Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Graži žiedų įvairovė wub.gif
Atsakyti
O čia mano gėlytės "darbininkės", nes gyvena darbe ant palangės ir palaiko gerą ir darbinę nuotaiką...
Liubasha wub.gif
user posted image
Ir neveislinė, bet labai miela ir graži wub.gif
user posted image

Pagaliau iš jūsų sužinojau kodėl mano gėliukus galėjo miltligė pasigauti.. aš dažniausiai laistau vakarais, nes tada yra laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 08 14, 13:52)

user posted image.user posted image.user posted image.

user posted image.user posted image.user posted image

user posted image.user posted image.user posted image

Tiesiog nuostabu! Tikrai žiedukų įvairovė stulbinanti, bandau įsivaizduoti tavo valdas Sigute. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 08 14, 18:00)
O čia mano gėlytės "darbininkės", nes gyvena darbe ant palangės ir palaiko gerą ir darbinę nuotaiką...
,

Gražios tavo sanpaulijos, sėkmytės jas auginant ir toliau. thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 08 14, 21:27)
Tiesiog nuostabu!

Ačiū už parodytą dėmesiuką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš savo sanpaulijas parodyt, tik, kad nužydėjo jau unsure.gif doh.gif wub.gif
Atsakyti
Būna gražu ir jų kelmelį pažiūrėti , lapukai nė kiek ne prasti už žiedukus, tad pasirodykit. bigsmile.gif
Atsakyti
Štai mano sanpaulijos wub.gif Tik viso žiedų grožio jau nebėra, bet pumpuriukus jau krauna wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveika prisijungusi prie mūsų, sanpaulijų mylėtojų būrio! thumbup.gif
Tikrai, kartais ir lapukai savo grožiu nenusileidžia mirksiukas.gif Gražios tavo sanpaulytės, kaip sužydės nepamiršk mums pasirodyti. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodysiu būtinai bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu žiedelių wub.gif
Atsakyti
Mergaitės,turiu klausimą.Ar galima persodint sanpauliją jeigu krauna žiedukus?? Nepaskubėjau persodint įsigijus,pabuvo porą savaičių,o dabar žiūriu kad daug žiedukų bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norita: 17 rugpjūčio 2008 - 09:19
Sveikos sanpaulijų augintojos ir jų gerbėjos. 4u.gif

Dėl persodinimo, gal geriau pasiteirauk iš savininkės kur pirkai, kada jos buvo persodintoas, gal tiesiog nėra būtina to daryti. Jei labai jau būtina, mažas vazonas, ar prastai atrodo žemė atsargiai nenupurtantžemių nuo šaknų gali persodinti, nepakenksi, bet kaip minėjau būtinu atvėju.
Atsakyti
o as nepatingejau tongue.gif savo subiniuka nuvilkau i miska ir prisikasiau zemiu, dabar reikia putplascio prisitarkuot, dar sanpaulines zemes ir persodinsiu savo mazylius i didesnius vazonus, nes kai kurie tose taurelese vargsta doh.gif
kaip cia bus su jais, kai 5 dienom isvaziuosim g.gif
Atsakyti