O gal žinot, kur galima nudažyti zomšinė striukę Vilniuje?
As esu daziusi namuose, skalbimo masinoj (tiesa, tai buvo vokiski dazai ir kazkur pries 3 metus
). Tinka ir paprasta druska,tik paziurek kiek jos reikia. Apytiksliai (kiek pamenu) 1 pakelis dazu+1kg druskos. Paskui as tuscia skalbimo masina ant virinimo programos (su milteliais) praplaudavau ir dar isplaudavau tuos stalciukus, kur milteliai pilasi, tai nelikdavo jokiu zymiu. Sekmes

maciau yra siaures miestelyje,uzkliuvo uzrasas,atnaujinam odines striukes nuo 60 lt,ten kur norfa
Dauguma valyklu tai daro

Kartais ir tėčiams reikia mamų pagalbos. Sintetinį baltą dukros kostiumėlį nudažė žmonos kojinės.Žinau- išvalyti nėra vilties,bet girdėjau, kad senais laikais tais pačiais dažais namuose kojines dažydavo ir kažkaip dažus fiksuodavo. Gal kas žinot technologiją, arba kas gali padėti Kaune, bandyčiau kostiumėlį nudažyti,blogiau nebus

Gal žinote kur gali nudažyti rubus?
Akropoly ir Hyper Rimi rubų valyklose atsakė, kad nedažo
Akropoly ir Hyper Rimi rubų valyklose atsakė, kad nedažo

o kodel nenori pati pabandyti ju nudazhyt?
ash va savo mazhosios sukneles aptashkytas obuoliu tyrele, kuri, deje neishsiplove nudazhiau pati aniliniais dazhais.. tai tikrai labai paprasta! Senuku prekybos centre gali nusipirkti dazhu audiniui 'aniliai' dazhai tam skirti, paskui ipili juos i vandeni, idedi acto, druskos ir verdi tam tirpale rubelius.. visai smagus efektas, beje, jeigu ruba surishi mazgais, tai gausis labai fainos demes tos spalvos kaip ir naturali audinio spalva..
tai va tiek..

ash va savo mazhosios sukneles aptashkytas obuoliu tyrele, kuri, deje neishsiplove nudazhiau pati aniliniais dazhais.. tai tikrai labai paprasta! Senuku prekybos centre gali nusipirkti dazhu audiniui 'aniliai' dazhai tam skirti, paskui ipili juos i vandeni, idedi acto, druskos ir verdi tam tirpale rubelius.. visai smagus efektas, beje, jeigu ruba surishi mazgais, tai gausis labai fainos demes tos spalvos kaip ir naturali audinio spalva..

tai va tiek..
O kur tiksliau senukuose? Ir kokiuose tu pirkai, Kaune?
Top gal gali nuotraukeliu gal idėt tipo "prieš" ir "poto"?
Top gal gali nuotraukeliu gal idėt tipo "prieš" ir "poto"?
[FONT=Arial]Sveika man paciai prisireike nusidazyti linines kelnes tai paskambinau 118 ir susizinojau kur tai daro,jei tinka KLP tai dubysos gatvė 27 a,jei ne 118

Deja ne reiktu KNS 

Nu va gera idėja, ačiū arlelija
skambinsiu 118.
Man reikia Vln džinsus nudažyt, tai pati, manau, nelabai sugebėsiu

Man reikia Vln džinsus nudažyt, tai pati, manau, nelabai sugebėsiu

Na va, Vilniuj yra įmonė kuri dažo adresu Savanorių pr. 56. Bandysiu nuvažiuot