Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

ir aš mąstau, kad noriu nuiminėt juodumą savo... Bet reiks palūkėt, nes kol dažyt reiks, bet kur rast kirpėją, kuri neatkalbėtų nuo spalvos nuėmimo, ir nebambėtų.. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na o mano juodos plauku spalvos nueminejimas baigesi margumynais biggrin.gif bandziau tai daryti du kartus. Pirmaji karta laukdama kol ta spalva "nusiims" jau maniau pavyko, nes plaukai dar budami istepti tuo smirdaliuku tikrai atrode graziai sokoladiniai rudi blush2.gif bet kai nusiploviau...saknys ryzos, galai rudi, o plauko vidurys juodas blink.gif na galvoju antra karta bandysiu tik vidury tepti, kad likes juodumas susivienodintu su kitais plaukais. Tai po antrojo bandymo niekas nepasikeite, kaip likau marga taip ir likau smile.gif tik va nezinojau kad plaukus butina iskarto dazyti kita spalva. Tai ir galvojau visa sy laika dabar kodel tie mano galai ir saknys nutamsejo , o nebe ryzi yra.
Nzn , gal reiks dar karta bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2008 12 12, 11:41)
Sveikos 4u.gif

na o mano juodos plauku spalvos nueminejimas baigesi margumynais biggrin.gif bandziau tai daryti du kartus. Pirmaji karta laukdama kol ta spalva "nusiims" jau maniau pavyko, nes plaukai dar budami istepti tuo smirdaliuku tikrai atrode graziai sokoladiniai rudi blush2.gif  bet kai nusiploviau...saknys ryzos, galai rudi, o plauko vidurys juodas blink.gif  na galvoju antra karta bandysiu tik vidury tepti, kad likes juodumas susivienodintu su kitais plaukais. Tai po antrojo bandymo niekas nepasikeite, kaip likau marga taip ir likau smile.gif tik va nezinojau kad plaukus butina iskarto dazyti kita spalva. Tai ir galvojau visa sy laika dabar kodel tie mano galai ir saknys nutamsejo , o nebe ryzi yra.

atsargiau su tokiais bandymais.manau geraiu nueiti pas profesionalia kirpeja ir ji sutvarkys jusu plaukuciu spalva. mirksiukas.gif as tu tokiais eksperimentais susigadinau plaukus,tai tiek vargelio turejau kol tagaivinau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2008 12 12, 11:41)
Sveikos 4u.gif

na o mano juodos plauku spalvos nueminejimas baigesi margumynais biggrin.gif bandziau tai daryti du kartus. Pirmaji karta laukdama kol ta spalva "nusiims" jau maniau pavyko, nes plaukai dar budami istepti tuo smirdaliuku tikrai atrode graziai sokoladiniai rudi blush2.gif  bet kai nusiploviau...saknys ryzos, galai rudi, o plauko vidurys juodas blink.gif  na galvoju antra karta bandysiu tik vidury tepti, kad likes juodumas susivienodintu su kitais plaukais. Tai po antrojo bandymo niekas nepasikeite, kaip likau marga taip ir likau smile.gif tik va nezinojau kad plaukus butina iskarto dazyti kita spalva. Tai ir galvojau visa sy laika dabar kodel tie mano galai ir saknys nutamsejo , o nebe ryzi yra.

Tai gal tiesiog kai pati dažiaisi neužsidėjai normaliai masės ant plaukučių vidurio, o kokiais nusiiminėjai?
Atsakyti
O as jau beveik sviesi po 5 dazymu (sumoje) - esu patenkinta ir aplinkiniams patinka, nes sruogos medaus spalvos, o pagrindo plaukai - sviesi karamele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 12, 19:23)
O as jau beveik sviesi po 5 dazymu (sumoje) - esu patenkinta ir aplinkiniams patinka, nes sruogos medaus spalvos, o pagrindo plaukai - sviesi karamele wub.gif

a kur foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 12, 18:23)

Nu prašom pasirodyti kaip jums sekėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 12, 17:23)

nu va, pasiekei savo thumbup.gif laukiam foto, o man dar ydomu, kaip tave daze paskutiny karta? Ar taip pat kaip visada, ar kazka naujo bande? 4u.gif
Atsakyti

As jau treti metai palengva sviesinu plaukus, visa laika budavau juoduke, na o db i blondine panasesne, ax.gif

tiesiog kas kiek laiko vis imaisau sviesias sruogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 12, 13:44)
Tai gal tiesiog kai pati dažiaisi neužsidėjai normaliai masės ant plaukučių vidurio, o kokiais nusiiminėjai?

Ne pati daziau, drauge daze, taciau manau , kad uztepe gerai, taciau mano plaukai is prigimties beveik ir taip juodi, ir dazydavau juodai kokius 5 metelius tai galbut tas dazas jau smarkiai ysigeres 4u.gif o nueminejom tai su Brelill ar kazkaip panasei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 12, 23:38)
nu va, pasiekei savo thumbup.gif  laukiam foto, o man dar ydomu, kaip tave daze paskutiny karta? Ar taip pat kaip visada, ar kazka naujo bande? 4u.gif

Neprisiruosiu nusifotkinti - kalediniai rupesciai newyear.gif

Si karta tepe sruogomis paciu sviesiausiu atspalviu tu dazu, dejo kepurele ir sedejau po "puodu" - taip geriau isigere dazai rolleyes.gif

Dbr esu patenkinta, bet blondine nebusiu (geriausia J. Aniston plauku spalva, tai as kazka panasaus ir islaikysiu), nes karnavalui nusipirkau totalios blondines peruka - niu MB vos is namu neisvare biggrin.gif - jau taip man netinka doh.gif Sako, net nebandyk iki tiek nusiperoksidinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 14, 15:45)
Neprisiruosiu nusifotkinti - kalediniai rupesciai newyear.gif

Si karta tepe sruogomis paciu sviesiausiu atspalviu tu dazu, dejo kepurele ir sedejau po "puodu" - taip geriau isigere dazai rolleyes.gif

Dbr esu patenkinta, bet blondine nebusiu (geriausia J. Aniston plauku spalva, tai as kazka panasaus ir islaikysiu), nes karnavalui nusipirkau totalios blondines peruka - niu MB vos is namu neisvare  biggrin.gif - jau taip man netinka doh.gif Sako, net nebandyk iki tiek nusiperoksidinti biggrin.gif

Man kazkada kirpejos tk tamsiai dazydavo, ir visos iki vienos prisiekinejo, kad jau blondine man tikrai netiks but, ale dabar vaikstau sviesi labai, ir visi labai giria lotuliukas.gif
Prisiruosk kada, butu ydomu pamatyt wub.gif
Atsakyti