Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Sveikos mergaitės, orai atvėso, mums gal ir nelabai smagu, bet sanpaulijos tai atsigavo, joms tos super kaitros kaip ir nereikia. Su laistymu lengviau kaip orai vėsesni, ne taip greit drėgmė išgaruoja, augaliukai žydi daug įlgiau.
O kiminus dar pardavinėjo kuri tai mergaitė pardavimų temoje, už 1 litrą prikimštų kiminų prašė 10 LT. skelbėsi jog turi ir šviežių ir džiovintų.
Atsakyti
Ačiū, Sigute, už atsakymą. Teks turbūt persodint, bet ir vėl nelaimė atsitiko dviejų sanpaulijų sūnus lapelius nulaužė. Kėlė aukštyn gelbėdamas nuo šinšilos ir turbūt nukrito. Buvo pikta, bet iš dalies ką jau padarysi. Nieko tom gėlytėm neatsitiko, tik lapeliai aplūžo, o tokios gražios buvo. Mano irgi Arapahoe vėl žydi. Labai gražūs žiedeliai.
Atsakyti
Būna visokių situacijų, sūnelis norėjo kaip geriau, o išėjo kaip visada.... doh.gif , niekis užaugins tuos lapukus ir nebus nė žymės. mirksiukas.gif
Smagu girdėti jog gėlytės gerai auga, Arapahoe man irgi patinka, gražūs josios žiedukai, spalvytė graži o ir pati skrotelė taisyklinga, simetriška.
Atsakyti
QUOTE(Nertera @ 2008 08 26, 00:02)
Esu pradedančioji sanpaulijų augintoja. Gal galite patarti, kur galima gauti kiminų  ax.gif

galėčiau pasidalint, bet aš kaune 4u.gif

Alyvuoge+, negaliu atsidžiaugt Fredette's Risen Star- pas mane vis dar žydi(nuo kovo pradžios- čia mb dovana kovo 8 proga biggrin.gif )
tiesa kelmas šiek tiek nukentėjo, kai atskirinėjau pažakstinukus- sėkmingai gyvena pas drauges... vienas žinau net ruošiasi žydėt. bet už tai turiu daug lapuku, kurie jau apsivaikavo
Atsakyti
Smagu diinka 4u.gif Fredette's Risen Star puošni sanpaulija ir nežydėdama,neišranki,nelepi,gana senoka 89m. veislė,man ji taip pat patinka mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
O kur nuotraukytės tos gražuolės?
Gal ir gražiau auga, lyg pradėjo augti ir ta užsispyrelė ne komy ne dam. Persodinau į mažesnį vazoniuką, ten turbūt buvo per didelis taip ir buvo vienoda puse metų. O gal tikrai, kad atvėso atsigavo?
Atsakyti
Labutis 4u.gif parsiradau blush2.gif ax.gif
pas amne irgi Armagedon gražiausiai žydi.tik bėda ,jog su kompo protu dingo ir mano atmintis, pamiršau kur gavau vaikiuką. blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, pati šią veislę išsirinkai blush2.gif Man ji - labai graži, tokia neįprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškė 'Armagedon'
user posted image
O 'Spring Kiss' - persistengė, visa rožinė tapo, neliko nei baltos spalvos, nei žalsvo pakraštėlio.
user posted image
Tikriausiai nuo buvusio karščio, tikiuosi, kad kitą kartą žydėdama "ateis į protą" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 27 rugpjūčio 2008 - 13:43
QUOTE(ausrazs @ 2008 08 27, 14:41)
Maniškė 'Armagedon'

Tikrai ne veltui džiaugiatės, jos žiedukai simpatiški , tokia neiprasta spalvytė, sandara žieduko. thumbup.gif

Šiandien savo sanpaulyne padariau tvarką, net 25 veisles "išboginau" pas mamą, kad matytumėte su kokiu džiaugsmu ji tą mano turtą sutiko. Žemių, kiminų, vermikulito ir trąšų nepamiršau taipat nuvešti. O kur ką ir kaip naudoti, aiškinti net nereikia, jau net kaimynes apšvietusi kas kokią reikšmę turi.
Nevešti negaliu, nes su vieta labai striuka, namai ne guminiai darosi. Tiek smagu matyti nuvažiavus, kad mama labai laiminga tarp sanpaulijų, nes jos auga ir žydi be priekaištų. Ir kas keisčiausiai, ta veislė kuri pas mane spyriojasi, nukeliavusi į kaimuką, kaip mat pakeičia savo charakterį, per trumpą laiką sparčiai ūgteli, pražysta. Taigi mano sanpaulijos migruoja tarp Panevėžio ir Kėdainių lotuliukas.gif
Rimule aš labai džiaugiuosi Rose Ruffies , pastebi kaip paaugo, o žiedukų užuomazgų nemažai, ačiū tau, beja ir jos pažastinukas jau iškeliavo į kaimuką . mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Mano sanpaulija vel krauna ziedus wub.gif
Atsakyti
Smagaus laukimo tau linkiu, netruks praeiti laikas, nepamiršk pasidalinti su mumis savo gražuoliukų žiedukais. mirksiukas.gif

Rob's Boolaroo dar buvo net neatskirtas nuo lapo sumastė žydėti, išskirsčiau jau su pumpurais, nieko nepakenkė, savo misija vykdo ir toliau, džiugina žiedukais. wub.gif
user posted image
Atsakyti