aciu ,nieko tokio ,kad bevardes
QUOTE(Sigute*** @ 2008 08 30, 21:48)
Ne veltui ji daug kam patinka, šiandien teko stebėti šios veislės gražuolę gyvai, ji nustabi. 

labai grazi ,kas keisciausia,tik keli lapukai o ji su ziedais

QUOTE(dziunka @ 2008 08 30, 22:02)
labai grazi ,kas keisciausia,tik keli lapukai o ji su ziedais
Dėl tų kelių lapukų atsitiko taip, kad šios sanpaulijos viduriukas buvo apsidengęs kažkokiu baltu pelėsiu. Aš jį pašalinau, panašiai, kaip šalinami pažastinukai. Dabar jau yra jaunas, sveikas augimo centras, dar labai mažytis, o apie jį išsidėstę žiedai. Šios sanpaulijos sesės atrodo geriau

QUOTE(ausrazs @ 2008 08 31, 21:33)
Dėl tų kelių lapukų atsitiko taip, kad šios sanpaulijos viduriukas buvo apsidengęs kažkokiu baltu pelėsiu. Aš jį pašalinau, panašiai, kaip šalinami pažastinukai. Dabar jau yra jaunas, sveikas augimo centras, dar labai mažytis, o apie jį išsidėstę žiedai. Šios sanpaulijos sesės atrodo geriau 

ir spalva tokia originali

o aš vargstu su vienu lapeliu- nenori šaknų leist nors tu ką, prie kotelio pradžios pradėjo pūt- tai iškirpau lapely trikampuką ir pasodinau- gal taip pavyks, o neveislinės tai augina šaknis kuo ilgiausias 
Gal galit pasakyt, ko trūksta - vienos sanpaulytės riečias lapukai į apačią- o gal jos tokia prigimtis? ( red lantern)

Gal galit pasakyt, ko trūksta - vienos sanpaulytės riečias lapukai į apačią- o gal jos tokia prigimtis? ( red lantern)

QUOTE(pabirze @ 2008 08 31, 21:40)
o aš vargstu su vienu lapeliu- nenori šaknų leist nors tu ką, prie kotelio pradžios pradėjo pūt- tai iškirpau lapely trikampuką ir pasodinau- gal taip pavyks, o neveislinės tai augina šaknis kuo ilgiausias 

gal lapukas per jaunas?
QUOTE(pabirze @ 2008 08 31, 21:40)
o aš vargstu su vienu lapeliu- nenori šaknų leist nors tu ką, prie kotelio pradžios pradėjo pūt- tai iškirpau lapely trikampuką ir pasodinau- gal taip pavyks,
Trikampiuku dauginant išaugina daug daugiau vaikiukų, ir su tikrai didesnėmis, stipriomis šaknimis.
Lapukai kartais pagauna puvinuką, merkiant į induką angliuko dalelę patariama imesti, jis turi antibakterinių sąvybių.
Gali būti ir per jaunas, ir per senas ne gerai taipat.
Papildyta:
Dauginimui skirtus lapukus nepatariama įmti iš pačios apatinės skrotelės eilės, jei augalas yra jau suaugęs, senas.

QUOTE(Sigute*** @ 2008 08 31, 21:47)
Trikampiuku dauginant išaugina daug daugiau vaikiukų, ir su tikrai didesnėmis, stipriomis šaknimis.
Lapukai kartais pagauna puvinuką, merkiant į induką angliuko dalelę patariama imesti, jis turi antibakterinių sąvybių.
Tą lapuką gavau iš Jelenos, o aš, nabagė, tai nežinau ar jis jaunas ar ne, na vistiek stengsiuos - gal pavyks