
Atsakyti
Tai jau faktas, kad be plauku kaukes negalesiu gyventi po sviesinimo peroksidu verysad.gif Nors ir taip dbr kaukes tepimas - kaip dantu valymas - butinybe tapo smile.gif

Tik kazin, ar sutiks kirpeja deti man sruogas su peroksidu - sako, nenoriu plauku gadinti... o jei as uzsimaniau buti blondine lotuliukas.gif gi nenusmuks plaukai... cool.gif
Atsakyti