man kirpeja sake, kad po spalvos nuemimo butina iskart dazyti plaukus, nes kitaip po plovimo vel bus tokia spalva kaip pries nuemima

QUOTE(anilevea @ 2008 12 07, 15:02)
man kirpeja sake, kad po spalvos nuemimo butina iskart dazyti plaukus, nes kitaip po plovimo vel bus tokia spalva kaip pries nuemima 

na va, o manes kirpeja neperspejo... dabar jau aisku del ko

QUOTE(sandrul @ 2008 12 07, 12:12)
xem, na man tai su dazu nuemeju nepasiseke atsikratyti juodos plauku spalvos... na is pradziu rezultatas buvo toks: ryzos saknys, galiukai tamsesni sokoladiniai... taciau tuo metu nedaziau plauku, nes pagalvojau, kad tik plika dar nelikciau, o ir kirpeja patare dar kuri laika palaukti
taigi, praejus savaitei laiko as vel patapau juoda... na nedaziau daugiau plauku, tiesiog gal atsiplove ta spalva ir viskas...
tad nusprendziau atsiauginti naturalius plaukucius nei dazyt ar splava nuiminet 

O koky nuemeja naudojo?

QUOTE(sandrul @ 2008 12 07, 13:12)
xem, na man tai su dazu nuemeju nepasiseke atsikratyti juodos plauku spalvos... na is pradziu rezultatas buvo toks: ryzos saknys, galiukai tamsesni sokoladiniai... taciau tuo metu nedaziau plauku, nes pagalvojau, kad tik plika dar nelikciau, o ir kirpeja patare dar kuri laika palaukti
taigi, praejus savaitei laiko as vel patapau juoda... na nedaziau daugiau plauku, tiesiog gal atsiplove ta spalva ir viskas...

Na reikia rinktis gerą dažų ploviklį, aš tą kur parodžiau jis visiškai neima natūralaus plauko pigmento, galvą tepliojausi visą o šaknys liko ataugusios mano natūralios spalvos, nei ryžos nei ką.
Papildyta:
QUOTE(ingridatita @ 2008 12 06, 22:46)
siulyciau kreiptis pas kirpeja,nes namu saviveikla dazniausiai buna labai skaudi.sugadinti plaukus gali per pusvalandi,o atstatyti per metus ir daugiau.nes kaip kuriu mergaiciu siulymai nera tobuli,kas tinka vienam visiskai netinka kitokiam plaukui.spalvos nuemejai nera ten toks aukselis
kazkas net siulo po keleta kartu ta procedura atlikti.....ziauru 

Na matei mano foto aukščiau, panašu kad tie mano blyzgantys plaukai labai jau neatlaikė gal kokių 5 procedūrų tokių????

QUOTE(sandrul @ 2008 12 07, 14:12)

Bet jei naturali spalva - pelenu

tai noriu dar pasitikslint,po dažų nuėmėjo reikia iškart dažyt plaukus ar ne?

QUOTE(Inga&Vikute @ 2008 12 11, 19:23)
butinai, tik reikia rinktis 3-4 tonais sviesiasne spalva nuo norimos spalvos. ( jei nori 6 lygio , tai rinkis 9 -10). nes dazai linke tamseti po spalvos isemimo , ir poto gali vel labai tamsi patapti.
As ilga laika buvau sokoladine poto kelis menesius daziau svieseniais dazais.
kai pas kirpeja taremes ka darom su plaukais ir pasakiau kad noriu buti blondine, mane greitai supakavo, nueme pigmenta, o po to daze augaliniais dazais. tie plaukai kur buvo dazyti ne sokoladu prie saknu , visai sviesus, o galai tokie voveriski. Vaizdas visai geras, bet pats plaukas tai mirtis
jei butu ilgi plaukai tai buciau verkus savaite, bet kai trumpi tai labai guodziau kad ataugs greitai.
Kaune Mickeviciaus gatveje pirkau tokias ampules plauko strukturai atstatyti. labai padejo. Isiplovus plaukus ta skysti reika tepti ant plauko, po 15 min isskalauti, mano trumpiems plaukas vienos ampules porai kartu uzteko. Be tos priemones plaukai kaip tarybiniu leliu budavo tokie siurkstus, net siugzda kai i rankas paimi
kai pas kirpeja taremes ka darom su plaukais ir pasakiau kad noriu buti blondine, mane greitai supakavo, nueme pigmenta, o po to daze augaliniais dazais. tie plaukai kur buvo dazyti ne sokoladu prie saknu , visai sviesus, o galai tokie voveriski. Vaizdas visai geras, bet pats plaukas tai mirtis

Kaune Mickeviciaus gatveje pirkau tokias ampules plauko strukturai atstatyti. labai padejo. Isiplovus plaukus ta skysti reika tepti ant plauko, po 15 min isskalauti, mano trumpiems plaukas vienos ampules porai kartu uzteko. Be tos priemones plaukai kaip tarybiniu leliu budavo tokie siurkstus, net siugzda kai i rankas paimi

is pradziu daziau plaukus juodai. grazu, bet nusibodo trejus metus tokiai pat vaiksciot, juo labiau, kai juoda, nelabai ka pakeisi. taigi nutariau po truputi naikinti ta juoduma. Is pradziu, kirpeja siule nuimt visa spalva (tik nzn su kokia priemone), o paskui visgi nusprendem po truputi dazyti tamsiai tamsiai rudais dažais, kuriuose mazai oksidanto (ar kazko..). taigi per puse metu nuaugo daugiau kaip puse plauku, jie pas mane siek tiek zemiau peciu. buvo dazoma tik saknys, o neseniai nudaze visa galva. dbr as jau nebe juoda, o tamsiai ruda. dazai pasiplauna po truputi. na bet mano pacio naturali spalva ruda, irgi tamsi, bet ne tokio atspalvio, kokiu dazau. jei kas sviesiaplauke, tai bus sunkiau aisku nuimt ta juoduma
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 11, 20:32)
As ilga laika buvau sokoladine poto kelis menesius daziau svieseniais dazais.
jei butu ilgi plaukai tai buciau verkus savaite, bet kai trumpi tai labai guodziau kad ataugs greitai.

As labai plaukus atgaivinau su Schwarzkopf professional BC linijos kauke-ekstraktu. Buna mazuose pakeliuose po 15 ml, vienas toks kainuoja 4 lt kirpyklos prekese ir 7 lt Sarmoj. Labai atstato plauka, tik negalima kas karta naudoti, nes labai stipri. Taip pat darausi naturalia kauke su kiausinio tryniu, medum, alyvuogiu aliejum, irgi super padejo

QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 12, 00:47)
As labai plaukus atgaivinau su Schwarzkopf professional BC linijos kauke-ekstraktu. Buna mazuose pakeliuose po 15 ml, vienas toks kainuoja 4 lt kirpyklos prekese ir 7 lt Sarmoj. Labai atstato plauka, tik negalima kas karta naudoti, nes labai stipri. Taip pat darausi naturalia kauke su kiausinio tryniu, medum, alyvuogiu aliejum, irgi super padejo
Dar turiu gydomajy atstatanty Lakme kondicionieriu is nuo saules linijos, puikiai atkibina plaukus, lengvai issisukuoja. O dabar trumpai pakirpau plaukus, nureziau labiausiai pazeistus galus, tai ir nekrenta plaukai kaip anksciau, ir atsigavo galiukai, o toliau dazau tik saknis 

gal gali ideti foto tos kaukes - ekstrakto ish BC serijos?

QUOTE(princesee @ 2008 12 11, 22:59)