Graži žiedų įvairovė

O čia mano gėlytės "darbininkės", nes gyvena darbe ant palangės ir palaiko gerą ir darbinę nuotaiką...
Liubasha

Ir neveislinė, bet labai miela ir graži

Pagaliau iš jūsų sužinojau kodėl mano gėliukus galėjo miltligė pasigauti.. aš dažniausiai laistau vakarais, nes tada yra laiko
Liubasha

Ir neveislinė, bet labai miela ir graži

Pagaliau iš jūsų sužinojau kodėl mano gėliukus galėjo miltligė pasigauti.. aš dažniausiai laistau vakarais, nes tada yra laiko

QUOTE(Sigute*** @ 2008 08 14, 13:52)
Tiesiog nuostabu! Tikrai žiedukų įvairovė stulbinanti, bandau įsivaizduoti tavo valdas Sigute.

Norėčiau ir aš savo sanpaulijas parodyt, tik, kad nužydėjo jau

Pasirodysiu būtinai
Laukiu nesulaukiu žiedelių

Mergaitės,turiu klausimą.Ar galima persodint sanpauliją jeigu krauna žiedukus?? Nepaskubėjau persodint įsigijus,pabuvo porą savaičių,o dabar žiūriu kad daug žiedukų bus

Sveikos sanpaulijų augintojos ir jų gerbėjos.
Dėl persodinimo, gal geriau pasiteirauk iš savininkės kur pirkai, kada jos buvo persodintoas, gal tiesiog nėra būtina to daryti. Jei labai jau būtina, mažas vazonas, ar prastai atrodo žemė atsargiai nenupurtantžemių nuo šaknų gali persodinti, nepakenksi, bet kaip minėjau būtinu atvėju.

Dėl persodinimo, gal geriau pasiteirauk iš savininkės kur pirkai, kada jos buvo persodintoas, gal tiesiog nėra būtina to daryti. Jei labai jau būtina, mažas vazonas, ar prastai atrodo žemė atsargiai nenupurtantžemių nuo šaknų gali persodinti, nepakenksi, bet kaip minėjau būtinu atvėju.
o as nepatingejau
savo subiniuka nuvilkau i miska ir prisikasiau zemiu, dabar reikia putplascio prisitarkuot, dar sanpaulines zemes ir persodinsiu savo mazylius i didesnius vazonus, nes kai kurie tose taurelese vargsta
kaip cia bus su jais, kai 5 dienom isvaziuosim

kaip cia bus su jais, kai 5 dienom isvaziuosim