Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Žiūriu pricitavau iš kitos temos doh.gif , nekreipkit dėmesio, čia buvo ausrazs skirtas komentaras.

Dar prisiminiau, kaip susitikime Jelena pasakojo, kad kur nors išvykstant galima sanpaulijas normaliai palaistyt ir užrišti skaidriuose maišeliuose ir pastatyti šviesoje, bet ne saulėje. Tik reikia nuskinti žiedus, kad jie nepradėtų vysdami pūti. Jų grožio vis tiek išvykę nematysim.
Ji pasakojo, kad net du mėnesius jos sanpaulijos taip išgyveno, kai kažkada kraustėsi.

Aš dabar išvažiuodama vaikus, kurie dar be knato, taip ir palikau, lyg ir pasiteisino, nežinau kaip būtų jei du mėnesius palikčiau, nes nebuvau tik dvi savaites.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pas mane pražydo pirmoji veislinukė Blue Diamond wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norita: 19 rugpjūčio 2008 - 09:10
Gražūs pirmieji žiedeliai.
Atsakyti
Stai manoji sanpaulija wub.gif
Ji jau zydi 2 metus ir 8 menesius be perstojo! bigsmile.gif Gal but todel, kad ji man buvo dovanota is meiles wub.gif
user posted image
Atsakyti
Nepaliaujamai stebina 'Arctic Frost' sporto žiedų dydis
user posted image
O žydėjimas - pirmasis biggrin.gif
Atsakyti
Ir taip gražiai iškeltas tas žiedas.

Mano Louisiana lullaby irgi nemaži žiedai, bet visi kažkaip nulinkę žemyn, tai ir to grožio kaip ir nesimato.
Gal čia kad ji kiek padžiuvo per išvažaivimą, nes kai buvo karštis, jai ko tai knato pristigo.
Ar čia taip ir būna tai veislei?
Atsakyti
Dėl 'Arctic Frost" pastebėjau, kad kai ant žiedstiebio prasiskleidžia vienas žiedas, jis būna iškeltas, o kai jau žydi visa 3-4 žiedų kekė, tai stiebukas jau nelabai atlaiko, svyra žemyn
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 08 20, 08:10)
Nepaliaujamai stebina 'Arctic Frost' sporto žiedų dydis
user posted image
O žydėjimas - pirmasis biggrin.gif

Oho kokie didžiuliai smile.gif nenuostabu kad koteliai sunkiai atlaiko
Atsakyti
Nuostabus žiedukas .
Mano sanpaulytė pražydo, o kai grįžau po trijų dienų žiedas buvo apdžiuvęs. Turbūt pritrūko oro.
Sigute, o kada man persodinti iš tavęs pirktas sanpaulytes ar taip ir laikyt iki pavasario ar galima ir žiemą? Man pirmoji sanpaulyčių auginimo žiema tai jaučiuos, kad nieko nežinau. g.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, žiūrėjau žiūrėjau į Jūsų žiedelius susižavėjusi ir nusprendžiau - be galo gražu, reikia ir man ax.gif nusipirkau porą pardėj - gražu, ir auga neblogai ant palangės...na, bet ne taip gražu kaip pas Jus rolleyes.gif noriu dar gražesnių biggrin.gif draugas jau pradėjo džiaugtis kai palanges laisvinau - jam irgi saulės trūksta... wacko.gif kai pasakiau, kad nuo šiol auginsiu sanpaulijas neapsidžiaugė... bet kai parodžiau Jūsų žiedelius - tai jau dabar laukia augaliukų biggrin.gif
tai gal man kas padės blush2.gif - gal vilnietė turi kokius porą augaliukų parduot... pradėkim nuo paprastesnių... mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, ar kas nors auginate daug ivairiu sampauliju? kaip jas sutalpinate?
ar jeigu yra sudetos i keliu aukstu lentyna ar tada reiketu papildomo apsveitimo?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2008 08 21, 11:30)
sveikos mergaitės, žiūrėjau žiūrėjau į Jūsų žiedelius susižavėjusi ir nusprendžiau - be galo gražu, reikia ir man  ax.gif nusipirkau porą pardėj - gražu, ir auga neblogai ant palangės...na, bet ne taip gražu kaip pas Jus  rolleyes.gif noriu dar gražesnių biggrin.gif draugas jau pradėjo džiaugtis kai palanges laisvinau - jam irgi saulės trūksta... wacko.gif  kai pasakiau, kad nuo šiol auginsiu sanpaulijas neapsidžiaugė... bet kai parodžiau Jūsų žiedelius - tai jau dabar laukia augaliukų biggrin.gif
tai gal man kas padės  blush2.gif  - gal vilnietė turi kokius porą augaliukų parduot... pradėkim nuo paprastesnių... mirksiukas.gif

Rojaus soduose pasižiūrėk,ten daug yra kas parduoda ir net dovanoja.
Atsakyti