Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

QUOTE(Gintute @ 2008 07 14, 00:51)
O čia viskas gerai gėlytei, kad viduriukas čiut čiut ruduoja? Pas mane Ballet Snowcone identiškai elgiasi g.gif

viduriukas ruduoja nuo per sauso ar per karšto oro,nieko baisaus,lietingesniu oru neruduos,reiktų apipurškinėt vandeniu ar šlapių kiminų padėlioti,galima ir ant padėklo su vandeniu ir drenažu statyt,bet mano sanpaulijoms šioks toks priežiūros trukumas vasarą blush2.gif nes laukia dar ir lauko bei vandens augalai eilės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 14 liepos 2008 - 08:42
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 14, 08:36)
viduriukas ruduoja nuo per sauso ar per karšto oro,nieko baisaus,lietingesniu oru neruduos,reiktų apipurškinėt vandeniu ar šlapių kiminų padėlioti,galima ir ant padėklo su vandeniu ir drenažu statyt,bet mano sanpaulijoms šioks toks priežiūros trukumas vasarą  blush2.gif nes laukia dar ir lauko bei vandens augalai eilės  lotuliukas.gif

Dekui uz nuraminima 4u.gif Siaip tai ji pas mane saules gauna tik rytais pora valandeliu. Pabandysiu padelioti kiminus smile.gif
Atsakyti
Grįžusi namo po 10 dienų išvykos, radau pražydusias
"Blue Diamonds" skleidžiasi nedrąsiai wub.gif
user posted image

Įdomiai trodo žiedo viduriuke dar vienas pumpuriukas bigsmile.gif
user posted image

"Снежный Эдельвейс" taip pat tik išsiskleidė wub.gif
user posted image
ausrazs, šiek tiek skiriasi nuo jūsų g.gif o čia tikrai vaikučiai nuo to paties lapo? mastau.gif
QUOTE(ausrazs)
user posted image

"EK-Богиня красоты" toliau stebina savo žydėjimu bigsmile.gif
user posted image
Kad buvo sumaišytos veislės mažai tikėtina, nes gavau iš savininkės AŽ, kur ji parašė, kad "Music Box Dancer" neturi, o "Luisiana Lullaby" nedaugino ax.gif Tiesą pasakius nesuku dėl to sau galvos irnesakyk.gif žiedeliai gražūs, augalas sveikas ir jam pas mane patinka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kuo nuoširdžiausiai sveikinimai gimtadienio proga Rimulei !
Tau linkiu sparnuoto skrydžio,
Mėlyno vilčių dangaus.
Ir svajonių tokio dydžio,
Kokios būna tik žmogaus

Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 07 14, 10:50)
"Снежный Эдельвейс" taip pat tik išsiskleidė wub.gif
user posted image
ausrazs, šiek tiek skiriasi nuo jūsų g.gif o čia tikrai vaikučiai nuo to paties lapo? mastau.gif

Taip, vaikučiai buvo nuo to paties lapo, tik maniškis "susportavo" (nors 'Sniežnyj Edelveis' labai stabili veislė, pasitaiko ir jai ax.gif ) Sveikinu, Jūsų vaikutis žydi teisingai!

QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 14, 10:56)
Kuo nuoširdžiausiai sveikinimai gimtadienio proga Rimulei !

Prisidedu prie nuoširdžių sveikinimų. Rimuleee, gražaus žydėjimo - gėlyne ir visuose gyvenimo soduose 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir aš prisidedu prie sveikinimų. Gražių gėlėtų dienų ir šiltos saulytės............... 4u.gif
Atsakyti
Labai malonu kad prisimenat.. labai panorau jums baliuką užfundyti.. lotuliukas.gif O kaip suorganizuot šventę forume...na tai dedu kelias foto darytas šį rytą..
Любимая Дочка
user posted image
Silwerglade appees
user posted image
Саломея
user posted image
Deivė
user posted image
Papildyta:
Pratęsimas...
Mano mylimiausia sanpaulija Optical Illusion Sport .Jos foto sesija jums .
user posted image
user posted image
Ir paskutinė foto ..tikrasis žiedelio vaizdas.
user posted image
Atsakyti
Sakyčiau naktipiečiai labai šaunūs, bet čia visa puota, nuostabu Rimule, labai jau gražūs žiedukai, ačiū už nuostabia foto sesiją . thumbup.gif
Atsakyti
Primenu, kadangi senoji tema "po raktu"

Paisančioms Mėnulio kalendoriaus – palankios liepos mėnesio laistymo ir persodinimo dienos:

Augalėlius šį mėnesį reiks lieti:
lapų dienomis – 2, 3, 11, 12, 21, 22, 29 (nuo 20val.), 30, 31 (iki 21 val.)šaknų dienomis – 6,7, 16, 17, 25 (nuo 16 val.),26, 27 (iki 18 val.)

Persodinti: 2, 6, 7, 16, 17, 21, 22, 29, 30

(Pagal Blindės NN pateiktus duomenis )
Atsakyti
Visos turbūt daržuose tupit, kad taip ramu sanpaulyčių temoj. Aš rytoj važiuosiu, nes tik nelyginėm dienom vandentiekį įjungia. blink.gif
Atsakyti
cia naktipieciams 4u.gif . louisianna lullaby:

user posted image
Atsakyti
mano isauginta

o NUOTRAUKOS TAIP IR NEISEINA IKELTI, jai tiek esu prisizadejuai kad net geda, o ikelti taip ir neismokstu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irma77: 15 liepos 2008 - 22:21