Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių dažymas

QUOTE(LauraB @ 2005 01 27, 09:07)
blink.gif  blink.gif skalbimo masina juk ne medziagine  biggrin.gif  biggrin.gif  gerai praskalauji ir viskas

O tu bandei? As kaip pamaciau skalbimo masina toje dazykloje, tai tikrai savosios nenoreciau taip gadinti schmoll.gif O kelnes nusidazyti noreciau, kazkaip gaila man 25 Lt uz ta dazyma, bet betaupydamas gali ir 3000 sutaupyti ax.gif ax.gif Reikes po to naujos skalbimo masinos
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2005 01 27, 09:11)
O tu bandei? As kaip pamaciau skalbimo masina toje dazykloje, tai tikrai savosios nenoreciau taip gadinti schmoll.gif O kelnes nusidazyti noreciau, kazkaip gaila man 25 Lt uz ta dazyma, bet betaupydamas gali ir 3000 sutaupyti ax.gif  ax.gif  Reikes po to naujos skalbimo masinos

matai, dazykloje tai ta skalbimo masina tik tam ir naudojama, taigi, aisku, kad atsiranda nuo dazu nuosedu...

mano kirpejas labai taip sekmingai dazydavo ranksluoscius ir nieko jo skalbimo masinai neatsitiko...
Atsakyti
Vilkpedes 8 yra tabletemis vokiski ,ten ir dazu isemejas yra remuveris vadinamas.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 01 27, 18:36)
Vilkpedes 8 yra tabletemis vokiski ,ten ir dazu isemejas yra remuveris vadinamas.

O ten kazkokia parduotuve? Renax, o kiek tos tabletes kainuoja?
Atsakyti
Labai reikia pagalbos. Negaliu rasti nei vienos dažyklos Vilniuje, kur dažytų medvilninius drabužius (tiksliau kombinezoną).
Būčiau labai dėkinga už info.
Tik nesiūlykite Karoliniškėse prie RIMI-girdėjau baisių atsiliepimų.
Atsakyti
Turiu balta, dailu lietpaltuka - striukyte. Bet su baltu man kazkaip ne taip. schmoll.gif Gal zinote, kur profesionaliai dazo rubus? Man aktualu Kaune... ir je teko tuo pasinaudoti, labai rupi, kaip kokybe?
Atsakyti
Anksčiau dažydavo tikrai Jonavos gatvėj cheminėje valykloje, tik negaliu garantuot ar ji neišsikėlė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasidalinti mintimis kaip nudažyti namie drabužius arba kur dažo Kaune? Šeip esu nusipirkusi dažų drabužiams, bet ten rašo, kad reikia skalbimo druskos, o parduotuvėse mačiau druską tik užuolaidoms skalbti gal čia ta pati g.gif ? na vienu žodžiu laukiu idėjų, o tai gaila gerus drabužius išmesti vien dėl to, kad išbluko sad.gif
Atsakyti
Įdomu, ką tu pirkai g.gif . Aš esu irgi pirkus ir dažius. Tai ten buvo kad galima arba rankom arba skalbiankej. Lyg irgi reikėjo druskos, be dėjau paprastos (nu lyg ir taip supratau smile.gif ), dažiau skalbiankėj ir viskas ok gavos.
Atsakyti
O as su drabuziu dazymo naminemis salygomis turiu nemalonios patirties, bet cia labai seniai buvo, gal pries 6-7 metus ax.gif
Nusipirkau juodu dazu, kurie nenudaze absoliuciai nieko (isskyrus vonia, kuri po to vos atsiplove) blink.gif
Tai as dabar labai kreivai i juos ziuriu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2005 04 08, 14:06)
Sveikos, gal galit pasidalinti mintimis kaip nudažyti namie drabužius arba kur dažo Kaune? Šeip esu nusipirkusi dažų drabužiams, bet ten rašo, kad reikia skalbimo druskos, o parduotuvėse mačiau druską tik užuolaidoms skalbti gal čia ta pati  g.gif ? na vienu žodžiu laukiu idėjų, o tai gaila gerus drabužius išmesti vien dėl to, kad išbluko  sad.gif

Gal pasakytum kur pirkai tuos dažus? Būčiau labai dėkinga thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai drabužius, kuriuos noriu perdažyt, duodu dėdei, nes jis dirba "Audėjuj", Nežinau, ar perdažytų kitiems, bet paklausiu.
Atsakyti