sveikos, o gla zinot kur galeciau perdazyti odine rankine. Apskritai tai daug kainuoja ar ne?
As pasidalinsiu patirtime kaip nudaze man kelnes Vilniuje prie iki parduotuves karoliniskese. kaip ir kazkas minejo vaizdas nelabai koks isores, bet rezultatas
mano kelnes buvo su deme ant keleno, nes virtau ant asfalto ir kelias pabalo
, tai buvo tik antras kelniu uzsidejimas na sumokejau 30 lt ir turiu vel naujas kelnes. zinoma toji vieta, kurioje buvo balta deme, dabar yra tamsi, bet jau nesimato taip ir manau puikiausiai sunesiosiu
taip pat pries mane dvi moteriskes atsieme verstos odos nudazytus:sijona, liemene ir svarka
kiek iziurejau rezultatas atrode gerai 
kiek teiravausi valyklose, tai niekas nedazo
taip pat pries mane dvi moteriskes atsieme verstos odos nudazytus:sijona, liemene ir svarka
kiek teiravausi valyklose, tai niekas nedazo
QUOTE(IKkatuks @ 2007 11 26, 20:08)
As pasidalinsiu patirtime kaip nudaze man kelnes Vilniuje prie iki parduotuves karoliniskese. kaip ir kazkas minejo vaizdas nelabai koks isores, bet rezultatas
mano kelnes buvo su deme ant keleno, nes virtau ant asfalto ir kelias pabalo
, tai buvo tik antras kelniu uzsidejimas na sumokejau 30 lt ir turiu vel naujas kelnes. zinoma toji vieta, kurioje buvo balta deme, dabar yra tamsi, bet jau nesimato taip ir manau puikiausiai sunesiosiu
kiek iziurejau rezultatas atrode gerai 
o tai ten parodo kokia spalvyte mazdaug gausis ar tarkim gal galima pasirinkti splavyte is pateiktu?
QUOTE(Kelsey @ 2007 11 26, 22:19)
o tai ten parodo kokia spalvyte mazdaug gausis ar tarkim gal galima pasirinkti splavyte is pateiktu? 
na ten nera tokio lygio dazykla tikrai
QUOTE(IKkatuks @ 2007 11 26, 21:37)
na ten nera tokio lygio dazykla tikrai
man sako turiu dazu ivairios sudeties audiniams ir keleta spalvu paminejo, bet kadangi as iskarto sakau juoda, tai ir neklausinejau
bet kad parodys kokia gausis
manau, geriausia nuvykti ir klausineti, bet rizika tikrai yra, na jei kokius kailinius ar oda dazyti tai tikrai, bet jei reikia atnaujinti manau, verta rizikuoti 
aisku, aciu uz atsakymus. nezinau ka ir daryti. Rankine man labai brangi(ne pinigu atzilgiu) ir bijau, kad padaryts ne tokia spalva, kokios noriu
Na as siandien ten pat nunesiau savo balta ir laaaabai greit tampanti pilku palta perdazyt juodai, bet dabar kazkaip nejauku, nes toj dazykloj ne tai kad nelabai koks vaizdas, bet baisu
Vis tik tikiuosi, kad viskas bus gerai ir neteks kita savaite nagu grauztis del sios idejos
Sumokejau 100 lt ir dabar galvoju ar cia daug, ar mazai?
paciai pirktis dazus ir dazyti daikta yra labai liuks dalykas, bet yra keletas niuansu, kad tai netaptu kancia. Pabandysiu patarti (is savo patirties)
1. viska daryti grieztai pagal instrukcija
2.kada mazam kiekyje istirpdysite dazus, juos perpilti i visa puoda reikia per kelis kartus sulenkta marle, nes patekus neistirpusiai kruopelei dazu garantuotai liks tamsesne deme
3.pries dedant SLAPIA dazoma drabuzi butinai gerai ismaisyti vandeni su dazais
4.drabuzis tame vandenyje turi plaukioti laisvai, o nebuti sutrombuotas.Ir visa laika as stoviu prie virykles, kaitinu, matuoju temperatura ir maisau , maisau, maisau
5.butinai su guminem pirstinem
Daug daiktu esu nusidazius ir jais esu patenkinta, tiesiog reikia truputi kantrybes ir kruopstumo.Sekmes
1. viska daryti grieztai pagal instrukcija
2.kada mazam kiekyje istirpdysite dazus, juos perpilti i visa puoda reikia per kelis kartus sulenkta marle, nes patekus neistirpusiai kruopelei dazu garantuotai liks tamsesne deme
3.pries dedant SLAPIA dazoma drabuzi butinai gerai ismaisyti vandeni su dazais
4.drabuzis tame vandenyje turi plaukioti laisvai, o nebuti sutrombuotas.Ir visa laika as stoviu prie virykles, kaitinu, matuoju temperatura ir maisau , maisau, maisau
5.butinai su guminem pirstinem
Daug daiktu esu nusidazius ir jais esu patenkinta, tiesiog reikia truputi kantrybes ir kruopstumo.Sekmes
merginos, gal zinote, kur galima nudazyt kaili, as turiu tokia ruda kepure is lapes kailio, bet noreciau kad butu juoda...
gyvenu vilniuje
as ieskau kur kaune veiksmas vyktu reikia dazyt marskinukus ir svarkeli nes nusisklabe per aukstoj temperaturoj beskalbiant
namu salygom nenoreciau nes neturim nereikalingu puodu o ir uz skalbianke mama galva nurautu jei kas atsitiktu taip kad reikia kur nors nesti...ar ten gedimino 11 dar aktualu?