Įkraunama...
Įkraunama...

LARINGITAS

QUOTE(kemppinele @ 2009 02 10, 23:11)
doh.gif apsurdas,na as taip ir supratau,jau pabuvus,kad tenai ,kaip kas nori taip tas zaidzia... doh.gif

zinai, tuo metu kai zuikiui blogai, tikrai norisi suzinot kas yra, kazkaip ispuole mums savaitgalis, prasikankinom ir nuvezem,kad paziuretu... net pasimeciau,kai pasake, kad uz konsultacija teks susimoketi.. bet viska oficialiai surase ten ale ceki dar ... Ech..
Atsakyti
nu gal čia jau ne į temą, bet į antaklanį greitoji viduriuojančiu, vemiančių neveža, nebent tas pasireiškia atsigulus, tai kartais iškelia ir į santariškes.
aišku, kad jei gyveni baltupiuose, tai greitoji pirma nuveš į santariškes, nes ten arčiau, bet galit ir prieštaraut, o su sava mašina galima kur nori važiuot.
Atsakyti
na kur greitojo nuves, matyt pati greitoji sprendzia g.gif
gyvenom fabijoniskese - nuveze i antakalni
gyvenam dabar Riesej - nuveze i santariskes
pagal ka sprendzia - nesuprasi doh.gif
dabar jeigu ka, net greituskes nesikviestume, patys i priimamaji vaziuotume - greiciau butu doh.gif
Atsakyti
mums antakalnis arčiau, bet kažkaip vienu metu buvo pasiryžę vežti į santariškes, nes matyt antakalnis buvo perpildytas, o gal santariškėse trūko vaikų,bet aš sakiau , kad mane ten vežtų, tai dar komentavo mane priėmime, bet aš irgi turiu teisę rinktis
Atsakyti
man tai labai nemaloniai nuteikia tos greitosios ,ale as kazkuo prasikaltau,kad juos patrugdzau doctor.gif doh.gif ,tikrai kita karta(duok deve,kad nebereiktu) vaziuosiu pati umn.gif
Atsakyti
pas mus buvo vieną kartą tokia daktarė glušė geritosios atvažiavusi, liepė nešt vaiką į vonią kvėpuot garais kol ji parašys dokumentus, nor sėdėjo už stalo kur buvo kvėpavimo aparatas:)
o kitą sykį manęs prašė anpulę nulaužt, nes ji mat neturi to peiliuko, bet juk peiliukų dabar jau nėra, jos ir taip lengvai nusilaužia.
Atsakyti
Sveikos mamos,

mažoji vėl loja, sunkioji amunicija paruošta, kilsim į kovą.
kol kas Stodal ir proshpor homaccord lašiukais šturmuojam.
garinti delsiu, del baimes, kad virusai "nusileis" į bonchus.
viską miegelis parodys...

nebūtų dar tapi blogai, jei ne vyresnėles liga. Reikia sekt ir jos temperatūrą.
taip ir lakstau iš vieno kambario į kitą su vaistais ir arbatėlėm doh.gif kol...šiandien pačiai kaulus laužyti pradėjo, o vyrui kaip tyčia budėjimas visą parą...

geras Valentinas gavosi...tokios visos temperatūros ir ligų paguldytos, o vienintelis vyras "pabėgo"...
Atsakyti
Labutis, na va ir mes sianakt kritom, nuo rugsejo pailsejom, nebuvo, o sianakt vel sokas doh.gif nemiegojau visai, tik vaikas krust ir as soku doh.gif Mes tai pagrinde inhaliacijas ir hemeopatinius lasiukus varom ax.gif ligos draugai sveikit mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi buvom nerealiai užkimę, bet be priepuolio baisaus, dar ir dabar prikimęs , bet ne taip baisiai, tai žinokit mums tie lašiuko nieko neveikė, daviau jį dvi paras labai dažnai, šnipštas, tai tada davinėjau homeovoks tabletėles, bet ir nuo jų nieko gero, tik kak paprasčiau suduot
Papildyta:
jau kaip atsibodo tie užkimimai, važiuosim pas LOR gydytoją į santariškes konsultacijai
Atsakyti
Sveikos, maniškis prieš du metus sirgo laringitu, kai jam buvo 1,5 m. Tai prasidėjo nuo paprasto sauso kosuliuko, paskui lot pradėjo, bekosėjant verkt, sunkiai prakvėpuot, na tada pati supratau, kad laringitas.

O va dabar, praėjus dviems metams užpuolė kažkoks keistas laringitas g.gif Penktadienį vakare pradėjo drėgnai kosčiot, retai, naktį taip pat. Na, bet ketvirtą nakties pradėjo kosėti tai sausai, tai lojančiai, išsigandęs verkt, kad pro gerklytę neprakvėpuoja. Dar susivimdė sukosėjęs, išsivėmė. Išsivėmęs vis tiek kosėjo ir sunku buvo kvėpuoti. Liepiau vyrui su juo vonioje garais kvėpuoti. Tai aprimo tas kosulys, kvėpuoti normaliai pradėjo. Temperatūra pakilus iki 38,5 buvo. Iš ryto tai sausai, tai lojančiai, tai drėgnai kosėjo. Na, bet jau apie pietus tik drėgnai kosėjo, o vakare temperatūra iki 39,1 buvo pakilusi, tai numušiau.
Vakar iš ryto temperatūra 37,4 buvo. Vakare 38,8. Ir dieną, ir naktį kosulys drėgnas, lyg daugiau iš gerklės, neužkimęs šiaip, tik kartais karkdamas sušneka. Dar sunku pro nosytę pasidarė kvėpuoti tuomet, kai atsigula, bet gal čia dėl adenoidų daugiau g.gif
Naktį temperatūra 38,2 buvo, šįryt 37,1. Skambinau į polikliniką, norėjau gydytoją į namus išsikviesti, tai sakė, kad per žema temperatūra, o vaikas jau didelis, o taip norėjosi, kad paklausytų verysad.gif Nesinori dar savo mažiaus kažkur tampyti.
Kas čia dar gali būti, jei ne laringitas g.gif Bet man keista, kad nuo drėgno kosuliuko prasidėjo...Ar čia dar koks kitoks virusas g.gif
Atsakyti
dabar tiek tu virusu, kad baisu, visko gali buti, baisiausia, kad jie dabar mutuoja, nesuprasi ir vieno ir kito pozymiai, bet svarbu sveikit 4u.gif mes irgi daznai laringitu sergam, tai kartais irgi nuo dregno kosulio prasideda, o nakti pasirodo, bet dazniausiai vakare jauciasi toks uzkimimas, ir zakseti pradeda daznai doh.gif as tai iskart pradedu lasiukus duoti ir inhalioti, tai nakti ramiai miega, o ryte negraziai kosti...na sekmes reikalas, daug formu tas laringitas turi doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamaites mano dukrite irgi susirgo vakar vakaria staigei uzkimo pradejo skustis kad skauda gerklite bet pagere arbatos ir uzmigo nakti pradejo verkti kad negali prakvepoti ir kosit bet atsigere ir vel uzmigo sianden is pacio ryto nuvezem i poliklinika pasake kad laringitas.NORIU PASITAIRAUT KAIP JUS NAMU SALIGOM KOVOJAT SU LARINGITU KAIP DAROT INHALICIJOS TIK GARAIS AR DAR KO NORS PILAT IR AR PERSIDODA LARINGITAS BENDRAUJANT NES BIJAU KAD NEAPRESTUM MAZIUKO
Atsakyti