Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių dažymas

QUOTE(persefone @ 2005 09 05, 22:23)
Galiu tiksliai pasakyti kad ne viena cheminio valymo imone drabuziu nedazo. schmoll.gif O Zalgirio gatveje buvusi dazykla seniai uzsidare, bet ir ten paskutiniu laiku tik juodai dazydavo. Kiek girdejau, kol kas Vilniuje niekas nedazo. verysad.gif

Pas mus Klaipedoje, tai tikrai zinau, kad dazo... Cia gal Vilniuje tik nedazo... Bet vis vien keista g.gif
Atsakyti
Ir man aktualu smile.gif . "Jogleje" dazho, bet kahzkaip neuzhtikrintai ten man kalbejo, norechiau, kad kas parekomenduotu, kas jau savo kailiu patyre ir liko patenkinti smile.gif .
Beje, "Jogleje" dazhymas trumpos striukes 200 Lt. ir valymas 100 Lt. Viso 300 Lt. Ar chia truputi ne perdaug? g.gif
Atsakyti
Nežinau kainų, tiesiog radau vienoj duomenų bazėj: Sauliaus ir Vido atelje (yra Europoje, Akropolyje ir Mandarine), V. Amonto IĮ (RIMI, Povilaičio g. 20)
Atsakyti
GAl žinot, kur KAune dažo drabužius?
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2005 11 10, 10:42)
GAl žinot, kur KAune dažo drabužius?

o kokia medziaga tau reikia nudazyt?

mačiau pravažiavus viliampoles tiltą važiuojant Paneriu gatve ( iš senamiesčio į viliampolę) po kaire yra toks koiskelis, na jis toks pakankamai apšiuręs blush2.gif ir jame dažo odinius daiktus.
Atsakyti

ne man ne odą reikia nudažyt, medžiaginę striukę
Atsakyti
as irgi su ta pacia beda susiduriau sad.gif Tik kad as vilniuj. jei zinot, kur vilniuj dazo audinius(isskyrus oda), parasykit
Atsakyti
negi nera Kaune tokiu vietu???Tai laime, kad striuke pavasarine, dar galima palaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2005 11 11, 08:52)
negi nera Kaune tokiu vietu???Tai laime, kad striuke pavasarine, dar galima palaukti ax.gif

na as tau pagelbesiu. man reikejo dazyti suknele, tai radau vienintele rubu dazykla kaune. ji randasi griunvaldo ir gedimino gatves sankryzoje. adresas gedimino 11, tokiam kieme ieisi, yra rodykle, po to i rusi. ten faina moteriske dirba, bent jau kai as buvau.
Atsakyti
Na šiaip internete rastume paieškojusios galybę vietyčių kur jas galima perdažyti. Ir kainų skirtumus aišku tongue.gif tačiau niekur nerasite, kad būtų prisiimta atsakomybė už dažomą daiktą wacko.gif jei rasite - pasakykite ir man. Kelis metus dirbau sferoje kur reikėjo domėtis tokiais dalykėliais ir nieko nepešiau... jei sugadins pasakys, kad jūsų gaminys buvo nekokybiškas ir tiek sad.gif
Atsakyti
Gal kuri panelytė galėtų pasakyti kokiais rūbų dažais dažė,kur jų įsigyjo?Norėčiau persidažyti bliuzkutę, o nei vienoj parduotuvėj nerandu dažų.
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2006 04 25, 14:04)
Gal kuri panelytė galėtų pasakyti kokiais rūbų dažais dažė,kur jų įsigyjo?Norėčiau persidažyti bliuzkutę, o nei vienoj parduotuvėj nerandu dažų.

tai buna pirkt daug kur. paskutini kart norfoj radau! mirksiukas.gif
Atsakyti