Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 06, 17:30)
Tai jau tik nesugalvok dėti šviesių dažų ant juodų būsi tikras apelsinas  doh.gif  pirma plauk su dažų nuėmėju o paskui sruogomis teks dažytis, aš dar kadangi puse butelio dar turiu tai dar plausiu kartą o paskui dėsiu sruogeles, bet visa blondinė nenoriu būti  doh.gif
Aš naudojau ispanų firmos nuėmėją, beje kas Kaunietės galiu papasakoti kur galima jo labai pigiai nusipirkti, kadangi išbandžiau jau, tai pasakysiu kad bent jau mano plaukams jis patiko  thumbup.gif  Ir galite nebijodamos tai pačios pasidaryti namie  thumbup.gif Info per až.
user posted image

labai idomu butu suzinoti,kur galima isigyti sio nuemejo?noriu ir as "nuimti" juoda spalva doh.gif ,beje kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2008 12 19, 14:28)
labai idomu butu suzinoti,kur galima isigyti sio nuemejo?noriu ir as "nuimti" juoda spalva doh.gif ,beje kokia jo kaina?

Jo kaina 23lt buna kirpyklu prekiu parduotuvese , pvz Vitrina.

Sviesinau su juo 3 kartus ( vieno indelio uztenka) savo sokoladinius plaukus ,tai virsugalvis kur buvo dazytas augaliniais dazais nusiemiai neblogai po pirmo karto iki rudos, o galai ir liko tamsus bet po dar dvieju kartu ir jie pasviesejo( aisku ir pasausejo) pardaveja man nesake,kad po jo dazant tamsiau gausis nei tiokiesi ir ant pakuotes neparasyta,kadangi po blukinimo gavausi kaip gerokai nusiplovusia spalva ( na rudumas grazus, bet grynai isblukes dazas-netolygu neblizga) tai nusidaziau siandien su 7nr augaliniu dazu ( sviesiai ruda) ir gavosi juoda praktiskai verysad.gif verysad.gif verysad.gif vel visa isnaujo reik...bet kad gaila ir plauku ir pinigu doh.gif ( nes dar visokais ampules po proceduru deduos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 19 gruodžio 2008 - 16:35
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 19, 17:33)

Sviesinau su juo  3 kartus ( vieno indelio uztenka) savo sokoladinius plaukus ,tai virsugalvis kur buvo dazytas augaliniais dazais nusiemiai neblogai po pirmo karto iki rudos, o galai ir liko tamsus bet po dar dvieju kartu ir jie pasviesejo( aisku ir pasausejo) pardaveja man nesake,kad po jo dazant tamsiau gausis nei tiokiesi ir ant pakuotes neparasyta,kadangi po blukinimo gavausi kaip gerokai nusiplovusia spalva ( na rudumas grazus, bet grynai isblukes dazas-netolygu neblizga) tai nusidaziau siandien  su 7nr augaliniu dazu ( sviesiai ruda) ir gavosi juoda praktiskai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  vel visa isnaujo reik...bet kad gaila ir plauku ir pinigu doh.gif ( nes dar visokais ampules po proceduru deduos)

o kur yra ta Vitrina?idomu juoda spalva issviesintu?o su kokiais butent augaliniais dazais dazaisi?as tai noreciau nuemusi juoda spalva sviesinti plaukus... smile.gif
Atsakyti
o kur yra ta Vitrina?idomu juoda spalva issviesintu?o su kokiais butent augaliniais dazais dazaisi?as tai noreciau nuemusi juoda spalva sviesinti plaukus...

Aha, man irgi ydomu kur ta Vitrina? g.gif Plaukas pažeistas,todėl kad ir ruda,gali plaukas greit patapti juodu,nes labai daug sugeria dažų.Tai geriau jau nedažyti tamsiai...Man tas pats buvo po blondavimo,nepatiko ryžumas,tai rudai dažiau,jau antrą kartą ryžumo neliko,bet vietoj rudos spalvos,sakyčiau plaukai juodi,nu dabar biški apsiplovė ax.gif
Atsakyti
vcup'e vitrina
Atsakyti
o kaune kur yra vitrina?beje,gal kur kitur irgi galima jo isigyti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Orchidėja*: 19 gruodžio 2008 - 19:56
mano draugė kažkada bande iš juodu perdažyt į šviesius oi oi galiausias variantas reikėjo nusikirpt lb trumpai nes sudegino visus plaukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 19, 16:33)

Sviesinau su juo  3 kartus ( vieno indelio uztenka) savo sokoladinius plaukus ,tai virsugalvis kur buvo dazytas augaliniais dazais nusiemiai neblogai po pirmo karto iki rudos, o galai ir liko tamsus bet po dar dvieju kartu ir jie pasviesejo( aisku ir pasausejo) pardaveja man nesake,kad po jo dazant tamsiau gausis nei tiokiesi ir ant pakuotes neparasyta,kadangi po blukinimo gavausi kaip gerokai nusiplovusia spalva ( na rudumas grazus, bet grynai isblukes dazas-netolygu neblizga) tai nusidaziau siandien  su 7nr augaliniu dazu ( sviesiai ruda) ir gavosi juoda praktiskai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  vel visa isnaujo reik...bet kad gaila ir plauku ir pinigu doh.gif ( nes dar visokais ampules po proceduru deduos)

Palauk kokia savaitele - atgaivinsi plaukus, prasiplaus ir ziuresi, ka cia daryti g.gif 7 nr su augaliniu gaunasi tamsokas, bet greit atsiplauna - as kai ant blondiniskos savo galvos daziausi, juoda gavaus, o per savaite iki grazios karameles issiplove mirksiukas.gif Pastebejau, kad augaliniai ant blukintu spalvu tai nesamoningu reakciju pridaro, man kazkada y melynuma/zaluma buvo ismuse, tau nujuodino. Galvojau, kad man vaidenas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 20 gruodžio 2008 - 23:48
QUOTE(*Orchidėja* @ 2008 12 19, 20:09)
o kur yra ta Vitrina?idomu juoda spalva issviesintu?o su kokiais butent augaliniais dazais dazaisi?as tai noreciau nuemusi juoda spalva sviesinti plaukus... smile.gif

Vitrina yra savanoriuose,Savanoriu 192, didziuliam pastate su daug vidsokiu firmu parduotuviu, palipi laiptukais is gatves puses ir bus tokia nykoka parduotuvele su daugybe gerio profesonalaus.
Daziausi su milk shake beamoniakiniais dazais ( nu rugsejo ik idabar) o pries tai kokius 6 metus su visokiais garnier,ir londa..tai va tu senu nuagusiu stirpiais dazais nudazytu ir nlb paeme.

Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 21, 00:45)
Palauk kokia savaitele - atgaivinsi plaukus, prasiplaus ir ziuresi, ka cia daryti g.gif 7 nr su augaliniu gaunasi tamsokas, bet greit atsiplauna - as kai ant blondiniskos savo galvos daziausi, juoda gavaus, o per savaite iki grazios karameles issiplove mirksiukas.gif Pastebejau, kad augaliniai ant blukintu spalvu tai nesamoningu reakciju pridaro, man kazkada y melynuma/zaluma buvo ismuse, tau nujuodino. Galvojau, kad man vaidenas g.gif

Nu ne man tai tragiskai nusiplaunai,kai nusplauna spalva plaukai atrodo tokie nesveiki ir matiniai ..atrodo belnkaip maitink drekink bbet jie neblizges,atrodo lbai siukstus nors palietus svelnus ir ziauriai netvarkingi..
tiko man ta tamsiai ruda..bet visgi as taip noriu normalios rudos kad tapacia diena kai nusidaziau ir gavausi juoda,uzsidejau vel spalvos nuemeja ir jis labai gerai nujame toki sviezia dazyma,kaip niekur nieko,aisku galai vel tamsesni, spalva vel netolygi ir nlb grazi..nu bet netamsi..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 21, 00:45)
Vitrina yra savanoriuose,Savanoriu 192, didziuliam pastate su daug vidsokiu firmu parduotuviu, palipi laiptukais is gatves puses ir bus tokia nykoka parduotuvele su daugybe gerio profesonalaus.
Daziausi su milk shake beamoniakiniais dazais ( nu rugsejo ik idabar) o pries tai kokius 6 metus su visokiais garnier,ir londa..tai va tu senu nuagusiu stirpiais dazais nudazytu ir nlb paeme.
Papildyta:
Nu ne man tai tragiskai nusiplaunai,kai nusplauna spalva plaukai atrodo tokie nesveiki ir matiniai ..atrodo belnkaip maitink drekink bbet jie neblizges,atrodo lbai siukstus nors palietus svelnus ir ziauriai netvarkingi..
tiko man ta tamsiai ruda..bet visgi as taip noriu normalios rudos kad tapacia diena kai nusidaziau ir gavausi juoda,uzsidejau vel spalvos nuemeja ir jis labai gerai nujame toki sviezia dazyma,kaip niekur nieko,aisku galai vel tamsesni, spalva vel netolygi ir nlb grazi..nu bet netamsi..

Daryk pertrauka, pagaivink plaukus. Spalvos sulyginimui as darydavau stai ka: issirinkdavau ruda spalvyte kurios noriu, ten kur sviesiau dazydavau su 3%, kur tamsiau - su 6% su ta pacia spalvyte. Jei noresi ir turesi kantrybes, gali pabandyt taip. Eisiu pirkt plauku kaukes, zvilgtelesiu y palete, gal ka grazaus uzmatysiu, mazdaug nr. parasysiu, jei noresi, po to pati pasiziuresi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 21, 03:31)
Daryk pertrauka, pagaivink plaukus. Spalvos sulyginimui as darydavau stai ka: issirinkdavau ruda spalvyte kurios noriu, ten kur sviesiau dazydavau su 3%, kur tamsiau - su 6% su ta pacia spalvyte. Jei noresi ir turesi kantrybes, gali pabandyt taip. Eisiu pirkt plauku kaukes, zvilgtelesiu y palete, gal ka grazaus uzmatysiu, mazdaug nr. parasysiu, jei noresi, po to pati pasiziuresi mirksiukas.gif

Kas man ir sviesios saknys dazomos su kokiu 3porc oksidantu gavosi juodos beveik,dazamy dviesiai rudai...bijosiu dazyti viskas verysad.gif gal su kokia chna ir basmos misiniu bandyt..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 21, 12:59)
Kas man ir sviesios saknys dazomos su kokiu 3porc oksidantu gavosi juodos beveik,dazamy dviesiai rudai...bijosiu dazyti viskas verysad.gif  gal su kokia chna ir basmos misiniu bandyt..

Gal tu daza perlaikai? g.gif
Atsakyti