Įkraunama...
Įkraunama...

GPS navigacija 2

QUOTE(Bambucio @ 2009 02 26, 00:16)
Kaskas prase IGO-8 mapu....tiems kas tingi ieskoti  cool.gif
igo-8  softas
http://uploaded.to/?id=uk3a8b
igo-8 naujausi mapai 2008-12-12 thumbup.gif ( reikia registruotis)
http://torrents.ru/f...orum.php?f=1516
galima ir cia senesnius mapus pasimti.2008-05-09. rolleyes.gif
http://olegek.ifolder.ru/f219332
Sekmes

Aš dabar dar labai protingai turbūt paklausiu (nesijuokit, pagal plaukų spalvą aš tikrai ne blondinė biggrin.gif ): o man gal pirmiausia reikia tą IGO-8 softą įsidėti į navigatorių? Ar jis pas mane jau yra?

Nu suprantu, kad nieko nesuprantu. O ant tokių nepykstama, bent žmonės taip sako blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plate @ 2009 03 27, 10:31)
Aš dabar dar labai protingai turbūt paklausiu (nesijuokit, pagal plaukų spalvą aš tikrai ne blondinė biggrin.gif ): o man gal pirmiausia reikia tą IGO-8 softą įsidėti į navigatorių? Ar jis pas mane jau yra?

Nu suprantu, kad nieko nesuprantu. O ant tokių nepykstama, bent žmonės taip sako  blush2.gif

Bet kokia programa iš niekur neatsiranda, kaip ir vaikai nestuke.gif , beje, pirmiausia reikia suinstaliuoti, irašyti žemėlapius, Lietuvišką kalbą bei balsą ir važiuojam smile.gif . Aš nesu garantuotas, kad Jūsų aparačiukas pavež iGO8. Šiai programai reikia labai daug atminties resursų.
Atsakyti
Gal nesunku kam patart, nuo ko pradet? 4u.gif . Jei man tinka, tai noriu igo8 ir meginčiau kažką daryt, tik nežinau nuo ko pradėt.. blush2.gif . Ačiū būtų labai labai didelis mirksiukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(smukstuke @ 2009 03 28, 09:35)
Gal nesunku kam patart, nuo ko pradet?  4u.gif . Jei man tinka, tai noriu igo8 ir meginčiau kažką daryt, tik nežinau nuo ko pradėt.. blush2.gif . Ačiū būtų labai labai didelis  mirksiukas.gif ..

Sunku ką ir patarti. Internete visa informacija apie šį daigčiuką tik lenkiškai. Galite pati pasižiūrėti, parašykit Navia Nv45 igo8 ir Jum primes visko daug, bet lenkiškai, jei suprantat gal ką ir rasit. Jei aš neklystu, tai iGO8 veikia tik su kortele. Jei šiame įrenginukyje nėra lizdo kortelei tada verysad.gif
Jei kortelę panaudoti galimybė yra, tada yra du būdai:
1. nukopijuoti i kortele igo8 paketą, kurį sudaro dvi papkės, vienos pavadinimas 2577. Jos viduje du failiukai, kitos papkes pavadinimas iGO8. Jos viduje daug atskirų failų ir papkių. Mums dažniausiai reikalinga viena iš jų bus papke CONTENT. Joje dar keletas papkiu. Čia kaip toj pasakoj - pagauk meska- iššoks vilkas, poto kiškis, žuvis ir t.t. kol rasi adata. Tai va toje papkeje yra eilė kitu papkiu į kurias įsiraso žemėlapiai, balsai, kalbos , pastatai, POI ir kt. Viską įrašius į savo vietas ir įstačius kortelę į aparatą instaliacija gali prasidėti savaime. Paspaudžiat YES ir viskas pasidarys. Jei ne tada...
2. Kortelės iGO8 papkėje yra failiukas aplication.dat. Ji reiktu pervardinti i igo8.exe . Įstačius kortele reiktų paleisti šį failiuką rankiniu būdu.
Jei nei vienas iš šių būdų netiks tada aš nelabai kuo galėsiu padėti.
Atsakyti
QUOTE(tiktik @ 2009 03 28, 09:44)
Sunku ką ir patarti. Internete visa informacija apie šį daigčiuką tik lenkiškai. Galite pati pasižiūrėti, parašykit Navia Nv45 igo8 ir Jum primes visko daug, bet lenkiškai, jei suprantat gal ką ir rasit. Jei aš neklystu, tai iGO8 veikia tik su kortele. Jei šiame įrenginukyje nėra lizdo kortelei tada  verysad.gif
Jei kortelę panaudoti galimybė yra, tada yra du būdai:
1. nukopijuoti i kortele igo8 paketą, kurį sudaro dvi papkės, vienos pavadinimas 2577. Jos viduje du failiukai, kitos papkes pavadinimas iGO8. Jos viduje daug atskirų failų ir papkių. Mums dažniausiai reikalinga viena iš jų bus papke CONTENT. Joje dar keletas papkiu. Čia kaip toj pasakoj - pagauk meska- iššoks vilkas, poto kiškis, žuvis ir t.t. kol rasi adata. Tai va toje papkeje yra eilė kitu papkiu į kurias įsiraso žemėlapiai, balsai, kalbos , pastatai, POI ir kt. Viską įrašius į savo vietas ir įstačius kortelę į aparatą instaliacija gali prasidėti savaime. Paspaudžiat YES ir viskas pasidarys. Jei ne tada...
2. Kortelės iGO8 papkėje yra failiukas aplication.dat. Ji reiktu pervardinti i igo8.exe . Įstačius kortele reiktų paleisti šį failiuką rankiniu būdu.
Jei nei vienas iš šių būdų netiks tada aš nelabai kuo galėsiu padėti.

Yra galimybe naudoti sd kortele, turiu 4Gb
Papildyta:
Dar jo tokie duomenys yra :
procesorius- Sirf Atlas III 372 Mhz
OS- Windows CE
antena- vidine
operacine atmintis 64MB
Flash atmintis 512 MB
kortele-SD
Atsakyti
QUOTE(smukstuke @ 2009 03 28, 16:11)
Yra galimybe naudoti sd kortele, turiu 4Gb
Papildyta:
Dar jo tokie duomenys yra :
procesorius- Sirf Atlas III 372 Mhz
OS- Windows CE
antena- vidine
operacine atmintis 64MB
Flash atmintis 512 MB
kortele-SD

O kai tą daigčiuką įjungiate is karto pasileidžia navigacija ar navigaciją reikia paleisti rankiniu būdu, t.y. paspaudus ikoną ekrane?
Atsakyti
Jei aparačiuką išjungiu su ON-OFF mygtuku, tai įjungus reikia paspausti ikoną (šiuo metu TomTom), bet yra kitas mygtukas (neužvardintas tik), kurį naudoju išjungiant įjungiant, tai iš karto navigacija pasileidžia.. O ką tai sudaro? blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smukstuke @ 2009 03 29, 17:57)
Jei aparačiuką išjungiu su ON-OFF mygtuku, tai įjungus reikia paspausti ikoną (šiuo metu TomTom), bet yra kitas mygtukas (neužvardintas tik), kurį naudoju išjungiant įjungiant, tai iš karto navigacija pasileidžia..  O ką tai sudaro?   blush2.gif  ax.gif  smile.gif

Nebesivargink klausimais ,jau supratau kad pati tikrai IGO-8 neidesi schmoll.gif
yra TomTom ir naudokis, kol rasi kas instaliuos igo-8 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bambucio: 30 kovo 2009 - 19:25
Norėčiau ir aš pasikonsultuoti su protingais ax.gif Turim gps`ą Acme NS-351 ir aprašyme nurodyta programa igo, o kaip man žinoti kokia versija? g.gif Žinau, kad pardavėjas minėjo jog žemėlapiai 2008 metų, tada išeitų jog įdiegta igo8? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2009 04 11, 17:54)
Norėčiau ir aš pasikonsultuoti su protingais ax.gif Turim gps`ą Acme NS-351 ir aprašyme nurodyta programa igo, o kaip man žinoti kokia versija? g.gif Žinau, kad pardavėjas minėjo jog žemėlapiai 2008 metų, tada išeitų jog įdiegta igo8? blush2.gif

Igo-2006 irgi turi 2008-2009 metu zemelapius, g.gif nespresk pagal tai kokie mapai..
suzinoti igo ir mapu versijas gali iejus i meniu-nuostatos-apie ( info )
Atsakyti
ar 7.9x tomtom mato 8 versijos mapus? ar tik man cia nepavyksta pakurt...
Atsakyti
QUOTE(NewHero @ 2009 04 14, 13:02)
ar 7.9x tomtom mato 8 versijos mapus? ar tik man cia nepavyksta pakurt...

Mano 7.910(9185) mato 825 versijos mapus
Atsakyti