Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

aš irgi nuo rugpjūčio po truputį virstu blondine (iš labai tamsiai rudos, kurią dauguma vadindavo juoda). Dažė mane sruogelėmis 3 kartus. Matyt pačio plauko toks pigmentas, kad to ryžumo kaip ir nebuvo, iškart gelsva-balkšva ax.gif Na, aš vis dar esu kiek marga, bet man gražu, o ir aplinkiniams irgi. Iš esmės vaizdas šviesus, tik prie šaknų tamsiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 07 lapkričio 2008 - 16:24
Per durna galva buvau blondine-juoda-blondine blush2.gif Kai kuriose vietose tokia karameline spalva, ir niekaip nenuima, jau turi nuaugt... Bet kad kai buvo juodi plaukai, tokie visai kitokie - slidus, malonus... Bet negaliu as be baltapukes galvos... Nors plaukai tragiski verysad.gif Nepadeda nei aliejai, nei kaukes, niekas verysad.gif Mano durnas plaukas, visad toks buvo, o dar as ji kankinu dazymais ir tiesinimais verysad.gif Jau ziurejau peruka, bet gal dar pekentesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2008 11 08, 23:48)
Per durna galva buvau blondine-juoda-blondine  blush2.gif Kai kuriose vietose tokia karameline spalva, ir niekaip nenuima, jau turi nuaugt... Bet kad kai buvo juodi plaukai, tokie visai kitokie - slidus, malonus... Bet negaliu as be baltapukes galvos... Nors plaukai tragiski  verysad.gif  Nepadeda nei aliejai, nei kaukes, niekas  verysad.gif Mano durnas plaukas, visad toks buvo, o dar as ji kankinu dazymais ir tiesinimais  verysad.gif  Jau ziurejau peruka, bet gal dar pekentesiu  doh.gif

Netikiu, kad nepadetu kaukes blink.gif Tiesiog reikia sistemingai naudoti - per savaite 3-4 kartus pradzioje ir taip menesi, po to 2-3 kartus per savaite dar menesiuka - tik reikia nepatingeti zaistis - ir meski tiesintuva lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 08, 22:28)
Netikiu, kad nepadetu kaukes blink.gif  Tiesiog reikia sistemingai naudoti - per savaite 3-4 kartus pradzioje ir taip menesi, po to 2-3 kartus per savaite dar menesiuka - tik reikia nepatingeti zaistis - ir meski tiesintuva lauk biggrin.gif

Matai, mano plaukai jau mire, o mirusiu neprikelsi (kirpejos zodziai)... Kauke dedu po kiekvieno plovimo, turiu ir is kirpyklos, ir gliss kur, ir garnier baigiau neseniai - tik tiek, kad garnier toks zalias skaniai kvepedavo ir padedavo issukuot, o gliss kur schmoll.gif o be tiesintuvo isvis liutas as verysad.gif uzburtas ratas verysad.gif
Atsakyti
keune kaukytes turetu padet pabandyk as visa linija is keunes nusipirkau man padejo ir aisku nepagailek nukirpt ,pamatysi atsigaus iskart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 08, 23:25)
keune kaukytes turetu padet pabandyk as visa linija is keunes nusipirkau man padejo ir aisku nepagailek nukirpt ,pamatysi atsigaus iskart smile.gif

Mane jau gerai apkirpo, kiek tik imanoma verysad.gif kur man rasti keune kaukiu? 4u.gif ju tikriausiai daug, kaip issirinkti? ir kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 09, 00:28)
Netikiu, kad nepadetu kaukes blink.gif  Tiesiog reikia sistemingai naudoti - per savaite 3-4 kartus pradzioje ir taip menesi, po to 2-3 kartus per savaite dar menesiuka - tik reikia nepatingeti zaistis - ir meski tiesintuva lauk biggrin.gif

kaip jau ir sake, nepades jokios kaukes kai plaukas nudegintas 'negyvas'. vienintele iseitis - nukirpti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 09 lapkričio 2008 - 11:50
Mano plaukai panasus kaip Bittersweetr avatare, kaip barbes smile.gif Butu juokinga jei nebutu graudu..
Ir viskas tik is noro but graziai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2008 11 09, 13:58)
Mano plaukai panasus kaip Bittersweetr avatare, kaip barbes smile.gif Butu juokinga jei nebutu graudu..
Ir viskas tik is noro but graziai  verysad.gif

cia ne barbe schmoll.gif

spalva tokia? mmm nu jo tada nekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2008 11 09, 11:59)
cia ne barbe schmoll.gif

spalva tokia? mmm nu jo tada nekas g.gif

O kas? biggrin.gif
Spalva balta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 11 07, 16:22)
aš irgi nuo rugpjūčio po truputį virstu blondine (iš labai tamsiai rudos, kurią dauguma vadindavo juoda). Dažė mane sruogelėmis 3 kartus. Matyt pačio plauko toks pigmentas, kad to ryžumo kaip ir nebuvo, iškart gelsva-balkšva  ax.gif Na, aš vis dar esu kiek marga, bet man gražu, o ir aplinkiniams irgi. Iš esmės vaizdas šviesus, tik prie šaknų tamsiau  smile.gif

labai idomu butu foto
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2008 11 09, 14:00)
O kas?  biggrin.gif
Spalva balta  wub.gif

avatare tai spalva klaikiai geltona biggrin.gif nu bet ir balta man nepatinka... rolleyes.gif
Atsakyti