Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Oi pas mus baisiai karšta,saulė plieskia,nėr kur dėtis lotuliukas.gif turbūt kokio škvalo sulauksim g.gif
Žiedukų turim tongue.gif Milky Way trail
user posted image
Irish Flirt
user posted image
Ballet Snowcone
user posted image
Atsakyti
Pasitaisė ir pas mus oras, karšta, tvanku, ravėjau braškes bet nebeimanoma, visgi norisi pavėsyje pasilepinti. doh.gif Ir kada gi tam žmogui būna gerai. lotuliukas.gif
Milky Way trail simpatiška sanpaulytė . thumbup.gif
Atsakyti
Sigute , kadangi esu ziopla gelininke , tai uzrasymai isbluko blush2.gif ir nebezinau pavadinimo , o zydi melynais ziedeliais.Labai grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Negerai, oi negerai kad vardukus numėtei! doh.gif lotuliukas.gif
Radau užrašuose ką tau esu siuntusi 4 veisles tai:
Red Lantern žydi, Волшебные Сны žydi, Feded Denimžydi , Ness' Forewer Pink žydi
Jei turi galimybę nufotografuok, smalsu pamatyti. g.gif
Sėkmės auginant, džiaukis žiedukais 4u.gif
Atsakyti
.................................................
Apie organizuotą susitikimą:
Visgi pabūsiu nekukli blush2.gif , susitikimas tikrai pavykęs, nes jis tęsėsi dvi dienas. lotuliukas.gif Šeštadienį sulaukiau mielų svečių, negalėjusių sudalyvauti penktadienį.
Jei tokie susitikimai virs tradiciniai, o pageidavimas yra toks, bijau jog mano palangėse tuščios vietos nebeliks. Teks dovanų nebepriimti... lotuliukas.gif
Jei rimtai, mergaitės aš esu labai laiminga kad per sanpaulijas mes susipažinome, tapome nuoširdžiomis draugėmis galinčiomis bendrauti gražia "gėlių kalba" ir ne tik. Taigi dėkoju atradusioms laiko apsilankyti kukliame "Sigutės sanpaulyne".
Atsakyti
Kaip jum įtariu smagu buvo tam susitikime - net pavydas ima. Tikiuos dar papulsiu į kurį nors ir kada nors. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nenusimink, planų ir įdėju tikrai aptarėme nemažai, sekančiam susibėgimui ir pakvietimą turime thumbup.gif , tik šeimininkutė nori žiedukų daugiau sulaukti.
Gera pradžia pusė darbo. thumbup.gif

džiaugiuosi Special Treat žiedukais.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 12, 18:12)
Negerai, oi negerai kad vardukus numėtei! doh.gif  lotuliukas.gif
Radau užrašuose ką tau esu siuntusi 4 veisles  tai:
Red Lantern žydi, Волшебные Сны žydi, Feded Denimžydi , Ness' Forewer Pink žydi
Jei turi galimybę nufotografuok, smalsu pamatyti. g.gif
Sėkmės auginant, džiaukis žiedukais 4u.gif

As ju nenumeciau j, jie truputi pabluko blush2.gif ir sunkiai perskaiciau , bet dabar issifravau zydi pas mane Волшебные Сны - grazuole thumbup.gif , jau dabar lauksiu ir kitu ziedeliu ax.gif
Atsakyti
Na va kiek nedaug tereikėjo, ir atkapstėme vardukus.
Linkiu gražaus, gausaus žydėjimo Šiaulių krašte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 13 liepos 2008 - 11:14
Sveikos. Grįžau po dviejų savaičių atostogų. Gėlytės išgyveno. Per tą laiką Žalčių karalienės lapelis du vaikus išleido. O Red Ltern net nesuskaičiuoju, kiek vaikų turi. Du lapeliai ir prie abiejų kupsteliai. Dar vienas neveislinis lapukas jau turėjo vieną ar du vaikus seniau, o dabar dar didžiulė krūva greta išaugo. nežinau ką su jais darysiu, nes man jų nereikia.
Visi susitikime pasodinti vaikiukai atrodo įsitvirtino.

Konkursinis lapukas dar gyvas biggrin.gif

Mano suaugusios "ant knato " visos išgyveno, tik Louisiana lullaby radau apatinius lapukus šiek tiek apvytusius. Vanduo indelyje nesibaigęs, bet baisiai sužaliavęs, uždumblėjęs. Nesuprantu kodėl taip - vienoms vanduo skaidrus, o kitoms pažaliuoja. bet taip baisiai užpelkėjo tik vienas. Palaisčiau lengvai, jau lapukai sutvirtėjo.
Įtariu, kad kai atšilo paskutinėmis dienomis oras, tai gal knatas jai per plonas pasidarė, nes žemė išdžiuvus.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 12, 12:04)
Oi pas mus baisiai karšta,saulė plieskia,nėr kur dėtis  lotuliukas.gif turbūt kokio škvalo sulauksim  g.gif
Žiedukų turim  tongue.gif Ballet Snowcone
user posted image

O čia viskas gerai gėlytei, kad viduriukas čiut čiut ruduoja? Pas mane Ballet Snowcone identiškai elgiasi g.gif
Atsakyti
Labas mergikės.. gražiai plepat ax.gif Gaila kad nepavyko susibėgime pas Sigutę su jumis susipažinti... bet žadu pasitaisyti blush2.gif mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti